Olimpik Sarajevo

komazeccena
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la komazeccena » 07 avg 2013, 22:36

Darko Maletic potpisao za Olimpic

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 avg 2013, 22:39

ako je to tacno,onda nam fali jos golman pa da imamo skoro citav tim od igraca koje smo razmjenjivali,haha...i to odlican tim!!

alen basic,boris savic,perica ivetic,sejo bucan,ognjen djelmic,admir rascic,darko maletic 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 07 avg 2013, 22:48

zimus je ricao da bi teska srca presao u bilo koji drugi klub u BiH, osim Borca, covjek izgleda bas voli Borac, al je covjek izmjenjao klubova kao malo koji igrac sa ovih prostora ;)

Fudbalsku karijeru počeo je u FK Borcu iz Banja Luke, gdje je prošao sve uzraste do prvog tima. 2001. godine za 125.000 eura prelazi u austrijski SK Rapid Wien, odakle nakon samo jedne godine prelazi u NK Celje. U Celju provodi dvije godine, nakon čega odlazi u rusiju, odnosno prvo 2004. godine u FC Zenit, a potom u FC Shinnik 2005. godine. Nakon rusije odlazi u rumunski klub FC Vaslui gdje ostaje samo pola godine. 2006. godine prelazi u FK Partizan gdje ostaje sve do 2009. godine kada odlazi u njemački klub TuS Koblenz. Nakon samo jedne sezone provedene u Njemačkoj vraća se u rodnu Banja Luku, odnosno u svoj prvi klub FK Borac. U ljeto 2011. godine za 300.000 € prelazi u FC Aktobe.
Poslije Irtysh, Borac, sad Olimpic...

Dobrodošao Darko!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2013, 23:03

Djelmic je dobar bio, vjerujem da nije zbog kvaliteta napusten. Prije sezone sam bio govorio bas o cinjenici da mladji igraci ne mogu bas traziti neku ogromnu platu kao stariji. Djelmic je bio doveden iz Zvijezde, normalno da je trebao bolji ugovor da promijeni klub u to vrijeme, a njemu ce sad 25 godina pa nije toliko mlad vise kao Duljevic npr. i ima vise iskustva.

Ekipa Olimpica je vrlo mlada, cini mi se da je prosijecna starost igraca 22-23 tako nesta jer su otisli Fejzic, Basic, Djelmic, Vila, Karic, Ivetic itd. a dosli su Stubican, Merajic, Mujezinovic, Rahmanovic, Duric, Gabela i jos mladih igraca. I bas mi je drago da se ulaze vise u mladim talentima, ja sam mislio da Stubican nece biti neki posebni igrac medjutim obradov'o me, i mislim da mu je stvarno mjesto k'o stoper u ekipi, odlican potez Jusufbegovica.

I takodjer mi je drago da Merajic i Mujezinovic dobivaju sanse kao i Islamagic, bice nesto od njih, nego isto k'o sto je Duljevicu trebala jedna citava sezona da se navikne igrati sa veteranima, tako isto je super da se navikavaju ovako rano. Jer Duljevic je igrao dosta prosle sezone, a vec sada je uradio vise golova nego sto je prosle sezone, i onaj najgori scenario protiv Celika u zadnjem kolu je proslo pa je okusijo i to, i eno ga sad vrti ih sviha po terenu kao da su svi djeca. :D
(On i Smajic, uh majko mila, kad oni zabibere potezima zajedno, ma to je spektakl i pol'. :mrgreen: )

Ali bas je to, da imamo 2-3 mladih onako neiskusnih igraca u defanzivi(Stubican/Islamagic stoperi, Merajic/Mujezinovic sa strana pored kralja Rizvanovica), nasa ahilova peta. I tu bi nam neko kao Torlak trebao da se osigura zestoka borba za loptu kad naidje, i ako zelim da mladi dobivaju sanse i navikavaju se. Ali zato je vezni red k'o zeljezni zid, i napadaci nevjerovatno dobri.
Citam neki komentar da je napad Borca "sterilan", i nadam se da je istina, jer ako jeste onda ce ovakav protivnik kod kuce nam pasti k'o budali samar; odbrana nam nebi imala vecih problema, a napad ce sve srediti, bili kod kuce ili bili na marsu, to je
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2013, 23:07

Maletic je stvarno dobar igrac, drago mi je sto je dosao. Samo kontam gdje ce igrati? :P Vezni red je pun k'o sibica.
Ili moze igrati jos koju poziciju u odbrani dobro?

Zamisli da je i Torlak dosao, jaooo kakav haos bi vadili i Sirokom i Zelji. :mrgreen:

Muharemovic
Kokot
Smajic
Regoje
Maletic
Torlak
Duljevic
Hamzic
Rizvanovic
Vidovic

Orgazam samo misleci o takvoj ekipi.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 07 avg 2013, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2013, 23:09

A odakle vam to da je dosao,ovaj Komazec fan samo napisao ili pise negdje konkretnije nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 07 avg 2013, 23:39

Armageddon2012 je napisao/la:ako je to tacno,onda nam fali jos golman pa da imamo skoro citav tim od igraca koje smo razmjenjivali,haha...i to odlican tim!!

alen basic,boris savic,perica ivetic,sejo bucan,ognjen djelmic,admir rascic,darko maletic 8-)
Eh razočarao si me. Da se ne sjetiš golmana. Mladen Lučić :)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2013, 23:44

Nikola Kolarov. :P

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 08 avg 2013, 00:00

miky_hz je napisao/la:A odakle vam to da je dosao,ovaj Komazec fan samo napisao ili pise negdje konkretnije nesto
Ja ne vidjeh ni na jednom portalu?

Ima li neki link, nesto???

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 avg 2013, 00:53

Mokroguz je napisao/la:Nikola Kolarov. :P
" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 avg 2013, 00:56

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 avg 2013, 00:59

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 avg 2013, 01:01

ivan.balic je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ako je to tacno,onda nam fali jos golman pa da imamo skoro citav tim od igraca koje smo razmjenjivali,haha...i to odlican tim!!

Eh razočarao si me. Da se ne sjetiš golmana. Mladen Lučić :)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 avg 2013, 01:03

Aleksandar Simcevic igra sad za Shakhtyar Karagandyem u Champions League :D Izbacili Albance, garantovani su mjesto u grupnim fazama Europa League ako ispadnu u cetvrto kolo Champions League.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 avg 2013, 01:08

pabizo je napisao/la:
E kada se samo sjetim da je baš pravo dobrih nogometaša prošlo kroz naš klub ali eto nijesu se složile kockice jer vazda je u OLIMPICU jaka konkurencija za svaku poziciju.No,idemo dalje jer sadašnja momčad je SUPER I mnogi ce klubovi imat belaja kada ih nagazimo A MI TO MOŽEMO I HOCEMO I MORAMO.Pozdrav svima u klubu iz Australije.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 avg 2013, 01:57

AdiRajvosa je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A odakle vam to da je dosao,ovaj Komazec fan samo napisao ili pise negdje konkretnije nesto
Ja ne vidjeh ni na jednom portalu?

Ima li neki link, nesto???
Ni ja nisam nasao jos. Mozda tek sutra pisu. Da vidimo...

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 08 avg 2013, 08:38

Svim navijačima/simpatizerima, upravi i stručnom štabu Fudbalskog Kluba Olimpic Sarajevo, Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 avg 2013, 16:12

Greenfingers je napisao/la:Svim navijačima/simpatizerima, upravi i stručnom štabu Fudbalskog Kluba Olimpic Sarajevo, Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Allah razi olsun! :D
I ja da ne bi zaboravio:
Bajram serif mubarek olsun svima! =)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 08 avg 2013, 17:12

Tako je mokri, burazere po klubu :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 avg 2013, 17:38

Bajram šerif mubarek olsun!:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.