PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sve je vise navijaca Zeljeznicara koji su svjesni da su zavrsavali sudije 
Nad tobom sunce najljepše sja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poslije 90 minuta trke to treba da je kao kamen sve zategnuto, za sve ostalo tu je najbolji kondicioni trener u drzavi.MortemHz je napisao/la:A jes' se malo zapustio
Jesi i ti iz EZDEJA?escobarpablo je napisao/la:Ja vam obećavam 100 000 pred Vječnom...
Cenan im prekida treninge i govori kako qrcu ne valjaju :rol:
A šta vi zarpavo slavite ovdje ta 4 danapitic je napisao/la:ova 4 dana je i više od uriniranja. Neka šejh nađe adekvatan termin.
Hercegovci bar znaju šta slave , jedni uzeli kup, drugi titulu. I sad se smiju sirotinji koja se između sebe bruka i ismijava
Podjebavaju se međusobno navijaci dva sarajevska kluba, ko je veci luzer ispao na kraju, dok ih hercegovci (što kažeš) uriniraju na svim frontovima.
Meni je jako što Tuzlaci misle da oni nešto odlučuju u zadnjem kolu, pratim portale i Fb grupe, smatraju ovo kao neku osvetu za Leotar 
Boze koja ironija, zeljo, sarajevski klub.
Kad smo vec kod zeljA, gdje nam je to bagrcavi. Zabrinula sam se. Da ni'e dig'o ruku na se', ne d'o Bog. kuknjava
Kad smo vec kod zeljA, gdje nam je to bagrcavi. Zabrinula sam se. Da ni'e dig'o ruku na se', ne d'o Bog. kuknjava
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- escobarpablo
- Kontakt:
Što bi lobotomci rekli: MEEEEEEEEE BEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEBelminM23 je napisao/la:Jesi i ti iz EZDEJA?escobarpablo je napisao/la:Ja vam obećavam 100 000 pred Vječnom...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Od kud ti to? Mozda sam u trenutku pisanja bio ,trenutno sam u svabiji koji kilometar od wwk arene .MortemHz je napisao/la:Rece brat koji se nalazi u Hrvatskoj..PticaSelica1921 je napisao/la:Pa upravu si ! Ja sam utakmicu sirokom daobelosevic28 je napisao/la:Rastavis bolide na proste faktore u derbiju, popisas im se u staU, ne das im titulu i bahacenje na Kosevu...i onda jadovi pominju pokojnog Vedrana... A svrsavali na siroki kad god su listicani igrali protiv nas. Ne vide dalje od nosa, ljudi bez daMu i casti !!!
Eno komplet Jug se pobratio sa svinjskim ,babo mi kroz kucu sa sahovnicom hoda i na fejsbuk je okacio a po forumima dogovara krmad po mostaru da okrece
Bas smo bez daMu i casti!
Gori ste od njihNeprijatelji Sehera,fol Walter brani Saraj'vo ? Pa da niste pi.cke ne bi vas mor'o ni braniti.
Nema Walter nibra ljuZe?jel tako?
Ustani Dzilda...da se ja pruzim ccc
![]()
![]()
Gdje god da sam,ne prodajem su.pak za tantjeme
U srcu nosim te ja ! 1921
BeeeeeSheyi je napisao/la:Meni je jako što Tuzlaci misle da oni nešto odlučuju u zadnjem kolu, pratim portale i Fb grupe, smatraju ovo kao neku osvetu za Leotar
Kanee javi seeed
Jel kislo glovooo? Oooo
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 23 maj 2017, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A jesu zapeli za penal ko da je to nesto nesto novo u nasoj ligi.....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"Navukla te Sabrina ko narkomana na heroin"Pantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pobjedu na derbiju ljepoto, do sljedećeg traje prcanjelet3 je napisao/la:A šta vi zarpavo slavite ovdje ta 4 danapitic je napisao/la:ova 4 dana je i više od uriniranja. Neka šejh nađe adekvatan termin.
što Željo nije uzeo prvenstvo
kakva svrha derneka
![]()
Hercegovci bar znaju šta slave , jedni uzeli kup, drugi titulu. I sad se smiju sirotinji koja se između sebe bruka i ismijava![]()
Podjebavaju se međusobno navijaci dva sarajevska kluba, ko je veci luzer ispao na kraju, dok ih hercegovci (što kažeš) uriniraju na svim frontovima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko platis da otkinemo bod (ove) Zrinjskom kamataru Misimovic.
Afera punac bas nas nauci jednu stvar.
Od sarajlija isplatu primamo unaprijed i solarno. (Lovu na sunce)...bujrum.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
DenchiNL je napisao/la:pobjedu na derbiju ljepoto, do sljedećeg traje prcanjelet3 je napisao/la:A šta vi zarpavo slavite ovdje ta 4 danapitic je napisao/la:ova 4 dana je i više od uriniranja. Neka šejh nađe adekvatan termin.
kakva svrha derneka
![]()
Hercegovci bar znaju šta slave , jedni uzeli kup, drugi titulu. I sad se smiju sirotinji koja se između sebe bruka i ismijava![]()
Podjebavaju se međusobno navijaci dva sarajevska kluba, ko je veci luzer ispao na kraju, dok ih hercegovci (što kažeš) uriniraju na svim frontovima.![]()
![]()
Hajd dobro
Još kad pogledaš na tabelu i skontaš da je Željo ispred vas i dalje
- hskzmostar
- Kontakt:
nesto vrlo jednostavno, tipa: "U Tuzlu se ne vracajte ako bodove osvojite"
slazem se da igracima parolom treba porucit da ne smiju donijeti bodove iz Mostara
Pa kako sa ovakvim ljudima da ne budes veliki sportski prijatelj i drug!
Dobrodosli tuzlaci dragi!
slazem se da igracima parolom treba porucit da ne smiju donijeti bodove iz Mostara
Pa kako sa ovakvim ljudima da ne budes veliki sportski prijatelj i drug!
Dobrodosli tuzlaci dragi!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Nikolko.nema para.solinas je napisao/la:Koliko platis da otkinemo bod (ove) Zrinjskom kamataru Misimovic.
Pogotov od njih.
Igramo za sebe.
Samo sloboda ..
P.s nikad prijatelji s laznim mostarcima.ceracemo se mi jos..
Čuj pobjedu na derbiju, a svaki post se direktno ili indirektno tiče Željinog gubitka tituleDenchiNL je napisao/la:pobjedu na derbiju ljepoto, do sljedećeg traje prcanjelet3 je napisao/la:A šta vi zarpavo slavite ovdje ta 4 danapitic je napisao/la:ova 4 dana je i više od uriniranja. Neka šejh nađe adekvatan termin.
kakva svrha derneka
![]()
Podjebavaju se međusobno navijaci dva sarajevska kluba, ko je veci luzer ispao na kraju, dok ih hercegovci (što kažeš) uriniraju na svim frontovima.![]()
![]()
Uostalom, zar vam toliko znači ova pobjeda na derbiju, slavite kao da niste prethodnih šest utakmica dobili
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Placeeeeeeeeeemwobly92 je napisao/la:"Iz krovne kuće evropskog fudbala UEFA-e smo dobili informaciju da je zaprimljeno saopštenje od FK Željezničar, a o odluci usvajanja njenih stavki, bh. savez će biti blagovremeno obaviješten"
De , nemojte ih vise....evo malo po Slobodi opletite....sto neko napisa,ovo vec morbidno postaje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.