Upravo ovo sto sam pricao ispostavilo se tacno. Stolice vraceneJavierBosnia je napisao/la:Stolice koje su stigle su znatno svijetlije nego na ostatku stadiona?? Zasto.. mozda se varam ali ono sto sam vidio izgleda svjetlije. U jednom prikazu gotove tribine su bile svjetlije ali sam se nadao da je to grrska
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja ne mogu da vjerujem da su stolice narucene iz Turske tj. da su tamo jeftinije nego u BiH kod Bekte.
- Zeljeznicar -
- Tristan
- Kontakt:
Ziva istina, staza i nije toliko losa, ali ovo sa stolicama je katastrofa.badblueboylivno je napisao/la:Kako turobno izgleda ovaj stadion u Banja Luci, ponajviše zbog propale staze i počupanih stolica na sredini tribine gdje su Lešinari. Bljak.
Tako se to radi, Željo!
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Turska je u velikom zamahu izgradnje stadiona i sigurno kompanija ima ogromne narudzbe i, prema ovoj pogresnoj dostavi, velike zalihe sjedalica pa su u mogucnosti ponuditi nizu cijenu zajedno sa transportom. Bekto uopste nije jeftin, pa kada smo radili onu prvu akciju cijena im je bila preko 15 € ukljucujuci PDV zato uopste nisam zacudjen.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Stolice su vracene
Neka su nasi vratili. Sad nek posalju ono sto smo i narucili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dinamo, odnosno GNK, je naručivao otamo po 3,90 eura po komadu (za javnost više od 5,00 po komadu).Zenzo je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su stolice narucene iz Turske tj. da su tamo jeftinije nego u BiH kod Bekte.
Da, možda je izgledala lošije jer je bila mokra. Ali nije mi jasno to sklanjanje stolica, mogli su napraviti safe standing kao u Njemačkoj ili Engleskoj, ovako izgleda baš ružno, a inače je stadion odličan (postavljali ste slike, baš fin kompleks).Tristan je napisao/la:Ziva istina, staza i nije toliko losa, ali ovo sa stolicama je katastrofa.
I da, zar nisu stolice bile po cijeloj tribini iza gola? Sad vidim da fali zadnji sektor, tamo gdje bi trebalo pisati A slovo.
Hayley <3
- Tristan
- Kontakt:
Bile su stolice svuda, i iza gola i na istoku. Dok su klubom vladale seljacine iz Krupe napravili su kavez na istoku za koji nema nikakve potrebe i skinuli stolice do pola, takodje bez potrebe. Onda su skinuli stolice sa tog sektora iz gola gdje su gosti smjesteni, valjda da ne bi lomili, cupali stolice iako ni jedna stolica nikad i nije polomljena od strane gostujucih navijaca. Sad su samo unakazili stadion pa pise ''BANJALUK''.badblueboylivno je napisao/la:Da, možda je izgledala lošije jer je bila mokra. Ali nije mi jasno to sklanjanje stolica, mogli su napraviti safe standing kao u Njemačkoj ili Engleskoj, ovako izgleda baš ružno, a inače je stadion odličan (postavljali ste slike, baš fin kompleks).
I da, zar nisu stolice bile po cijeloj tribini iza gola? Sad vidim da fali zadnji sektor, tamo gdje bi trebalo pisati A slovo.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
?MortemHz je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, to je to, znam da je bio daleko drukčiji prije, kad je sagrađena nova tribina i kad se igrala Europa s onim Crnogorcima.Tristan je napisao/la:Bile su stolice svuda, i iza gola i na istoku. Dok su klubom vladale seljacine iz Krupe napravili su kavez na istoku za koji nema nikakve potrebe i skinuli stolice do pola, takodje bez potrebe. Onda su skinuli stolice sa tog sektora iz gola gdje su gosti smjesteni, valjda da ne bi lomili, cupali stolice iako ni jedna stolica nikad i nije polomljena od strane gostujucih navijaca. Sad su samo unakazili stadion pa pise ''BANJALUK''.badblueboylivno je napisao/la:Da, možda je izgledala lošije jer je bila mokra. Ali nije mi jasno to sklanjanje stolica, mogli su napraviti safe standing kao u Njemačkoj ili Engleskoj, ovako izgleda baš ružno, a inače je stadion odličan (postavljali ste slike, baš fin kompleks).
I da, zar nisu stolice bile po cijeloj tribini iza gola? Sad vidim da fali zadnji sektor, tamo gdje bi trebalo pisati A slovo.Ovi iz nove uprave su jos prosirili kavez na istoku i skinuli jos stolica. Dakle bez potrebe je sve sto uradjeno.
Hayley <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Skinuli antene kuknjavaRokoko87 je napisao/la:?MortemHz je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko će Željo dobiti love od toga ako probiju rok ovi što grade Grbavicu? 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mislim da to ne bi bilo ni malo fer s njihove strane. Ljudi su se trudili i po najvećim minusima,radili naveče do 8, u rekordnom roku, po najvećim minusima. I sad da ih tuže jer probijaju rok,pa nema smisla.
Sabrine mi moje!
Pa i neće biti toga vjerovatno. Ne vjerujem da je i našima u cilju da pucaju ovoj firmi penale.BosnianKingdom je napisao/la:Mislim da to ne bi bilo ni malo fer s njihove strane. Ljudi su se trudili i po najvećim minusima,radili naveče do 8, u rekordnom roku, po najvećim minusima. I sad da ih tuže jer probijaju rok,pa nema smisla.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cekaj, prje gradnje su rekli taj i taj rok. U toku gradnje su potvrdili da ce biti gotovo do tog roka. Zasto im ne vjerovati?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko će Željo dobiti love od toga ako probiju rok ovi što grade Grbavicu?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nece ih niko tuziti. U ugovor se stavi ta klauzula i duzan si placati ako ne ispunis ono sto si rekao, a oni su rekli da ce zavrsiti do tad i tad. Nije im klub odredio rok.BosnianKingdom je napisao/la:Mislim da to ne bi bilo ni malo fer s njihove strane. Ljudi su se trudili i po najvećim minusima,radili naveče do 8, u rekordnom roku, po najvećim minusima. I sad da ih tuže jer probijaju rok,pa nema smisla.
evo i za Tušanj
Jel' moguće da još kopaju onaj zapad na Tušnju?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.