FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 10:22

Sunderland je napisao/la:
05 jul 2021, 10:14

Svaki od navedenih imaju po članku svojih klubova. A sta su doticni uradili i sve je drugi par opanaka, ako nista obraz treba nekada oprati pa makar po jednu clansku kupiti. Vise je Sloboda njima dala nego oni Slobodi
Ti informisan ko CIA pa znas ko ima clansku.....manite prozivanja po forumu legendarnih igraca, prozivajte ove kokosare sto su tuzili klub po nekoliko puta....odkud tebi pravo i drugima prozivati ovdje na forumu jednog Meskete i Mirzu....kupi clansku ako mislis da trebas, a ne prozivati po forumu....ovdje ce jos malo biti pa ce Sloboda biti duzna i navijacima, pocet ce prica da je Sloboda vise dala navijacima, nego navijaci Slobodi :urnebes:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jul 2021, 10:31

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 10:10
05 jul 2021, 10:03
klasik je napisao/la:
05 jul 2021, 10:01
Mirza Hadzic, Meske i kompanija su se toliko nakrali u omladinskom pogonu i skoli fudbala, toliko su para uzimali od roditelja da komotno trebaju po set clanakih od po 100 komada kupit, cisto malo dusu i obraz da operu
E ovo je ono sto ja pricam i onda mi neko kaze legendice.
Eno Bazdarevic, Hadzibegic, Susic, Pasic, Mihajlovic, Baljic idrugi ubise se da pomognu svojim klubovima....Zeljo se polako gasi, niko qurcem da mrdne....a sigurno da su Meske i Mirza neko i nesto u ovom gradu, za razliku od obicnih navijaca i sigurno da je odvratno prozivati ljude koji su zaduzili Slobodu i ovaj grad....sramotno.
Odvratno je to sto su oni svoj status legendi kluba iskoristili da izmuzu klub maksimalno..
Mogu ti tacno rec kolko su para uzeli tandem Mirza Hadzic-Denis Sadikovic od pojedinih ljudi u omladinskom pogonu, i mogu ti isto tako rec kako su Meske i Kalesic uzimali pare u skoli fudbala, gdje su na turnire gdje je placen i obezbijedjen smjestaj vodili djecu i uzimali i naplacivali od roditelja to isto.

I to je samo jedan dio stvari.
Jbg ja sam od svoje 7 godine pa do 18 bio u Slobodi pa sam malo upoznat sa tim nekim legendama i njihovom ljubavi prema slobodi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 11:38

@klasik daj ba obrisi taj post, pustite se takvih pisanja po forumu....

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 11:48

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 10:22

Svaki od navedenih imaju po članku svojih klubova. A sta su doticni uradili i sve je drugi par opanaka, ako nista obraz treba nekada oprati pa makar po jednu clansku kupiti. Vise je Sloboda njima dala nego oni Slobodi
Ti informisan ko CIA pa znas ko ima clansku.....manite prozivanja po forumu legendarnih igraca, prozivajte ove kokosare sto su tuzili klub po nekoliko puta....odkud tebi pravo i drugima prozivati ovdje na forumu jednog Meskete i Mirzu....kupi clansku ako mislis da trebas, a ne prozivati po forumu....ovdje ce jos malo biti pa ce Sloboda biti duzna i navijacima, pocet ce prica da je Sloboda vise dala navijacima, nego navijaci Slobodi :urnebes:
Recimo da znam, a ti sto glumis i branis ljude koji su se obogatili na Slobodi je tvoja stvar.
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 12:09

05 jul 2021, 11:48
Skver je napisao/la:

Recimo da znam, a ti sto glumis i branis ljude koji su se obogatili na Slobodi je tvoja stvar.
Ne branim ja nikoga i ne glumim ;).....samo ne znam ko se to obogati u Slobodi, klasik dobacio do juniora pa zna koliko je ko jamio, ti informisan pa znas ko ima clansku u Sarajevu i Zelji :hmmmmm:.....eto nisu Mirza i Meske dobri.....Viber je :kralj:.....ne valja vam prica.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jul 2021, 12:24

Djeco, fino se igrajte
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 12:27

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 12:09
05 jul 2021, 11:48
Skver je napisao/la:

Ne branim ja nikoga i ne glumim ;).....samo ne znam ko se to obogati u Slobodi, klasik dobacio do juniora pa zna koliko je ko jamio, ti informisan pa znas ko ima clansku u Sarajevu i Zelji :hmmmmm:.....eto nisu Mirza i Meske dobri.....Viber je :kralj:.....ne valja vam prica.
Sve su to paraziti koji su se obogatili na Slobodi, koji su je izmuzli gospodski. Sloboda je jedini klub koji mozda ima par legendi, a vecina na osnovu tog statusa je masno zaradila. Čast izuzetcima
Sloboda je moja nacija

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 05 jul 2021, 13:45

U VIP loži Želje na svakoj stolici piše ime bivših fudbalera i trenera Želje koji su kupili karte za vip ložu Mogu vam reči da je pofin broj

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jul 2021, 13:49

@Skver prijatelju, 2021. godina je, kakvi ba bivši fudbaleri, legende, qrci-palci Slobode. Nema više te priče, gotovo, NEMA. Zaboravite te vaše ex-yu furke koliko god bilo teško, vrijeme je da krenemo prema naprijed. Pokušalo se milion puta sa tim "legendama", pa se vidjelo da ne vodi nikuda. 21. vijek je, ovi momci koji su tu, su sigurno ispravniji od ijedne legende FK Sloboda Tuzla.
075

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 05 jul 2021, 14:22

Ma kakve legende Slobode, prave legende Slobode mozes nabrojat na prste jedne ruke, cuje Meske legenda, jeste mozda Zmaja.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 05 jul 2021, 21:49

Generalka protiv Hanlija, 10og.?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 jul 2021, 22:06

MMA075 je napisao/la:
05 jul 2021, 21:49
Generalka protiv Hanlija, 10og.?
Hanlije naše dobre prepoštene </3
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jul 2021, 12:00

TzBulevar87 je napisao/la:
05 jul 2021, 13:49
@Skver prijatelju, 2021. godina je, kakvi ba bivši fudbaleri, legende, qrci-palci Slobode. Nema više te priče, gotovo, NEMA. Zaboravite te vaše ex-yu furke koliko god bilo teško, vrijeme je da krenemo prema naprijed. Pokušalo se milion puta sa tim "legendama", pa se vidjelo da ne vodi nikuda. 21. vijek je, ovi momci koji su tu, su sigurno ispravniji od ijedne legende FK Sloboda Tuzla.
Niko ne pise o vodjenju kluba, ovdje je prica o nekom odboru za razvoj.....al nebitno, bitno je da se razvijamo :)

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 jul 2021, 12:08

Fudbaleri Slobode okončali su pripreme na Zlatiboru i vratili su se u Tuzlu, nakon čega su dobili dva slobodna dana.

Polako se bližimo početku sezone 2021/22 u Premijer ligi BiH, a tuzlanski tim ulazi u završnu fazu uigravanja. Iza Crveno – crnih su zlatiborske pripreme i prijateljske utakmice.

Ukupno četiri test meča odigrali su izabranici Mladena Žižovića i ono što može radovati navijače je činjenica da Tuzlaci pružaju dobre partije. Bez poraza su okončali tri susreta na Zlatiboru. Pobijedili su Rudar iz Pljevalja 2:0, te remizirali sa Radnikom Surdulica (2:2) i Novim Pazarom (1:1). Prethodno su igrači Slobode na Tušnju odigrali neriješeno protiv Sarajeva (1:1).

Iz ovog ciklusa tuzlanski tim izlazi sa jednom pobjedom i tri remija uz gol razliku 6:4.

Po dva pogotka postigli su Saša Maksimović i Adi Alić. Maksimović je tresao mreže Rudara Pljevlja i Radnika Surdulica, a Alić je bio strijelac u susretima sa Sarajevom i Novim Pazarom.

Dženis Beganović (Radnik Surdulica) i Mirsad Ramić (Rudar Pljevlja) pogađali su po jednom gol protivnika.

Tuzlanski tim je nakon povratka sa Zlatibora dobio dva dana odmora, a nastavak trenažnog procesa planiran je za četvrtak (08. juli).

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 06 jul 2021, 15:24

Skver je napisao/la:
06 jul 2021, 12:00
Niko ne pise o vodjenju kluba, ovdje je prica o nekom odboru za razvoj.....al nebitno, bitno je da se razvijamo :)
ti sto su u odboru su, a pouzdano znam, izdvojili svoje novce makar za te premium clanske kao i vrijeme za neke projekte. Vrijeme koje podrazumijeva rad, moljakanje pa uslijed toga i minimiziranje vlastitog dostojanstva zarad Slobode.
Idi pitaj Mesketa ili Secera jesu li kupili tu premiumsku od 90tak maraka.
;)
Dobit ce svoje murale, svoje mjesto na tribini ali od toga sto su oni legende kluba, klub nema nista.
Upao si u zamku jedne klasicne zamjene teza da onaj ko je legenda ce donijeti dobrobit klubu. Nece rodjak, donijet ce onaj koji ce moljakati privatne firme, koji ce pisati investicionim fondovima, ulicnim grafiterima, skolama, itd...
tz tz tz tz tz tz

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jul 2021, 15:34

slusalica je napisao/la:
06 jul 2021, 15:24
Skver je napisao/la:
ti sto su u odboru su, a pouzdano znam, izdvojili svoje novce makar za te premium clanske kao i vrijeme za neke projekte. Vrijeme koje podrazumijeva rad, moljakanje pa uslijed toga i minimiziranje vlastitog dostojanstva zarad Slobode.
;)
Dobit ce svoje murale, svoje mjesto na tribini ali od toga sto su oni legende kluba, klub nema nista.
Upao si u zamku jedne klasicne zamjene teza da onaj ko je legenda ce donijeti dobrobit klubu. Nece rodjak, donijet ce onaj koji ce moljakati privatne firme, koji ce pisati investicionim fondovima, ulicnim grafiterima, skolama, itd...
Rodjo zamijenio si totalno teze.....nikad cuo da bivsi fudbaleri trebaju ici moliti sponzore i jos sad mi neko treba objasnjavati da neki anonimusi trebaju da se izjednacavaju sa pravim legendama kluba, ma hajde rodjo....jos mi neko treba reci da jednog Secera treba staviti u egal sa nekim tipom iz odbora za razvoj....nek se ovi razvijaju a ti ostavi se toga, drzi se insajderskih....

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 06 jul 2021, 15:37

Skver je napisao/la:
06 jul 2021, 15:34
slusalica je napisao/la:
06 jul 2021, 15:24
Skver je napisao/la:

;)
Rodjo zamijenio si totalno teze.....nikad cuo da bivsi fudbaleri trebaju ici moliti sponzore i jos sad mi neko treba objasnjavati da neki anonimusi trebaju da se izjednacavaju sa pravim legendama kluba, ma hajde rodjo....jos mi neko treba reci da jednog Secera treba staviti u egal sa nekim tipom iz odbora za razvoj....nek se ovi razvijaju a ti ostavi se toga, drzi se insajderskih....
Jeste mi nase legende trebamo okruniti i dati im sve djaba koliko su nas zaduzili, upravu si oni onom stvari ne trebaju mrdnuti 😂
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jul 2021, 15:42

06 jul 2021, 15:37

Jeste mi nase legende trebamo okruniti i dati im sve djaba koliko su nas zaduzili, upravu si oni onom stvari ne trebaju mrdnuti 😂
Necemo nikoga okruniti, a necemo ni sigurno tebe ili bilo koga ko kupi yebenu clansku izjednaciti sa jednim Dzevadom Secerbegovicem.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 06 jul 2021, 17:06

Skver je napisao/la:
06 jul 2021, 15:42
06 jul 2021, 15:37

Necemo nikoga okruniti, a necemo ni sigurno tebe ili bilo koga ko kupi yebenu clansku izjednaciti sa jednim Dzevadom Secerbegovicem.
Ma **** mene Mesketa, Dzevada i ostale treba im dati prestolje i reci maj vam sve i platu od nasih para dati. Cekaj pa neki to imaju vec 🤔
Sloboda je moja nacija

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jul 2021, 17:11

Rekoh ti rodjak, okani se Ex-Yu furki, olakšat ćeš sam sebi život. :)

PS. "Lezi, pjan si!" ;)
075

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.