FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vijest je prenio tabloid u rangu Avaza.
-
schickeria
- Kontakt:
Da, 2015 je bio medu najboljima na svijetuharden je napisao/la:Ne yebi da ima tolikoschickeria je napisao/la:Zasto se tresete kad je leroy vec dogovoren
Ja jos prizeljkujem jednog obrambenog umjesto boatenga da se otarasimo 16miliona eura njegove place ako vec nije u planu te back up napadacanema sanse.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Propali smo ko Aluminij. Dogovorili saradnju s Konamijem i PES-om

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Na kakvu platu ti mislis, sve ukupno do kraja ugovora?schickeria je napisao/la: Da, 2015 je bio medu najboljima na svijetu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Plafon što može imati je 12, Lewa je najplaćeniji i čini mi se da ima 16, 17, Muller drugi.
Nema ni 12, ima oko 7-8 milki godisnje max... Lewa oko 15-16, iza njega Muller i Manu.sljivo je napisao/la:Plafon što može imati je 12, Lewa je najplaćeniji i čini mi se da ima 16, 17, Muller drugi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima jedno 11 miliona...harden je napisao/la:Ne yebi da ima tolikoschickeria je napisao/la:Zasto se tresete kad je leroy vec dogovoren
Ja jos prizeljkujem jednog obrambenog umjesto boatenga da se otarasimo 16miliona eura njegove place ako vec nije u planu te back up napadacanema sanse.
Ovo je ovdje najmjerodavnije za plate:
https://fussball-geld.de/gehalt-der-bun ... n-munchen/
Kada se malo sagledaju drugi izvori i uprati šta se sve priča i sve sabere i oduzme, ovi otprilike na ovoj stranici najtačnije podatke postave.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne znam, znam da ovi izvori ne mogu biti 100% tacni, al nema tog boga da on ima 16 miliona godisnje, makar 10 godina zaredom bio najbolji stoper ove galaksije. I tih 11mil mi je puno al dosta realnije od 16.effe_sa je napisao/la:Ima jedno 11 miliona...harden je napisao/la:Ne yebi da ima tolikoschickeria je napisao/la:Zasto se tresete kad je leroy vec dogovoren
Ovo je ovdje najmjerodavnije za plate:
https://fussball-geld.de/gehalt-der-bun ... n-munchen/
Kada se malo sagledaju drugi izvori i uprati šta se sve priča i sve sabere i oduzme, ovi otprilike na ovoj stranici najtačnije podatke postave.
PES je bolji od FIFA-e i biće mi zadovoljstvo da sa Bayernom na PES 2020 mogu pobijediti PM Black White(Juventus) ili ManBlue ili MD White(Real).Bundesliga je napisao/la:Propali smo ko Aluminij. Dogovorili saradnju s Konamijem i PES-om![]()
A kako je krenulo samo ću ih na PESu moći i dobiti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma kakvo bolji, odavno je FIFA presisala PES. Kako je krenulo Bgm izgleda da si u pravu, samo na PES-ucoelho41 je napisao/la:
PES je bolji od FIFA-e i biće mi zadovoljstvo da sa Bayernom na PES 2020 mogu pobijediti PM Black White(Juventus) ili ManBlue ili MD White(Real).
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
PM Black White-Juventus također je na pesu 2020 licencirancoelho41 je napisao/la: PES je bolji od FIFA-e i biće mi zadovoljstvo da sa Bayernom na PES 2020 mogu pobijediti PM Black White(Juventus) ili ManBlue ili MD White(Real).
Realno, PES već neko vrijeme nije ni za onu stvar, ne znam otkud našima da to ugovaraju. Daj Bože da su prvi koraci vraćanja na stare staze.Bundesliga je napisao/la:Ma kakvo bolji, odavno je FIFA presisala PES. Kako je krenulo Bgm izgleda da si u pravu, samo na PES-ucoelho41 je napisao/la:
PES je bolji od FIFA-e i biće mi zadovoljstvo da sa Bayernom na PES 2020 mogu pobijediti PM Black White(Juventus) ili ManBlue ili MD White(Real).
A kako je krenulo samo ću ih na PESu moći i dobiti.Sto se tice PES-a, sestica je vjerovatno najbolji fudbal ikad napravljen. Od tada slabi i FIFA 2012 ili 13-te preuzima primat. Sto je jos vaznije za Bayern, FIFA je mnogo popularnija sada i mogla bi im donijeti mnogo vise novca, ali eto.
All time:
1. Pes 6
2. Fifa 13
.
.
.
sve ostale fudbalske igrice(redoslijed manje više nebitan s obzirom da ne mogu ni posoliti ovim gore).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Idi slobodno, možda onda neko i dođe.Brazzo says he might not travel with the team to the USA in order to work on some transfers.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ostat će da prati youtube i twitter od Sanea nebili se šta desilosljivo je napisao/la:Idi slobodno, možda onda neko i dođe.Brazzo says he might not travel with the team to the USA in order to work on some transfers.
Nisu rekli Braci da može skinuti PowerPoint i na telefon 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bojim se ako ga ostave samog da će to biti kao kad roditelji tinejdžeru ostave kuću preko vikenda. Nek ga vode, usrat će i ovo što pregovaramo.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ko se sve naziva sportskim direktorom.
Nerlinger je za ovog Sammer licno.
Nerlinger je za ovog Sammer licno.
Max Eberl bi nam trenutno bio najvece pojacanje.
Kazu da je Sane blizu, a mozda i Pepe. Hajde vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.