Ma de gomila gluposti. Milion igrača je tako došlo u Bayern a i u druge klubove. Zadnji primjer je Gravenberch s kojim se dogovorilo prije nego li se pregovaralo sa Ajaxom. A ima još godinu ugovora. Isto tako se uradilo i sa Maneom. S njim je sve već dogovoreno i samo je ostao Liverpool. A Real i Barcelona su svakako dokazani lopovski klubovi, to svako zna. Do sad bi se ugasili da su u Njemačkoj.isko1807 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:30Pa prelazak Lewandowskog iz Dortmunda u Bayern je tako prosao, imas izjave bivseg Menedzera koji jer rekao da je dosla bila ponuda Reala koja je bila unosnija od Bayernove, cak su nudili i dosta vecu platu ali taj transfer nije mogao biti obavljen jer su vec uzeli pare na ruke za prelazak (oko 10 miliona eura koliko se sjecam).DRHAUSE je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:15Bajern nikad nije prozivan da je dogovorio sa igračem bez dozvole kluba. FIFA i UEFA pravila dozvoljavaju svakom igraču kad uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora da pregovara sa drugim klubovima.
Tražiš od mene da ponavljam nešto što je opšte poznato većini ljudi koji prate fudbal(pa i članovima ovog foruma) a to je da Barsa i Real vrbuju igrače koji su pod dugoročnim ugovorima iza leđa trenutnih klubova istih. Onda ide dobro uhodana varijanta gdje igrač i njegov agent vrše pritisak da se isti pusti u Real/Barsu ILI!!!
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pozitivno je da za razliku od Bayernovih primadona koji znaju igrati samo u jednoj formaciji i kretati se u par metara poznatog dijela terena, on je sretan da igra na bilo kojoj poziciji.Mané had a positive phone call with Julian Nagelsmann and made it clear he only wants to join Bayern. The player didn't make any particular demands regarding his position and said he would be happy to play in every position.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj momak je dozivio strasnu ekspanziju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda da Braco ipak nije lud. Mane je prihvatljiv samo do određene cifre.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ma ovo su samo igrice, cini mi se da je Mane gotova stvar
Mene vise zanima sta ce biti sa poljskim kancerom i ko ce igrati 9ku
Mene vise zanima sta ce biti sa poljskim kancerom i ko ce igrati 9ku
Liverpool zavrsi Darwina za par dana, a Ulijeva pudlica se nateze sa Maneom 15 dana. Vec vidjen scenarij.
Liverpool završi mačka u vreći za par dana i za 100 mil pravo umjeće pregovaranja.Na ovo se moraju ugledati iz Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Pa Darwin Nunez sve je , ali sigurno nije macak u vreci !
Zabijati ce po sezoni 20 i kusur sigurica , Liverpool trazi od vas za Manea kroz bonuse 50€ milki , ako ga uzmete sto znaci da su Nuneza dobili za 50€ !!
A isto tako Liverpool je kroz ovogodisnju ligu prvaka i igranje finalne tekme zaradio 100€ milki.
Pametan potez sto su kupili Nuneza , sada imaju igraca za narednih 10 godina.
- HuseinKapetan9
I ovakvog igraca,neki bi prodali za 30 miliona 
Najbolji igrac u historiji kluba

Najbolji igrac u historiji kluba

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Mislim da bayo neće dat više od 40 milki sa bonusima za Manea, pogotovo sad kad su ovi uzeli Nuneza, koji je btw zvjerčica, u što se Liverpool mogao i sam uvjeriti. Jasno da pored Nuneza, Diaza, Salaha i Jote više nema mjesta za Manea tako da je daj što daš.
Ovdje se vidi konkurencija na djelu: nakon što je City dogovorio Haalanda Liverpool je morao odgovoriti, dok u bundesu bayo nema nikakve konkurencije pa ni potrebe za nekim zvučnim pojačanjima.
Ovdje se vidi konkurencija na djelu: nakon što je City dogovorio Haalanda Liverpool je morao odgovoriti, dok u bundesu bayo nema nikakve konkurencije pa ni potrebe za nekim zvučnim pojačanjima.
Haaland je klasa Nunez to nije i to je poenta cijele priče.Hoće li ovo biti pametan potez Liverpoola tek ćemo vidjeti.eaglebvb09 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 16:37Pa Darwin Nunez sve je , ali sigurno nije macak u vreci !
Zabijati ce po sezoni 20 i kusur sigurica , Liverpool trazi od vas za Manea kroz bonuse 50€ milki , ako ga uzmete sto znaci da su Nuneza dobili za 50€ !!
A isto tako Liverpool je kroz ovogodisnju ligu prvaka i igranje finalne tekme zaradio 100€ milki.
Pametan potez sto su kupili Nuneza , sada imaju igraca za narednih 10 godina.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Veselje na temi, zbog potecijalno bacenih 25 mil. Niz vjetar.
Poslije, Sabitzera, Sarr-a, Roce, valjda ovaj opravda ocekivanja.
Ovom klubu ocajnicki treba jedno veliko ime, poslije slinih promasaja i polovnjaka.
Pogotovo poslije odlaska Lewe.
Poslije, Sabitzera, Sarr-a, Roce, valjda ovaj opravda ocekivanja.
Ovom klubu ocajnicki treba jedno veliko ime, poslije slinih promasaja i polovnjaka.
Pogotovo poslije odlaska Lewe.
Ode nam Marc Roca put Leeds Uniteda, nadamo se da će uspjet u slabijoj ligi od Bundeslige. Uvijek mi je bio drag igrač.
Roca ode u Leeds za 12 mil plus 2 mil kroz bonuse.Sretno.
Bayern će poslati novu ponudu za Manea 35 mil i 5 mil kroz bonuse što je blizu sume koju Liverpool traži.

Bayern će poslati novu ponudu za Manea 35 mil i 5 mil kroz bonuse što je blizu sume koju Liverpool traži.
Jedina svrha kupovine Manea je spašavanje Hasanove guzice
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Koji to igrac moze osigurati LP bilo kojoj ekipi. Evo PSG i City su potrosili u par godina koliko Bayo nece u 50, i sta su dobili, corak.
Ako se stvori prava hemija medju igracima sve je moguce. Ocito je da je krajem sezone bilo i medjuljudskih trzavica u ekipi sto se odrazilo i na ekipu. Mane vazi za nesebicnog igraca koji daje 300% sebe za ekipu, tako da bi, pored igrackog kvaliteta, i sa te strane mogao pomoci da ekipa ostvari koheziju.
Ako se stvori prava hemija medju igracima sve je moguce. Ocito je da je krajem sezone bilo i medjuljudskih trzavica u ekipi sto se odrazilo i na ekipu. Mane vazi za nesebicnog igraca koji daje 300% sebe za ekipu, tako da bi, pored igrackog kvaliteta, i sa te strane mogao pomoci da ekipa ostvari koheziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.