Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 03 mar 2014, 18:35

onako na prvu za danas

Partizan-Radnički 1 1.25
11,5/Lauvergne J. više 1.85
152,5/Fenerbahce-Tofas više 1.70
Orleans-Limoges 1x 1.35
5.31

Partizanu treba da osigura F4, hosti dosta tanki pod obručem i prilika za francuza Lauvergnea da ubaci 12+ koševa, fener i tofas zadnje tri išli preko pa nek ispoštuju i danas i Orleans ako dobije ide na prvo mjesto, istina i gosti ako dobiju su prvi ali Orleans je ipak domaćin i mislim da če pobjediti, ovaj x je tu kao osigurač.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 mar 2014, 18:57

U poslednjih nekoliko sezona st.pauli i union Berlin imaju u najmanju ruku cudne rezultate u medjusobnim duelima, smio bih se usuditi i reci da su saradjivali, mozete to provjeriti na betexplorer, zadnju utakmicu su isli iz 2/1, a rezultat je bio 3:2, a sezonu su ranije isto imali prelaz 2/1 rezultat 2:1, u petak Sam uhvatio prelaz paderborna, jucer maritimo, nadam se da ce i veceras to ici iz 2/1 ili obratno, bacam po 2KM na oboje

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 mar 2014, 19:04

Kinsey 16.5 više

za Partizan jako bitna utakmica...nema Bogdana..Kinsey sjajan igrac uzima dosta suteva a trebao bi igrat 30+

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 mar 2014, 19:05

diplomatija je napisao/la:U poslednjih nekoliko sezona st.pauli i union Berlin imaju u najmanju ruku cudne rezultate u medjusobnim duelima, smio bih se usuditi i reci da su saradjivali, mozete to provjeriti na betexplorer, zadnju utakmicu su isli iz 2/1, a rezultat je bio 3:2, a sezonu su ranije isto imali prelaz 2/1 rezultat 2:1, u petak Sam uhvatio prelaz paderborna, jucer maritimo, nadam se da ce i veceras to ici iz 2/1 ili obratno, bacam po 2KM na oboje
teško brate, ove utakmice što se igraju ponedjeljkom obično bude X, ja ću pokušati 1/X na koju markicu

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 mar 2014, 19:25

zgmiky je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:U poslednjih nekoliko sezona st.pauli i union Berlin imaju u najmanju ruku cudne rezultate u medjusobnim duelima, smio bih se usuditi i reci da su saradjivali, mozete to provjeriti na betexplorer, zadnju utakmicu su isli iz 2/1, a rezultat je bio 3:2, a sezonu su ranije isto imali prelaz 2/1 rezultat 2:1, u petak Sam uhvatio prelaz paderborna, jucer maritimo, nadam se da ce i veceras to ici iz 2/1 ili obratno, bacam po 2KM na oboje
teško brate, ove utakmice što se igraju ponedjeljkom obično bude X, ja ću pokušati 1/X na koju markicu
To nista ne mora znaciti sto je ponedjeljak i da ce biti X. Isto kao sto prognoziras subotom u 13:45 Engleze da idu 3,4 ili 5+. Znamo da nekada bude i 0:0. Isto tako neko kaze cijela Francuska liga bila 1 ili 2, ova zadnja ce biti X nije bio nijedan :lol: :lol: Nikakve to veze nema, bitno je kako se oni dogovore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 mar 2014, 19:28

krmpotich je napisao/la:
To nista ne mora znaciti sto je ponedjeljak i da ce biti X. Isto kao sto prognoziras subotom u 13:45 Engleze da idu 3,4 ili 5+. Znamo da nekada bude i 0:0. Isto tako neko kaze cijela Francuska liga bila 1 ili 2, ova zadnja ce biti X nije bio nijedan :lol: :lol: Nikakve to veze nema, bitno je kako se oni dogovore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne tvrdim ništa samo sam rekao svoje mišljenje valjda na to imam pravo, igrao sam kako sam rekao a ne tvrdim ništa niti sam ikada, od engleza tih sam odustao, a ovo drugo većinom se poklopi ali u zadnje vrijeme ništa s ničim ne ide, prema tome ne prdi nego daj dobitne ;)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 mar 2014, 19:34

Dobro bi bilo samo da se dogovore, pa nije bitno sta, bilo bi nesto ludo, sto nama svakako odgovara..sretno Vam

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 03 mar 2014, 19:40

diplomatija je napisao/la:Dobro bi bilo samo da se dogovore, pa nije bitno sta, bilo bi nesto ludo, sto nama svakako odgovara..sretno Vam
Ja sam te ispratio sa po 1,5 km :D

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 mar 2014, 21:02

može neko predložiti koji over na nba igrače ?

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 mar 2014, 21:07

j.johnson (12.5)
j.r.smith (13.5)
d.wade (20.5)
sve over :mrgreen:
HZ87

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 03 mar 2014, 22:06

nesvrstani je napisao/la:
jozinho je napisao/la:evo mene nakon kraće stanke,nadam se da ste se oparili
Lauvergne J.(-11,5+)-Par-Rad 1,85 više
Večeras Partizan očekuje Radnički kojem ova utakmica ne donosi mnogo,dok s druge strane Partizanu treba pobjeda da bi osigurali F4,a za Lauvergna sam se odličio zato što nakon odlaska Yarua Radnički je ostao bez pravog centra,pa upravo s te pozicije primaju najviše koševa i loše grade skok,što je Lauvergnova najveća snaga i vjerujem da će za 30-tak minuta uspjeti prebaciti ovu granicu,pogotovo što nema Bogdanovića koji je najveći potrošač lopti pa bi trebao dobiti i koju loptu više.
SRETNO.

Nema Bogdanovica, po meni i kinsey ide preko 14,5 je granica u wwinu dok je u premieru 16,5... drugim rijecima ova dvojica ce da potrose 70% lopti a igrat ce skoro cijelu utakmicu

proslo oboje iako se kinsey raspao u prvom pol :mrgreen: nije lose za ponedeljak 8-)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 mar 2014, 22:08

mirzatele je napisao/la:Kinsey 16.5 više

za Partizan jako bitna utakmica...nema Bogdana..Kinsey sjajan igrac uzima dosta suteva a trebao bi igrat 30+
KINSEY VELICANSTVENI

14 POENA ZA 8MIN U ZADNJOJ CETVRTINI

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 mar 2014, 22:13

Večeras Partizan očekuje Radnički kojem ova utakmica ne donosi mnogo,dok s druge strane Partizanu treba pobjeda da bi osigurali F4,a za Lauvergna sam se odličio zato što nakon odlaska Yarua Radnički je ostao bez pravog centra,pa upravo s te pozicije primaju najviše koševa i loše grade skok,što je Lauvergnova najveća snaga i vjerujem da će za 30-tak minuta uspjeti prebaciti ovu granicu,pogotovo što nema Bogdanovića koji je najveći potrošač lopti pa bi trebao dobiti i koju loptu više.
SRETNO.
bravo kralju! ;)

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 03 mar 2014, 22:20

zgmiky je napisao/la:
SRETNO.
bravo kralju! ;)
hvala,za danas dosta nešto se i zaradilo,čini se da je pauza dobro došla

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 mar 2014, 22:21

Odigrao sam za večeras i Chicaga, mislim da ih se isplati uzeti u ovakvoj formi, čitam na nekim američkim portalima da će Noah zaigrati a Garnett je game-time decision. Jednostavno Chicago igra odličnu košarku u zadnje vrijeme i gaze redom, dok je Brooklyn vještačka ekipa. Bit će sigurno večeras borba za svaku loptu jer i Brooklyn bi pobjedom ovdje došao na 50/50, ali ako postoji ekipa koja umire za svaku loptu i igra srcem onda su to Bullsi.

Brooklyn-Chicago Chicago+3,5 1,90 @bet365 4/10
Pustiću sunce da topi ljubav!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 03 mar 2014, 22:36

slika
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 mar 2014, 22:38

slika

Bravo Česterfild, smadovi jedni ne možete mrvi Portsmout dobiti koji je jednom nogom u PETOJ ligi!!! :evil: :evil:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 mar 2014, 22:43

Ethel je napisao/la:slika
zasto Wall preko?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 03 mar 2014, 22:50

jasko_juve je napisao/la:
Ethel je napisao/la:slika
zasto Wall preko?
Koliko vidim trenutno je u dobroj formi od zadnjih 5 utakmica koliko sam upratio samo jednom nije isao preko 20, protiv Memphisa ili totalno zakaze ili eksplodira, ali trenutno je u dobroj formi..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.