C mon gunners
Realno, nisam zadovoljan igrom. Propustio sam prvih 15 minuta. Nakon toga do trećeg gola Arsenala Čelzija nije bilo na mapi. Nigdje. 0 bodova. Bunker igra skoro bez ambicija da se ugrozi gol. Čista patetika.
Arsenal zbija tri gola. Van Persi je dokazao zašto je odličan igrač kada nije povrijeđen. Da uvijek igra ovako(mislim na povrede) gdje bi mu bio kraj. Walcot strašan. Nesebična asistencija, majstorski gol.
Prvi gol je zapravo prelomio utakmicu, onaj mali Vilkšir je odličan pas dao, karambol, penal(Klatenburg je rekao na poluvremenu da bi sudio penal, tako barem kažu na Sky Sportu) i Song rutinski.
Sve divno i krasno. Zabijte im još par golova, ljudi su se raspali. Hop. Fabianski + odbrana = 3:1 = panika. Kada je Čelzi zabio prvi, odmah je drugi gol vidio u zraku. Al instant. Sreća pa znaju

Arsenal se "smirio" nakon jedno 5 minuta panike i ništa nije napravio u nastavu osim šanse Nasrija.
Venger pravi, po meni, veoma čudnu izmjenu, vadi Walcota a ubacuje Diabija. Nije problem što ulazi Diabi, problem je što izlazi Walcot koji je idealan za način Čelzijeve igre nakon postignutog gola. Visoko odbrana, veoma ofanzivni. A Walcot munja. Pokazao je to. Činilo se i da ima snage. Venger vadi Walcota a u igri mu ostaju Nasri, Fabregas i Wilkšir. Haman pa isti tip igrača

Po meni, strašno čudna izmjena.
Što se tiče odbrane, Đuru je dokazao da je bolji i od Košelnog a od Skilaćija sam i ja bolji, drogiran i pijan
Fabianski nesiguran, ono je 50-50 njegova i greška štopera.
Onakvom igrom, Arsenal teško može protiv Barse, lohotni su, vode 3:0 i raspadnu se

Sreća pa je preko puta bio odronjeni Čelzi. Da je bila Barsa, khm. Bio bi belaj.
Vengeru treba štoper i kakav psiholog da ih malo šamara, da očvrsnu
Sutra ću postaviti listić. Našnjuho sam poraz Čelzija. Singl, lepa para

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna