BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Papalukas
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Papalukas » 15 jan 2014, 14:18

Samo radi ovih pacenika bih volio da dijaspora napravi bakljadu i polupa pola Melbourna ako Dzumi prodje Ceha. Pa neka onda imaju razloga da kukaju, a ja cu dijasporce i u tom slucaju podrzati.
Bilo je i toga,vazda su balkanci pravili sranja na AO,neko spominje zasto ih nisu izbacili,dok se ne tuku nece ih niko dirati :D.Pod balknace stavljam i grke,jer je i njih poprilicno tamo a divlji su kao i mi.
http://www.24" onclick="window.open(this.href);return false; sata.info/sport/tenis/83502-VIDEO-Melburn-nogama-Srpski-hrvatski-navijaci-dolaze-Australian-Open.html
Spoji 24 sata
http://www.ind" onclick="window.open(this.href);return false; ex.hr/sport/clanak/video-tuca-srba-i-bosanaca-na-australian-openu/418500.aspx
Spoji ind ex

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 jan 2014, 14:20

Jel se ko zalio na nase navijace tamo? Jesul kome smetali? Nisu. Nema se tu sta vise pricat.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jan 2014, 14:21

tyler durden je napisao/la:Jel se ko zalio na nase navijace tamo? Jesul kome smetali? Nisu. Nema se tu sta vise pricat.
Smetaju nekim našim mozgovima s foruma

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2014, 14:21

treće kolo Damir Džumhur i T. Berdych, prenos na Eurosportu.

NE TREBAŠ NAM ENVERE!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jan 2014, 14:23

@QUARTERBACK,@Mostarac velezovac,@Megaloman respect za postove,objasnili ste ovim sto se stide svojih obicaja i svojih sunarodnjaka,i sto kontaju da sve sto su izmislili na zapadu treba slijepo slijediti jer je to bolje od naseg.
Ako ne naprave bakljadu kad pobijedi Berdycha razocaracu se.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 14:23

fedeltafrotta je napisao/la:ovo je sad najpopularnija tema na forumu :mrgreen:
Tako će biti još dva dana, a onda se vraćamo u normalu i nadam se da ćemo u miru i bez teferiča nastaviti gdje smo stali na ovoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 14:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:treće kolo Damir Džumhur i T. Berdych, prenos na Eurosportu.

NE TREBAŠ NAM ENVERE!
Ne trebe nam ni Ernad :mrgreen:

Joooj i meraka pored TV aBd gledat meč 8-) ja se tome veselim :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jan 2014, 14:23

gledam ovaj raspored za sutra i imena igrača te njhove pozicije ... sa malo sreće bi Damirov meč mogao da padne u Hisense arenu ili barem u Margaret Court arenu. ako ne onda će to vjerovatno biti teren 2 ili 3

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 14:27

jestamaji je napisao/la:gledam ovaj raspored za sutra i imena igrača te njhove pozicije ... sa malo sreće bi Damirov meč mogao da padne u Hisense arenu ili barem u Margaret Court arenu. ako ne onda će to vjerovatno biti teren 2 ili 3
Možda bude i na Rod Laver areni, u ovoj drugoj skupini nema puno dobrih igrača. Imaju Nole i Serena ioni će 100% biti na RL areni a pa se nadati da će i Berdycha stavit :D

EDIT: Nakon dugo vremena sa lakoćom postam post :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 jan 2014, 14:29

Dodig je predao zbog enormno visoke temperature,a Damir je dobio dres sa savremenom tehnikom od "braće" iz Katara.Što je veća temperatura zraka to je Damiru bilo lakše tj. njegovom protivniku teže. :D
Evo lijepo je rekao da nije njemu bilo vruće kao dan prije,bojim se da ga organizatori ne provale pa će ga suspendovati zbog korištenja savremene tehnologije :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 15 jan 2014, 14:30

pisac je napisao/la:Je li dio naseg folklora i sto smo zemlja sa najvecim procentom nepismenog stanovnistva? Je li dio folklora i sto niko ne zna progovoriti tri smislene recenice kad daje interviju? Naravno da je pozitivno sto su oni ljudi dosli podrzati Damira, ali dosli su gledati tenis a ne borbu bikova. Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
U želji da ispadneš aristokrata kojim kola plava krv kroz vene dokazao si svoj podanički mentalitet prema zapadu takvi kao ti i mater prodaju za svoju korist..usput sevdalinka je gradska narodna pjesma naseg naroda koju bas trebamo njegovati i pokazati svijetu a ne se stidjeti.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 15 jan 2014, 14:32

da sad ne listam 400 strana unazad - moze li mi neko reci kad je mec protiv berdycha i u koliko sati?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2014, 14:34

Gasquet - Robredo, Ferrer - Chardy, Wawrinka - Pospišil, Stosur - Ivanović, Na Li - Safarova. Serenu i Novaka sam izbacio iz kombinacija :mrgreen: .

Tipujem da bismo Džumhura i Berdycha mogli gledati na Hisense Areni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 14:41

Sheyi je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Jel se ko zalio na nase navijace tamo? Jesul kome smetali? Nisu. Nema se tu sta vise pricat.
Ja bi ih sve banovao, vrijedjaju iz dna duse, mozda je bolje da se uvlace u bulju pijanim Englezima ili drogiranima Australcima.....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2014, 14:42

Kad igra protiv Berdycha ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 jan 2014, 14:43

Mene sinoć Lisicki za 50 obori mamu joj, prodjemo 7 nju čekam i spusi :roll:

A više rasprave oko kulture i toga.. Baghdatis isto vako ima navijača a nama je prvi put da neko igra GS tako da samo naprijed s podrškom.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 14:45

BigDaddy je napisao/la:da sad ne listam 400 strana unazad - moze li mi neko reci kad je mec protiv berdycha i u koliko sati?
Sutra oko 9 sati ujutr izlazi raspored. Niko ne ništa do sutra. :D
Monolog je napisao/la:Gasquet - Robredo, Ferrer - Chardy, Wawrinka - Pospišil, Stosur - Ivanović, Na Li - Safarova. Serenu i Novaka sam izbacio iz kombinacija :mrgreen: .

Tipujem da bismo Džumhura i Berdycha mogli gledati na Hisense Areni.
Gasquet - Robredo; Pospišil - Wawrinka, Stosur - Ivanović neka na Margaret court, Serena, Novak, Ferrer, Na Li i Berdych na Rod Laver :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 jan 2014, 14:46

AA23 je napisao/la:Mene sinoć Lisicki za 50 obori mamu joj, prodjemo 7 nju čekam i spusi :roll:

A više rasprave oko kulture i toga.. Baghdatis isto vako ima navijača a nama je prvi put da neko igra GS tako da samo naprijed s podrškom.
Sto mamu pored nje onakve? :D

Kad ce se znati taj raspored za sl kolo, danas, sutra?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 14:50

Batko je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Ja bi ih sve banovao, vrijedjaju iz dna duse, mozda je bolje da se uvlace u bulju pijanim Englezima ili drogiranima Australcima.....
Najveći dokaz toga da ste zalutali na ovu temu i ovaj sport je to što na 30 posljednjih stranica ove teme niste napisali niti jednu konkretnu stvar vezanu za samu igru, za Damirovog narednog protivnika, za eventualne šanse i sve ono što bi se moglo dešavati na terenu. Naprotiv, po starom dobrom običaju idemo pričati o stvarima koje su nam prirodnije i idemo na teren na kojem se najbolje snalazimo, kao i oni harmonikaši iz Melburna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jan 2014, 14:52

Cestitke Damire...svaka ti cast, veliki si borac i dobar momak...sve najbolje
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.