drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?
Spinneru i troleru koji se aktivirao na temama vezanim za reprezentaciju nakon plasmana na SP da se nesto odgovara...?
Da ti odgovorim na nacin kako pisete ti i tebi slicni?
Zasto krtiku dozivljavate kao mrznju? To je samo dobronamjerna kritika za spas bh fudbala.....
Sad ozbiljno, ja prvi Spahica ne mrzim, ali svaku jacu i bitniju utakmicu u reprezentaciji je kiksao i ne zasluzuje da bude kapiten i apsolutni vodja ove ekipe... Nije se tako ni ponasao u utakmici protiv Nigerije, bez obzira na losu partiju....
Posebna je prica ovo sto se radi mimo terena...Previse je dima, da ne bi bilo vatre.....
Barbareza pogotovo niko ne mrzi, a ja mu zamjeram sto o mnogim mutnim stvarima nije progovorio kad je trebalo.... Jedini kome kapu za to skidam je Elvir Bolic, koji eto nije Sarajlija.....cak se ne slazem ni sa njegovim vidjenjem i ocjenom ovih nastupa na SP....ali opet skidam kapu.....
A idemo i mi iz Sarajeva u Zenicu na utakmice.... Bili smo i kad se gubilo i lose igralo..... Samo je manji kapacitet stadiona, pa samim tim manje ljudi negoduje..... A navijanje i atmosfera i "zmajevo gnijezdo"....? Ubleha....
Sverc ulaznica? Opet bacas suplju, kao i obicno... Startna cijena ulaznica u Zenici je bila skuplja, zbog manjeg kapaciteta, a i na crnom trzistu pred bitnije utakmice je skuplja od onih 70 KM koliko sam platio Zapad za BiH - Danska 2003. godine....
Ali jeste odlican stadion za reprezentaciju, nema atletske staze i ima odlican teren i nek igra reprezentacija u Zenici...Kad se i ako se ikad renovira Grbavica zasto ne igrati i na tom stadionu...?! Iako navijam za Sarajevo, i redovan sam na Kosevu, reprezentacija i taj stadion mi vise nemaju poveznicu.....