Šta i tebe jbe bradaHeller je napisao/la:Meni daju 2-3 godine više

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta i tebe jbe bradaHeller je napisao/la:Meni daju 2-3 godine više
Stoposto istina.Consigliere je napisao/la:Ma, isto je to kao i nekada. Pa i slikaju se ove dobre, jedna od 10, u koju je zaljubljen cijeli razred. Ovih ostalih 9 nidje veze.
Tjesi seNarin je napisao/la: Ne znam kakve veze brada ima,može momak bez brade izgledati starije nego neko sa bradom,a da su isto godište.
Ja nemam potrebe da se tješim,lice mi izgleda normalno i bez brade,mogu potvrditi oni koji su me vidjeli . :ugeek:asunsao je napisao/la:Tjesi seNarin je napisao/la: Ne znam kakve veze brada ima,može momak bez brade izgledati starije nego neko sa bradom,a da su isto godište.
Ma salim se, sve je to od osobe do osobe, nekom dobro stoji, nekom ne.Narin je napisao/la:Ja nemam potrebe da se tješim,lice mi izgleda normalno i bez brade,mogu potvrditi oni koji su me vidjeli . :ugeek:asunsao je napisao/la:Tjesi seNarin je napisao/la: Ne znam kakve veze brada ima,može momak bez brade izgledati starije nego neko sa bradom,a da su isto godište.
Ami G je rekao,kad su ga pitali zašto se nikad ne brije,da mu je lice užasno bez brade ili nešto u tom stilu,pa na taj način ga prikriva,a ja nemam potrebe za tim,kad vidim koliko se neki peglaju sa brijanjem,još mi je draže.
Ma nije lose onako fino to ide nego kad se ne obrijem kontaju da sam malo stariji nije to uvijek loselegenda reala je napisao/la:Šta i tebe jbe bradaHeller je napisao/la:Meni daju 2-3 godine višepa ti ne vjeruju da si mlad
Zaj3baju te ljudi ne lozi se.Dex je napisao/la:Ja kad ulazim u kladionicu i pekaru oslovljavaju me sa gospodine, brada pregusta![]()
I kod nas je tako, samo 2-3 gusta brada, ovo sve ko dječica mala
To te oslovljavaju oni što traže po marke , možda ? :3Dex je napisao/la:Ja kad ulazim u kladionicu i pekaru oslovljavaju me sa gospodine, brada pregusta![]()
Dzoni je napisao/la:Zaj3baju te ljudi ne lozi se.Dex je napisao/la:Ja kad ulazim u kladionicu i pekaru oslovljavaju me sa gospodine, brada pregusta![]()
Da je bogdomHeller je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Zaj3baju te ljudi ne lozi se.Dex je napisao/la:Ja kad ulazim u kladionicu i pekaru oslovljavaju me sa gospodine, brada pregusta![]()
I kod nas je tako, samo 2-3 gusta brada, ovo sve ko dječica mala![]()
![]()
Pa tebi ne stoji al je opet imasasunsao je napisao/la:Ma salim se, sve je to od osobe do osobe, nekom dobro stoji, nekom ne.
Ti je nemas nikako, hejterusamozeljeznicar je napisao/la:Pa tebi ne stoji al je opet imasasunsao je napisao/la:Ma salim se, sve je to od osobe do osobe, nekom dobro stoji, nekom ne.
Odigr'o sam dvostruku ulogu, samo čekaj dok ti se jave ove curice na forumtribalhardcore je napisao/la:ocekuj da se Dex i Ivar jave u pp sa molbom njenog linka
A evo i slika koja to dokazuje:lucif3R666 je napisao/la: ovo mi je djevojka , al eto mozete gledat
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.