Daj ba uklonite vise ovog ......harison_ford je napisao/la:znam da je ponestalo argumenata i da te je stid sto sam te potopio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daj ba uklonite vise ovog ......harison_ford je napisao/la:znam da je ponestalo argumenata i da te je stid sto sam te potopio
jbg, stalo...smaram je napisao/la:najbolje do sad, hvala mnogopintol_TM87 je napisao/la:http://www.dyyno.com/channel/zeljeznica ... D1F9123ED5
eto ga
SarajlijaTM je napisao/la:joj da im ga je zabio adil....
Šta je uradio? I ima li streamova kakvih osim pintolovog?Bianconeri1988 je napisao/la:Teško da će Smajić ponovo zaigrati nakon ovakvog ponašanja, a baš je ušao u formu.
sta je uradio sad ?Bianconeri1988 je napisao/la:Teško da će Smajić ponovo zaigrati nakon ovakvog ponašanja, a baš je ušao u formu.
ma lafe,ne znam jel pratis,al lik je trenutno prvi strijelac lige i dao je extra dobrih golova do sadtareizo je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:joj da im ga je zabio adil....
jarane to jojjjjjjjjjj nas je puno kostalo sad nek vas hebe sa svojim
"fudbalskim znanjem"
posmatrac sa juga 87 je napisao/la:halofanatik pa sta ces pored kompj sto nisi na toj svojoj ljepotici od stadionaharison_ford je napisao/la:znam da je ponestalo argumenata i da te je stid sto sam te potopio![]()
![]()
Mi smo vece budale kad se sa tobom raspravljamo.. Sad bar znamo kol'ko "volis" celik..harison_ford je napisao/la:posmatrac sa juga 87 je napisao/la:halofanatik pa sta ces pored kompj sto nisi na toj svojoj ljepotici od stadionaharison_ford je napisao/la:znam da je ponestalo argumenata i da te je stid sto sam te potopio![]()
![]()
mrsko mi
nek ga malo opali po plati,nece sad pola ekipe ostaviti u drugom planu.Dosta je sto nam Pero ne igra.Bianconeri1988 je napisao/la:Teško da će Smajić ponovo zaigrati nakon ovakvog ponašanja, a baš je ušao u formu.
taj je najbolji
ejs nemoj zezatMi smo vece budale kad se sa tobom raspravljamo.. Sad bar znamo kol'ko "volis" celik..
SarajlijaTM je napisao/la:ma lafe,ne znam jel pratis,al lik je trenutno prvi strijelac lige i dao je extra dobrih golova do sadtareizo je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:joj da im ga je zabio adil....
jarane to jojjjjjjjjjj nas je puno kostalo sad nek vas hebe sa svojim
"fudbalskim znanjem"
neka nama adila,vec je dao vise golova nego prosle sez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.