Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

yusufoh
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la yusufoh » 18 avg 2015, 20:05

Jusuf Nurkic nece nikada vise obuci dres reprezentacije BiH. Sto prije svi shvatite, bolje cete se osjecat.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 18 avg 2015, 20:08

yusufoh je napisao/la:Jusuf Nurkic nece nikada vise obuci dres reprezentacije BiH. Sto prije svi shvatite, bolje cete se osjecat.

Informacija ?

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 avg 2015, 20:51

Slobodanpad1945 je napisao/la:
yusufoh je napisao/la:Jusuf Nurkic nece nikada vise obuci dres reprezentacije BiH. Sto prije svi shvatite, bolje cete se osjecat.

Informacija ?
Kupusov list !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 avg 2015, 00:30

juka jos nije sazrio,budimo realni vecina mentalno ne sazri u njegovim godinama i mislim da je lahko povodljiv u tim godinama.Sve ovo sto se izdesavalo s njim oko repke, uopste ne sluti na dobro.
Ne ocekujem ga u bih repki iducih par godina,nisam baba vanga ali isto tako znam da ce se kad tad vratiti u najdrazi nama dres

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 19 avg 2015, 00:33

Torres_9 je napisao/la:juka jos nije sazrio,budimo realni vecina mentalno ne sazri u njegovim godinama i mislim da je lahko povodljiv u tim godinama.Sve ovo sto se izdesavalo s njim oko repke, uopste ne sluti na dobro.
Ne ocekujem ga u bih repki iducih par godina,nisam baba vanga ali isto tako znam da ce se kad tad vratiti u najdrazi nama dres
Vratice se u 30-im kao Nedzad Sinanovic :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 19 avg 2015, 00:46

Husika je napisao/la:
Slobodanpad1945 je napisao/la:

Informacija ?
Kupusov list !!!
Predpostavljao sam :D

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 19 avg 2015, 00:49

JoseMourinho je napisao/la:Evo ekskluzivna informacija, juka je u dogovoru sa denverom izbjegao ranije operaciju da bi fulio nastup na EP :(
Cak je Denver rado pristao da on fuli ljetnu ligu, pripreme i početak sezone, rekli su da su njima zelje igrača na prvom mjestu u dali su mu još milion dolara bonusa :rol: :rol:
Da ponovim svoju ekskluzivu vidim vrijeme je ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 avg 2015, 05:46

I ja imam 100% takav osjecaj. Ovaj seljacic ce igrati za nasu repku samo pod uslovom da propadne kao zeton i to njemu i njegovom mendzeru bude jedina sansa za spasavanje karijere

Ovaj scenario nije bas tako vjerovatan..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 19 avg 2015, 10:52

Za ove što se naslađuju što nurks trenutno ne igra trenutno za nas i proriču i da nece nikada- nurks cesto izlazi i trenira u BiH dresu, vjerovatno zato što nema drugi :)

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 avg 2015, 12:31

pao je dogovor nurkica i mahmutovica , da nema vise prozivanja preko media i td-- nurkic ce propustit slijedece kvale za reprezentaciju al igrat ce na basketu ne ovom nego slijedecem .. toliko ...

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 19 avg 2015, 12:37

HeraklitMracni je napisao/la:pao je dogovor nurkica i mahmutovica , da nema vise prozivanja preko media i td-- nurkic ce propustit slijedece kvale za reprezentaciju al igrat ce na basketu ne ovom nego slijedecem .. toliko ...

Izvor? :pinokio:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 avg 2015, 13:06

Pa nama u biti jedino od ove trojke treba Nurkic jer za par godina cemo imati ove djece koliko hoces.
Nurk je obavezan zbog svoje fizike kakvu nema niti jedan igrac iz Evrope !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 19 avg 2015, 13:11

Husika je napisao/la:Pa nama u biti jedino od ove trojke treba Nurkic jer za par godina cemo imati ove djece koliko hoces.
Nurk je obavezan zbog svoje fizike kakvu nema niti jedan igrac iz Evrope !!!!
Karahodzic? :salut:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 avg 2015, 13:32

HeraklitMracni je napisao/la:Babo nurkicev
Cuj propustit ce kvalifikacije, pa ko je on da uslovljava.. Neko ce izgarati u kvalama da bi kasnije mu ovaj uzeo mjesto. Ne ustupio, vec uzeo.
15.10 - 15.06 ...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 avg 2015, 13:38

Jusuf je ovo ljeto trebao raditi na svojoj ofanzivnoj igri, ali ga je povreda u tome dosta sprijecila. Reprezentaciji je puno vise u interesu da on radi na tome i dodatno se unaprijedi kao igrac nego da igra kvalifikacije kojima cemo se svakako prostetat. Pretpostavljam da je to razlog, i u svakom slucaju podrzavam takvu odluku.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 19 avg 2015, 13:42

Clutch je napisao/la:Jusuf je ovo ljeto trebao raditi na svojoj ofanzivnoj igri, ali ga je povreda u tome dosta sprijecila. Reprezentaciji je puno vise u interesu da on radi na tome i dodatno se unaprijedi kao igrac nego da igra kvalifikacije kojima cemo se svakako prostetat. Pretpostavljam da je to razlog, i u svakom slucaju podrzavam takvu odluku.
Upravo tako.
Neka se kvale iskoriste da pruzimo mladima sansu da se pokazu. Nebi se trebalo ni Mirzu zvat. Posto on svakako ima samo 1 Year Contract sa Suns.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 avg 2015, 13:44

Po cemu cemo se mi "prosetati" slijedecim kvalifikacijama? Sva talentovana djeca su jos uvijek premlada da nose bilo koji teret( mislim na juniore ne na kadete),selektor ce 99% otici i ne znamo ko bi mogao doci,Nihada nema,evo ni Juke,a sa Mirzom ne znamo sta ce biti!? Realno,daleko smo od toga da mozemo sa sigurnoscu tvrditi da cemo se plasirati na slijedeci EB.Jbt kod nas kadeti urade nesto i sad svi kontaju da smo mi neka velesila u kosarci,a prvi krug nismo prosli 20+ godina... Skulirajte se i pocnite trezveno razmisljati.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 avg 2015, 13:45

Vjerovatno je tako. Ukoliko bude zdrav sljedece ljeto ce raditi na sebi sa nekim od velikana NBA lige, a onda ce zaigrati na Eurobasketu. U kvalifikacijama cemo imati na raspolaganju i Mirzu i Nihada i uz ove momke koje dolaze plasman na EP nebi trebao predstavljati problem.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.