Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 00:46

4stringsonly je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.

Moj glas ide Luliću. :kafa:

Moj glas Begoviću. Možda Vedo.
Spaha je klasični bully. Takvi nemaju petlje da idu na veće od sebe, pa Begović bi ga satro ti boga.

Ja lično mislim da je Lulića otvoreno okrivio za gol, ovaj mu odgovorio, dalje se zna :kafa:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 25 jun 2014, 00:46

drummer je napisao/la:
Steph je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?
Jeste, to je.
Tako majstore.Hvala.
Provociras ili ne shvatas ironiju?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 25 jun 2014, 00:47

drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
Spinneru i troleru koji se aktivirao na temama vezanim za reprezentaciju nakon plasmana na SP da se nesto odgovara...?

Da ti odgovorim na nacin kako pisete ti i tebi slicni?

Zasto krtiku dozivljavate kao mrznju? To je samo dobronamjerna kritika za spas bh fudbala..... ;)

Sad ozbiljno, ja prvi Spahica ne mrzim, ali svaku jacu i bitniju utakmicu u reprezentaciji je kiksao i ne zasluzuje da bude kapiten i apsolutni vodja ove ekipe... Nije se tako ni ponasao u utakmici protiv Nigerije, bez obzira na losu partiju....
Posebna je prica ovo sto se radi mimo terena...Previse je dima, da ne bi bilo vatre.....
Barbareza pogotovo niko ne mrzi, a ja mu zamjeram sto o mnogim mutnim stvarima nije progovorio kad je trebalo.... Jedini kome kapu za to skidam je Elvir Bolic, koji eto nije Sarajlija.....cak se ne slazem ni sa njegovim vidjenjem i ocjenom ovih nastupa na SP....ali opet skidam kapu.....

A idemo i mi iz Sarajeva u Zenicu na utakmice.... Bili smo i kad se gubilo i lose igralo..... Samo je manji kapacitet stadiona, pa samim tim manje ljudi negoduje..... A navijanje i atmosfera i "zmajevo gnijezdo"....? Ubleha....
Sverc ulaznica? Opet bacas suplju, kao i obicno... Startna cijena ulaznica u Zenici je bila skuplja, zbog manjeg kapaciteta, a i na crnom trzistu pred bitnije utakmice je skuplja od onih 70 KM koliko sam platio Zapad za BiH - Danska 2003. godine....
Ali jeste odlican stadion za reprezentaciju, nema atletske staze i ima odlican teren i nek igra reprezentacija u Zenici...Kad se i ako se ikad renovira Grbavica zasto ne igrati i na tom stadionu...?! Iako navijam za Sarajevo, i redovan sam na Kosevu, reprezentacija i taj stadion mi vise nemaju poveznicu.....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 jun 2014, 00:47

4stringsonly je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.

Moj glas Begoviću. Možda Vedo.
Mislis da ga Begovic nebi pojeo da je na njega kreno? Jarane, nema igraca u nasoj repci sto smije Begu ni A reci...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:48

Najjači komentar poslije tekme:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 jun 2014, 00:49

je li mi se cini ili spaho kaze I POSLIJE UTAKMICE da je bilo na rubu incidenta ?
znaci li to da je i prije utakmice bilo svega ? jer cuo sam da se prije utakmice spaha zakacio sa vedom :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2014, 00:50

@Cartman na aparatima :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 jun 2014, 00:50

Gdje si čuo, na pijaci?

Jarane svi lupate ko bubnjari... Svi odjednom imate info iz prve ruke i već imamo 40 mogućih scenarija.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:51

arelinho je napisao/la:
dijasporac sta ti je ??
cime se lupas ? :roll:
Prijatelju,ja nisam dijasporac.
Postoji krug novinara,sportskih i javnih radnika i obicnih ljudi koji godinama patoloski mrze Spahica i svim silama se bore da Barbarez ne bude selektor.Imaju jednu zajednicku osobinu,mahom svi navijaju za Sarajevo.
To mi je zanimljiv fenomen posto u drugim krajevima nase zemlje to nije slucaj.Recimo,Barbarez je bozanstvo.
Ja pitam zasto,sta je razlog,jesmo li stvarno tako uskogrudni da je zbog toga sto nije iz naseg grada ili sto se utakmice ne igraju u nasem gradu?
Mislim da pitanje nije glupo i da itekako stoji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2014, 00:51

Slomio si mi srce kapitenu.

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:52

@Donnie

Mislim da se potuk'o sa Begovićem, jer se jasno vidjelo da nakon grešaka njegovih, Bega urla na njega. Što je ovom kabadahiji, pretpostavljam, jako teško palo.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jun 2014, 00:52

amstaff je napisao/la:
Jarane svi lupate ko bubnjari... Svi odjednom imate info iz prve ruke i već imamo 40 mogućih scenarija.
:thumbup:

pa sta se radi po forumima, vec tambura, nagadja i komentarise.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 00:52

drummer je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
dijasporac sta ti je ??
cime se lupas ? :roll:
Prijatelju,ja nisam dijasporac.
Postoji krug novinara,sportskih i javnih radnika i obicnih ljudi koji godinama patoloski mrze Spahica i svim silama se bore da Barbarez ne bude selektor.Imaju jednu zajednicku osobinu,mahom svi navijaju za Sarajevo.
To mi je zanimljiv fenomen posto u drugim krajevima nase zemlje to nije slucaj.Recimo,Barbarez je bozanstvo.
Ja pitam zasto,sta je razlog,jesmo li stvarno tako uskogrudni da je zbog toga sto nije iz naseg grada ili sto se utakmice ne igraju u nasem gradu?
:lol: :mrgreen:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 jun 2014, 00:53

slika

:rol:

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:53

Sad mi drugarica iz Dubrovnika kaže: U pravu je čovjek 100 posto. (Govori za V. Spahu).
Rekoh: "Ovaj je tvoj odozdo. Ti nam možeš više reći o njemu.
Kaže:" Jest da mi je susjed cijeli život al baš zato znam o čemu govorim. Vjeruj drug bolje da šutim o spahićima."
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 00:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ma Marjanu i Senadu jos samo članci vire iz Spahicevog i Dzekinog anusa. Jbt, a ja sam nekad pokusao voditi konstruktivnu raspravu s ljudima koji cekaju da ih Marjan prosvijetli. Strasno... Ček, ček, možda ne znaju da je kapiten zvani na ranu ga priviti, postroio generalnog sekretara i j.... mu majku sto cetnik Igor prenosi Mundijal, a ne Marjan i Face...
E to me interesuje, dobio sam informacije da je Spaha jedan od najzaslužnijih što Senad prenosi utakmice kvalifikacija, kao da je on završio Senadu prenose, al mislim kako, ako je vlasnik prava SportFive, kako je Spaha mogo utjecati tu, ima li savez na to ikakvog utjecaja, misli se na gostujuće tekme koje je Face prenosio

Duke of Welington

Sve zvanične utakmice BIH u naredne četiri godine prenosi BHT, + EURO 2016 i SP2018, Face može dobiti poneku prijateljsku u gostima i to je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 25 jun 2014, 00:54

Ma na koga je god papak krenuo treba ga izbaciti iz reprezentacije. Od kada se poceo druziti sa "vaznijim" ljudima u restoranu Bosna poceo je glumiti glavnog dasu u reprezentaciji. Samo mi je drago sto ga nikad nisam ni volio i sto ce nakon ovog vecina vidjeti njegovo pravo lice.
Zadnja izmjena: Nervoza, dana/u 25 jun 2014, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 25 jun 2014, 00:55

jasmin10 je napisao/la:je li mi se cini ili spaho kaze I POSLIJE UTAKMICE da je bilo na rubu incidenta ?
znaci li to da je i prije utakmice bilo svega ? jer cuo sam da se prije utakmice spaha zakacio sa vedom :roll:
Vedo je zakacio Spahu na treningu,tako da je sve moguce kod kabadahije!
Da se zakacio sa Vedom zapalili bi mu pola Dubrovnika,mamu mu njegovu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 00:55

Yebem ti staru picko retardirana koja je posrala se na prolaz u drugi krug.Mrs tele jedno odvratno hrvatsko.
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 jun 2014, 00:55

drummer je napisao/la: Postoji krug novinara,sportskih i javnih radnika i obicnih ljudi koji godinama patoloski mrze Spahica i svim silama se bore da Barbarez ne bude selektor.Imaju jednu zajednicku osobinu,mahom svi navijaju za Sarajevo.

Itekako je glupo. Mrziš Sarajevo i građane Sarajeva i pišeš takve stvari. Ne postoji osoba u Sarajevu koja ima nešto protiv Barbareza. Barbarez je idol nacije. Barbarez trenutno nije pogodna ličnost za selektora. Nama treba iskusan i čvrst trener. Još jednom ponavljam Spahić nije normalan lik i sve će se znati vrlo brzo. Klupko se razmotava.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, Choma, denza, Edincapitano, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, legendarnadruga, MiranGlasnic, Mostarska, Pirke, SanaBosna, Varta i 114 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []