FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
joj klose fuj kako masimo
Nadam se reprizi polufinala kupa od prije 2 godine kad smo protiv gradskih rivala dali gol u 120. minuti
Ribery, oživi historiju!
Ribery, oživi historiju!
Sent from my Philips Smart TV.
RRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Roooooooobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn
Legendooooooo
Legendooooooo
- roy_makaay
- Kontakt:
Wowww koji gol

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Poranili su malo...dr.adnan je napisao/la:Nadam se reprizi polufinala kupa od prije 2 godine kad smo protiv gradskih rivala dali gol u 120. minuti![]()
Ribery, oživi historiju!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ali je sila ovaj Robben majko moja,steta sto su ga povrede sprijecile da bude najbolji igrac na svijetu 
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Tako se lajavcima skraćuje jezik.Schalke je umro.Živio king!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hoce to kad se stariji ne slusa,sta sam rekao koji klinac sta ce da budegeronimo je napisao/la:znaci to je taj king![]()
![]()
ovo je veceras presudilo, a i ubuduce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
JOJ RIBERY
- moustapha
- Kontakt:
Posto ovdje raja sporo konta.harishp je napisao/la:''Njeko'' ce ga prije penala zabiti,to mi moj isaret kaze.ribery je napisao/la:Lagano idemo prema penalima koje sam najavio:ugeek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E nek ste ih pobjedili,kakva jadna igra Schalke-a...i Augsburg je bio ofanzivniji sinoc protiv Werdera
- bayern4ever
- Kontakt:
The flying dutchman scored again and so shall in the future hahaha 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Bavarci cestitam na zasluzenoj pobjedi i ulasku i finale. Kao sto rece Marcel Reif (komentator na bivsem Premiere-u) veceras je pobjedio fudbal. Zalosno i porazavajuce za jednu ekipu je da jedan igrac protivnicke ekipe ima 50 % vise pasova nego cijeli Schalke skupa. Ovaj podatak govori ono o cemu ja pricam cjele godine (izuzev par utakmica) na sta se svodi taktika Schalke-a, tj. izbij,nabij i zabij. Taj je igrac bio Bastian Schweinsteiger i on je za mene igrac utakmice, i ako je Robben postigao taj pogodak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstor je majstor.
Pa zasluzili smo apsolutno ovu pobjedu. Morala je jedna proci od strane Robbena. Majstore, jos jednom, svaka cast.
Hajde kriticari, navalite.
Pa zasluzili smo apsolutno ovu pobjedu. Morala je jedna proci od strane Robbena. Majstore, jos jednom, svaka cast.
Hajde kriticari, navalite.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Joj Robena levata, zenuo mi prognozu 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka čast za pobjedu....biće lijepo gledati finale između bayerna i werdera
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.