Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Gefufna
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Gefufna » 28 nov 2016, 13:25

Feldmarschall je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Kod nas je vezni red slab i da dramaticno dignu formu. Marcha je pouzdan igrac,prije svega defanzivno. Inteligentan. Al igrac odluke ne. Organizator igre ne.
Sviđa mi se rezonovanje, ali naljutit će ti se jaran gefufna na ovo. :mrgreen:
Marvin mi nije jaran otkad me ostavio na maksimirskom ulazu da se sam borim protiv 3 redara koji mi nisu dali da udjem u dresu (Pjanicevom). :mrgreen:

Nisam smio obuci Marchisia, kontao igrati na kartu ludog bosanca, ali i kao takav zamal' ne dobih po picci. :mrgreen:

Sada u ovim okolnostima, prvenstveno sa eksponencijalnim rastom broja povreda, nikakva diskusija nece rezultirati relativno objektivnim i pametnim zakljuckom. Tako da... samo opusteno, pozitivno i naci neki razlog za uzivanje u ovoj, malo je reci, katastrofalnoj igri. Jedva sam cekao tekme i tokom 2006/07., sto ne bih i danas. :thumbup:

Vratit ce Sandra Marchisia u zivot. Kakav Pjanic, njega iskoristava, drugom pjesme pise. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2016, 17:55

L'Avvocato je napisao/la:Pa to je najveci Maxov trenerski nedostatak, organizovanje priprema i vodjenje istih. Od kako je u klubu mi imamo 40+ povreda po sezoni.
Imali smo ih vala i sa Conteom. Ne baš ovoliko, ali sjećam se da je prošle godine bila analiza i vrlo sličan broj povreda po sezoni kod obojice. Jednostavno imamo staklene igrače.

Marchisio, Chiellini, Asamoah, Khedira, Mandžukić, Benatia, Barzagli...

Benatia, Chiellini, Asamoah su postali hronični, nema sezone bez da se povrijede. A imaš onda i ove ozljede na koje pripreme ne mogu uticati tipa Marchisievo koljeno prošle godine, Barzagli rame i peta prošle godine, Asamoah koljena, Mandžukić uvijek nešto vucara sa sobom, Khedira je uvijek bio takav, pa onda Pjaci i Alvesu pukne kost itd...

Bog zna hoćemo li ikako ove sezone biti kompletni, ali mi trenutno nemamo 6-7 igrača koji su zdravi i mogu igrati konstantno u punoj formi. Sandro, Licht, Pjanić, Khedira (čudo), Hernanes, Cuadrado i Mandžukić (a i on ima slomljenu kost u ruci). Sturaro se polahko vraća ali na njega ne možeš ni računati ozbiljnije. Lemina je izgleda ozbiljno ugrozio svoju karijeru u Juventusu lošim igrama i neku noć je pred utakmicu u 5 ujutro imao udes, zato nije ni bio pozvan za Genou.

Dybala će možda biti spreman za vikend i Atalantu, to bi bio ogroman plus. Treba ovo nekako izgurati jer sad ide prvo Atalanta u strašnoj formi, pa onda i Torino koji će se napaliti više nego bilo koja ekipa dosad.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 nov 2016, 18:03

Nije da vas zalim, ali kad smo vam mi govorili za taj problem kod Alegrija vecina vas se smijala i govorili kako to nije do njega

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2016, 18:05

Svašta ste vi za Allegrija govorili, teško je ne nasmijati se. :mrgreen:

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 28 nov 2016, 18:27

Per Bonucci, dai primi accertamenti, è emersa una lesione del bicipite femorale della coscia sinistra che lascia prevedere allo stato attuale tempi di recupero attorno ai 45/60 giorni.
Evo i potvrde :(

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2016, 18:30

Kao što neko ranije reče Caceres još nema kluba, treba ga nazvati. :mrgreen:

A ona moja šala za Teveza polahko postaje ozbiljna. Ako ima ikakve šanse, neka posudba ili nešto na par mjeseci, puno bi nam značio da sam pobijedi ovih par ekipica.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 28 nov 2016, 18:43

A ni pirlo nije za odbaciti..

Izgurati nekako ovu sezonu, ako se može osvojiti liga super..mislim da ova ekipa ni u top formi sa svim zdravim igracima na celu sa allegrijem nema tim za cl.

Na ljeto se riješiti poluproizvoda i dovesti 2 kvalitetna veznjaka

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 nov 2016, 19:04

Gefufna je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Kod nas je vezni red slab i da dramaticno dignu formu. Marcha je pouzdan igrac,prije svega defanzivno. Inteligentan. Al igrac odluke ne. Organizator igre ne.
Sviđa mi se rezonovanje, ali naljutit će ti se jaran gefufna na ovo. :mrgreen:
Marvin mi nije jaran otkad me ostavio na maksimirskom ulazu da se sam borim protiv 3 redara koji mi nisu dali da udjem u dresu (Pjanicevom). :mrgreen:

Nisam smio obuci Marchisia, kontao igrati na kartu ludog bosanca, ali i kao takav zamal' ne dobih po picci. :mrgreen

Dobio bi da ti jaran 5min ranije nije prisao i zastrasio potencijalne napadace :tralala:
A sa redarima sam i ja imao problema kad su mi oduzeli upaljac :mrgreen:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 nov 2016, 19:37

JuventinoVero je napisao/la:A ni pirlo nije za odbaciti..

Sent from my Nokia 3310
... A tek Giovinco :shock:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 28 nov 2016, 19:43

Trebalo bi i Palladinu dati pravu priliku.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 nov 2016, 20:02

Grygera? S obzirom na krizu na toj poziciji..

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 28 nov 2016, 20:10

Estegaribija i krasic nam se smiju

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 nov 2016, 21:17

Sergio Almiron ima jos toga za dati. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2016, 23:55

IlCapitano je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Pa to je najveci Maxov trenerski nedostatak, organizovanje priprema i vodjenje istih. Od kako je u klubu mi imamo 40+ povreda po sezoni.
Imali smo ih vala i sa Conteom. Ne baš ovoliko, ali sjećam se da je prošle godine bila analiza i vrlo sličan broj povreda po sezoni kod obojice. Jednostavno imamo staklene igrače.
Pa ima i toga da su igraci stariji. Mada se dobro sjecam da su kod Contea povrede bile bas rijetkost. Uvijek smo bili u dnu tabele po broju povreda. Znam zasigurno da su u svi zajedno u sezoni 2011/2012 propustili tek 50-ak dana u sezoni. Poredjenja radi, sezonu prije dolaska Contea bilo je 210 propustenih dana, prosle sezone preko 250 a ove smo vec na 60.

Mislim da Tencone vise nije tu, dosla su ona trojica iz Sassuola, koji ocito ne rade dobar posao.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 nov 2016, 07:31

Fali Agricola,valjda je izasao iz tvorza?
Moze se ugovor o djelu napraviti..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 nov 2016, 11:15

Tevez posudba

Caceres na šest mjeseci

Gdje treba potpisati?

Jos kad Asa, Lemina odu na Kup nacija. Ne znam hoće li Benatia ići?

Faliti ce veznjaka k'o kiše za kukuruza.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 29 nov 2016, 11:29

Ide i Benatia...

Ako se ne varam krajem januara počinje i završava sredinom februara. Možda se do tad vrati Leo ali već se spominju neka imena poput Baneta Ivanovića, koji je propao žestoko u posljednje vrijeme, bojim se da bi bilo slično kao sa Vidićem i Interom :problem:

Kažu :mrgreen: da pregovaramo o razmjeni Hernanes-Rincon...
Juventus will announce the renewal of Dybala's contract this week. Paulo will sign a new contract until 2021 worth €5m/yr. [GdS]
Dybala is expected to wear the jersey number 10 next year. [GdS]

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 nov 2016, 22:56

@MomoliLuca ""Juve want to strengthen the midfield. Witsel and Rincón are the best options for January." #RadioVS

@MomoliLuca Re: Witsel "The Russians don't wanna let him go, it's more likely he'll come to Turin in the summer" #RadioVS

@MomoliLuca "Kessie drew Juve's attention. Paratici is in contact with Atalanta - Juve are the favorites to sign him in June" #RadioVS

@MomoliLuca "Juve could sign Kessie in Jan and leave him on loan until the end of the season" #RadioVS

@MomoliLuca "Juve are interested in Tolisso. Lyon want 30M, it's not realistic for Jan. It could be an option for the summer" #RadioVS

@MomoliLuca "Juve could offer Lemina as part of the Tolisso deal to lower the price. " #RadioVS

@MomoliLuca "Goretzka's contract is up in 2018, Juve scouts are always monitoring him. He's a real name for June. Price is 15M" #RadioVS

@MomoliLuca "Juve are interested in Caldara & Conti. Juve & Atalanta working on a lot of deals together especially for the future" #RadioVS

@MomoliLuca "Juve are not looking for any defenders in Jan. Priority is the midfield. They have money, they'll probably bring someone in"

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 nov 2016, 23:10

Jel mogao jos koga imenovati. Zainteresovani smo i za Sulejmana Krpica jbt ...
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 nov 2016, 23:20

L'Avvocato je napisao/la:Jel mogao jos koga imenovati. Zainteresovani smo i za Sulejmana Krpica jbt ...
spavas li mirno Higuain Gonzalo :kafa:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.