FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 14:05

amypitar je napisao/la:Duljevic je uz Gojaka najbolji mladi igrac Premijer lige.Ne igra za Olimpic radi one seljacke fore, koju vole da koriste i kone; a to je,ili igraj po nasem(produzi ugovor) ili na tribine. :think:
Ja to ne bih nazvao seljackom forom vec pametnim potezom. Zbog pustanja talentima da odlaze bez odstete i kako hoce fudbal nam i jeste u ovakvom stanju. Igra dok je njemu potreban klub i onda zatrazi slobodne papire i ode, e ovdje toga nema i meni je to za pohvalu. Zasto bi mu klub posluzio kao poligon da nabije formu pred odlazak kad sam klub nece imati nikakve koristi od njegovog odlaska? Tako pricamo jer su drugi u pitanju a ja bi licno volio da tako i nas klub radi- il' produzi ugovor il' klupa a ne da se igraci ponasaju kako oni hoce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2014, 14:15

Sabinho je napisao/la: Ja to ne bih nazvao seljackom forom vec pametnim potezom. Zbog pustanja talentima da odlaze bez odstete i kako hoce fudbal nam i jeste u ovakvom stanju. Igra dok je njemu potreban klub i onda zatrazi slobodne papire i ode, e ovdje toga nema i meni je to za pohvalu. Zasto bi mu klub posluzio kao poligon da nabije formu pred odlazak kad sam klub nece imati nikakve koristi od njegovog odlaska? Tako pricamo jer su drugi u pitanju a ja bi licno volio da tako i nas klub radi- il' produzi ugovor il' klupa a ne da se igraci ponasaju kako oni hoce.
:thumbup:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 apr 2014, 14:26

Sabinho je napisao/la: Ja to ne bih nazvao seljackom forom vec pametnim potezom. Zbog pustanja talentima da odlaze bez odstete i kako hoce fudbal nam i jeste u ovakvom stanju. Igra dok je njemu potreban klub i onda zatrazi slobodne papire i ode, e ovdje toga nema i meni je to za pohvalu. Zasto bi mu klub posluzio kao poligon da nabije formu pred odlazak kad sam klub nece imati nikakve koristi od njegovog odlaska? Tako pricamo jer su drugi u pitanju a ja bi licno volio da tako i nas klub radi- il' produzi ugovor il' klupa a ne da se igraci ponasaju kako oni hoce.
U potpunosti se slazem, pojedini nasi prvotimci su trebali biti poslani na tribine zbog lose igre a ne opet u prvih 11.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 07 apr 2014, 14:47

bezze je napisao/la:Vlasnik Fk Sarajeva predstavio novog igraca "XAO LI-GA" a uskoro se ocekuje dolazak jos jednog igraca " Xao Qup"
Grohotom se smijem, grohotom. :clap:

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 07 apr 2014, 14:59

invincible1921 je napisao/la:bez ikakve provokacije:

Sa ovim igracima bi bilo ok da se ne uzme titula jer ipak jbg previse je malo vremena bilo da se sve to ukoponuje, mada od dolaska tanovih para jedino ste dobro odigrali protiv Olimpica i protiv nas u kupu drugo pol na grb ostalo...

-Obarska vas je ubila nogama

-Rudar vas je bio nogom

-Borac vas je nadigrao

Protiv Celika niste osutali na go

-Pricajte sta hocete ,ali i vi dobro znate da na kosevu su vam se tresle gace ako nista drugih 45 min, a kad ga je vernes zabio umrlo gov.no u vama

-Protiv bezvoljnog veleza ste visili ko luster, al et nekako ste dali go mada odgovorno tvrdim da su velezu trebali bodovi mogli ste vrlo lako upisati 0 bodova u toj utakmici

-protiv zrinjskog ste solidno odigrlai mada ruku na srce mogli ste vrlo lako izgubit

Nek vas provicara raja sami ste krivi na pauzi poslije jesnjeg dijela vam je ovdje napisano 50 postova na fazon KO VISOKO LETI NISKO PADA, a vi se primili ko da vam je Blekic doso :D sad samo cekam da vidim koga ce dino okrivit :lol: :lol: :lol:
Hajde sve nekako čovjek može progutati što si napisao al' da smo protiv Zrinjskog mogli vrlo lako izgubit je presmiješno, da se igralo još dva sata oni ga dali sigurno ne bi (ovu utakmicu nisi gledao čim tako pišeš). Protiv Veleža smo igrali tačno onoliko koliko nam treba, kad smo ga trebali dati dali smo ga i to je to. A protiv Želje na Koševu su nam se tresle gace ne samo u drugom, nego i u prvom poluvremenu :D Realno, ja sam se samo trznuo kada je pao onaj gol iz ofsajda i to je to, dok nisam vidio zastavicu. Slažem se ja s tobom da je dosta navijača Sarajeva u oblacima otkako je došao Tan, ali nisu svi ;) Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme, ne može preko noći i ne može odmah, ali da me neko pita da li želim titulu a da stanje u klubu bude kao prije svega ovoga ili uređenu situaciju i moderan, likvidan klub a da titulu sačekam, odabrao bi ovo drugo vjerovao mi ili ne. Osim toga vi ste u igri za prvenstvo, mi za kup, vidjećemo na kraju kome će sezona biti uspješnija (pored Zrinjskog i Širokog od srca vam želim da trofej donesete u Sarajevo i da ne možemo od vas živiti par dana, samo neka je tu, bar u komšiluku).
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2014, 15:18

ja sam pisao i pred pocetak ove polusezone da smo mi nepoznanica i da se moze desiti da pobjedjujemo a isto tako da mozemo sve zasrati ,zbog toga sto u ekipi imamo uvijek novih 6-7 igraca .nadam se da u upravi ima pametni ljudi i da ce napokon shvatiti i nesto nauciti da promjene trenera ,igraca ne donose nista doro .lijepo je to po internetu i pres konferencijama pricati al na terenu se osvajaju bodovi i titule a mi tu smo najloši .nesto ne stima u toj sponi uprava-sportski direktor -trener-igraci .mnogi su mislili da cemo se prosetati ligom ja sam znao da nece biti lahko al nisam ocekivao ni ovakvu blamazu .

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 apr 2014, 15:33

bordobijeli je napisao/la:ja sam pisao i pred pocetak ove polusezone da smo mi nepoznanica i da se moze desiti da pobjedjujemo a isto tako da mozemo sve zasrati ,zbog toga sto u ekipi imamo uvijek novih 6-7 igraca .nadam se da u upravi ima pametni ljudi i da ce napokon shvatiti i nesto nauciti da promjene trenera ,igraca ne donose nista doro .lijepo je to po internetu i pres konferencijama pricati al na terenu se osvajaju bodovi i titule a mi tu smo najloši .nesto ne stima u toj sponi uprava-sportski direktor -trener-igraci .mnogi su mislili da cemo se prosetati ligom ja sam znao da nece biti lahko al nisam ocekivao ni ovakvu blamazu .
ne fali nista nego ima visak... trene i SD trebaju biti JEDAN covjek

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2014, 15:50

ja evo pokusavam da skontam zasto FKS ne moze do trofeja .i kako god skontam opet dodjem na iste stvari a to su sportski direktor ,trener ,igraci .3 godine nam škripi na bocnim pozicijama i to strucnjaci ne vide dovedu nekog Barica ,radulovica ,i slicne i takvih je milion primjera .ocito da nemamo pravu struku da mogu prepoznati ko ce biti pojacanje a ko samo da popuni 11 na terenu .i najgore mi je kad kazu velik pritisak na igrace ma daj ,treba nam pobjeda kao suho zlato a oni ne sutnu po golu rudara :oops: vuku se po terenu ako nisu oni krivi onda je trener on ih treba motivisati ili ne znam sta .kao sto reko vrtim se u krug a problemi su sto nemamo trenera ili ti nekog covjeka koji ce znati dovesti ciljana i prava pojacanja i znati to sve posloziti .

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 apr 2014, 15:54

Kao sto rekoh najveci uspjeh ove sezone ce biti da se zadrzi prvih 11 , cak kad bih birao izmedju ovog i kupa birao bih to prvo.Jebote kup ako mi nemamo neke dugorocne ciljeve npr. plasman u grupnu fazu EL najkasnije za 3 godine.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2014, 16:02

amypitar je napisao/la:Zasto uforija. :?:
Pa MI jedini imamo razlog za euforiju

Imamo najorganizovaniji klub u drzavi u svim segmentima ,a posebno u finansijskom smislu koji je u ovom vremenu, i najbitniji.Uprava na celu sa Tanom tesko da je i mogla nesto vise uraditi za ova 3-4 mjeseca na igrackom planu.

Ono sto su mogli, ljudi su im obezbjedili sve uslove kakve imaju samo najbogati klubovi u regiji,od priprema,opreme,treninga plata i ostalog.Po imenima pojacanja su bila za ovu ligu iznad prosjeka.Mnogi domaci treneri su i danas misljenja da Sarajevo ima najjaci igracki kadar.Gdje je i sta je zakazalo u igrackom smislu,reci ce Jarni i Ibrakovic ,na kraju sezone.

Imamo lovu, i prvi put niko nece otici od igraca iz kluba od prve postave,osim igraca koji nisu ispunili ocekivanja.Znaci ima cemo kostur ekipe koja ce biti uigranija za jednu sezonu.Sto je sad sa ovim igrackim kadrom, i bio glavni problem. Prvi put od dolaska na celo Tana, ima cemo vremena za istinska i prava ciljana pojacanja, koja ce uz okosnicu tima iz ove sezone, sigurno cini ti jednu resprektivnu ekipu.

Ono sto je problem i sto nam stvara pritisak je ta titula,kad otcepimo u rezultatskom smislu,i sa ovm organizacijom koju trenutno imamo,ekipe u Premijer ligi ce samo moci :guz: pred Sarajvom.
1.Ne nemate to ima Siroki

2.Ne necete jer ce ih pola po obicaju otic

3.Nada zadnja umire
=\_1921_/=

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 apr 2014, 16:16

invincible1921 je napisao/la:

Imamo najorganizovaniji klub u drzavi u svim segmentima ,a posebno u finansijskom smislu koji je u ovom vremenu, i najbitniji.Uprava na celu sa Tanom tesko da je i mogla nesto vise uraditi za ova 3-4 mjeseca na igrackom planu.

Ono sto su mogli, ljudi su im obezbjedili sve uslove kakve imaju samo najbogati klubovi u regiji,od priprema,opreme,treninga plata i ostalog.Po imenima pojacanja su bila za ovu ligu iznad prosjeka.Mnogi domaci treneri su i danas misljenja da Sarajevo ima najjaci igracki kadar.Gdje je i sta je zakazalo u igrackom smislu,reci ce Jarni i Ibrakovic ,na kraju sezone.

Imamo lovu, i prvi put niko nece otici od igraca iz kluba od prve postave,osim igraca koji nisu ispunili ocekivanja.Znaci ima cemo kostur ekipe koja ce biti uigranija za jednu sezonu.Sto je sad sa ovim igrackim kadrom, i bio glavni problem. Prvi put od dolaska na celo Tana, ima cemo vremena za istinska i prava ciljana pojacanja, koja ce uz okosnicu tima iz ove sezone, sigurno cini ti jednu resprektivnu ekipu.

Ono sto je problem i sto nam stvara pritisak je ta titula,kad otcepimo u rezultatskom smislu,i sa ovm organizacijom koju trenutno imamo,ekipe u Premijer ligi ce samo moci :guz: pred Sarajvom.

3.Nada zadnja umire

1.Eto ti znas za Široki.

2.Nece da raskinu ugovor da ih puskom tjeraš (primjer Osmanagić )

3.To cemo da vidimo.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 07 apr 2014, 16:25

Jao price sad, jao jao, **** ligu, **** Kup, **** sve, bitno je da mi za tri godine napadnemo grupe Europa lige hahaha, stvarno ste zaista..

kenante
Kontakt:

Post Postao/la kenante » 07 apr 2014, 16:41

..
Zadnja izmjena: kenante, dana/u 01 apr 2015, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 16:43

kenante je napisao/la:http:// zadnjitrofejfksarajevo .tumblr.com/

7 dugih godina
Tacno tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 07 apr 2014, 17:31

EDIT: ni'ta..
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 07 apr 2014, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 apr 2014, 17:33

evo vam jedna provjerena,od veceras Jarni nije vise trener fks
Zadnja izmjena: super, dana/u 07 apr 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2014, 17:34

amypitar je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:

3.Nada zadnja umire

1.Eto ti znas za Široki.

2.Nece da raskinu ugovor da ih puskom tjeraš (primjer Osmanagić )

3.To cemo da vidimo.

jasta bolan pa sjeti se kako je huseinovic osto u ekipi ;)
=\_1921_/=

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2014, 17:52

bordograd je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:bez ikakve provokacije:

Sa ovim igracima bi bilo ok da se ne uzme titula jer ipak jbg previse je malo vremena bilo da se sve to ukoponuje, mada od dolaska tanovih para jedino ste dobro odigrali protiv Olimpica i protiv nas u kupu drugo pol na grb ostalo...

-Obarska vas je ubila nogama

-Rudar vas je bio nogom

-Borac vas je nadigrao

Protiv Celika niste osutali na go

-Pricajte sta hocete ,ali i vi dobro znate da na kosevu su vam se tresle gace ako nista drugih 45 min, a kad ga je vernes zabio umrlo gov.no u vama

-Protiv bezvoljnog veleza ste visili ko luster, al et nekako ste dali go mada odgovorno tvrdim da su velezu trebali bodovi mogli ste vrlo lako upisati 0 bodova u toj utakmici

-protiv zrinjskog ste solidno odigrlai mada ruku na srce mogli ste vrlo lako izgubit

Nek vas provicara raja sami ste krivi na pauzi poslije jesnjeg dijela vam je ovdje napisano 50 postova na fazon KO VISOKO LETI NISKO PADA, a vi se primili ko da vam je Blekic doso :D sad samo cekam da vidim koga ce dino okrivit :lol: :lol: :lol:
Hajde sve nekako čovjek može progutati što si napisao al' da smo protiv Zrinjskog mogli vrlo lako izgubit je presmiješno, da se igralo još dva sata oni ga dali sigurno ne bi (ovu utakmicu nisi gledao čim tako pišeš). Protiv Veleža smo igrali tačno onoliko koliko nam treba, kad smo ga trebali dati dali smo ga i to je to. A protiv Želje na Koševu su nam se tresle gace ne samo u drugom, nego i u prvom poluvremenu :D Realno, ja sam se samo trznuo kada je pao onaj gol iz ofsajda i to je to, dok nisam vidio zastavicu. Slažem se ja s tobom da je dosta navijača Sarajeva u oblacima otkako je došao Tan, ali nisu svi ;) Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme, ne može preko noći i ne može odmah, ali da me neko pita da li želim titulu a da stanje u klubu bude kao prije svega ovoga ili uređenu situaciju i moderan, likvidan klub a da titulu sačekam, odabrao bi ovo drugo vjerovao mi ili ne. Osim toga vi ste u igri za prvenstvo, mi za kup, vidjećemo na kraju kome će sezona biti uspješnija (pored Zrinjskog i Širokog od srca vam želim da trofej donesete u Sarajevo i da ne možemo od vas živiti par dana, samo neka je tu, bar u komšiluku).
E baš tako ali se u jednom ne slažemo a to je ko če biti prvak.Največe šanse ima Zrinjski i ne bi mi bilo mrskjo da oni budu a ustvari zaboli me ko če biti ako ne bude moj klub.E sad če mnogi da se pitaju šta ovaj sere itd... a komšije ,vjera folovi ista raja.Evo o čemu se radi:Imam mnogo prijatelja i rodbine u Želji i ovih što navijaju , što su igrali-igraju i igrat če.Ljudi zbog mnogih bi u vatru skočio ali vjerujte večina i to ogromna večina nas mrzi i mole Boga da se ugasimo.Ja do skoro nisam tako mislio ali kad sam vidio o ćemu se radi nemam riječi.Sad ovo Tan euforija itd. naime mnogo dobrog se desilo u Sarajevu unazad 4 mjeseca (naravno rezultati to ne prate) i kad su vidjeli šta se dešava non stop je propaganda vi ste najbolji prekucat če te ligu ako sad ne uzmete ne znam kad če te itd... a raja ko raja nije vidjela poturanje kukavičkog jajeta od strane "prijatelja" i nasjela je na to i postavila je pred upravu igrače i trenere imperativ i cilj da se osvoji nešto.Koliko je to realno u ovom trenutku prosudite sami (nemoj da bude da sam p--ka ja se još uvijek nadam ali nisam rekao da se mora ćak sam u Januaru govorio ove godine kup a onda dogodine ....)bilo je ljudi i iz uprave struke i igrača koji su isto naivno izlijetali sa izjavama itd...Od kako se spomenuo Tan(Bog mu dao lijepo zdravlje) i njegovo ulaganje u Sarajevo dovođenje igrača ,Jarnog za trenera itd. naše komšije smaraju iz dana u dan (da vidite samo kako se raduju jučerašnjem rezultatu ili u kupu protiv Zrinjskog)e zato od srca ne želim da oni budu prvi.Ima tu storm likuša i nekoliko normalnih zbog kojih bi iskreno volio da Željo osvoji trofej ali ogromna večina je na drugoj strani i koliko nas mrze ja ne mogu protiv sebe tako da moram i ove ljude povrijediti sa ovim ali to mi nije namjera .Vidjet ćemo na kraju šta če biti kome šta ali da se ne lažemo ja sam rekao što mislim a znam da 99 % vaših a i naših navijača koji su u obićnom životu i rodbina i prijatelji isto misle jedni za druge što se klubova tiće.Ja na Grbavicu nisam otišao od kako je Matko dao gool,i na forum slabije idem od kako ubiše na ovoj temi a volio bi po koju sa stormom,likušom i još nekima izmijeniti ali... ne može se od raznoraznih smorova što trolaju i guše do bola.Mogu samo braći po boji poručiti bit če ovo sve dobro ako Bog da samo lagano neka provociraju i vi ste se zaletili sa provokacijama pa vidite sad a ima ga da je ko mrva sve če se vratiti samo lakopo. :nedam:
Sarajevo ljubavi moja!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 apr 2014, 17:56

jarni nije vise trener fks
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 07 apr 2014, 17:59

super je napisao/la:jarni nije vise trener fks
Info? Je li to istina?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, GokuSSJG, Vanja8 i 32 gosta.