Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2010, 22:55

Bosco je napisao/la:Velika pobjeda, velika. Trenutno od sreće nemam šta pametnije da napišem. Kasnije dok mi se snizi pritisak od uzbuđenja. slika

A sad uzivajte u show programu. :mrgreen:
:)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 dec 2010, 22:55

Jos kada bi protiv Barce jos odigrali ovako... :D

Tek sada slijedi ono pravo, valja sad slusat hvalospijeve o velikoj vodji, kapitenu i mega-navijacima :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 dec 2010, 22:56

Baš sam sad htio pitat gdje je Paja :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 dec 2010, 22:57

Rutinska pobjeda ali pobjeda ko pobjeda, najvece su zablude te pobjede u velikim utakmicama 3 boda su i protiv Chelsea i protiv WBA ista tako da bitno je da ostanemo fokusirani i da sto vise "nevelikih" utakmica dominantno pobjedimo!

Sve sto mogu reci je...HOT STUFF!
Dio Arsenala

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 dec 2010, 22:58

Jeste da sam popušio 50 maraka samo tako ali barem mi je sada drago što ste bliži osvajanju trofeja.
Samo da hoće onaj Fergusonov klan pasti ... :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 dec 2010, 22:58

-Paja je napisao/la:Dominatna dominacija dominantnih Topnika!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to paja.... :lol:

usput cestitke arsenalu na ovoj velikoj pobjedi.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 dec 2010, 22:58

stvarno bez texta, odlicna igra, ubili smo ih nogama i statisticki i na terenu, samo mi zao sto ne udje onaj nasrijev lob na pocetku, ono bi bilo extra, bas dominantno odigrano, ako ovako nastave titula je 99% nasa, samo naprijed!!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 27 dec 2010, 22:59

AND IT'S ARSENAL!!! ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pravo dobra utakmica i nista osim onog gola nisu pogresno uradili, odbrana odlicna super odlicna, savrsena, samo jos malo te slobodne da rijese i sve super.. nisam zadovoljan sa samo 3 jer su mogli bar dati 2 imali dva zicera ali ne bi bio arsenal da se ne zajebaju..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 dec 2010, 23:00

Pa daj Paja dragi, bar sam od tebe ocekivao nesto vise, tipa "izivilo smo se nad slabasnim protivnikom", "ovakvu formu cemo zadrzati pred tekmu sa inferionrnim klubom iz Katalonije" itd... Daj nam kakav detaljniji komentar na ovu utakmicu, ne pobjedjuje se CSKA London svaki dan :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 dec 2010, 23:01

Najdrazi vodja je nadmudrio Ancelotija kako sam i ocekivao stavio Wallcota koji je unistio Cashleya i nema vise protiv Drogbe stavljanja realno po snazi inferiornih igraca sad je tu ubacio gorostasa Djorua koji svojom snagom i visinom dominira a i nije bio los u ostalim segmentima! Song pokazao zasto je najbolji defanzivni vezni na svijetu tu sa njim mozda moze samo Essien, hebo gol kakav posao u sredini i odbrani je napravio! Fabregas kapitenski i rutinski iako jos nije u formi, Van Persie je Bergkamp ove generacije!

Arsenal dominira! Bird brain Spuds!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2010, 23:03

@Paja, vjerovali smo u njega i to nam se isplatilo. Nadam se da će momci zajedno sa vođom nastavit ovaj put i nakon 5 godina bez trofeja nam donjet osimjeh na lice i po tom pitanju ;)

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 dec 2010, 23:04

-Paja je napisao/la:! Song pokazao zasto je najbolji defanzivni vezni na svijetu tu sa njim mozda moze samo Essien, hebo gol kakav posao u sredini i odbrani je napravio!
slika
Zanio se malo pobjedom pa ne znaš šta od sreće napisati . Nemoj u afektu pisati , preporuka .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 dec 2010, 23:05

Arsenal razbio Chelsea kao dijete zvecku,sve u svemu cestitke za pobjedu i dobar futbal :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 27 dec 2010, 23:07

mislim da paja ne pretjeruje za songa, ove godine je dodao jos jedan aspekt svojoj igri, iako je i prosle godine bio odlican, ove godine daje i golove, ima asistencije kontrolise igru, nije poput obicnih razbijaca samo udara, ovaj udara ali zna kada treba stati na loptu, zna je i povesti, nije najbolji na svijetu ali je jedan od najboljih...
djuro, ovom treba dici spomenik, pa on je drogbu pojeo za rucak, brate mili predobar igrac, i vidite da nam odbrana nije uopste toliko losa kada se hoce, doduse svi su pomagali ali djuro je najzasluzniji za ovu pobjedu, naravno uz cesca, kako valja igrace cska, zao bi mi bilo da ode, ali mislim da nece..

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 27 dec 2010, 23:08

DOMINACIJA svaka cast wenger konacno je dao odgovor kriticarima 4ever gooners

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 dec 2010, 23:08

GunnerS je napisao/la:@Paja, vjerovali smo u njega i to nam se isplatilo. Nadam se da će momci zajedno sa vođom nastavit ovaj put i nakon 5 godina bez trofeja nam donjet osimjeh na lice i po tom pitanju ;)
"Vodja", "nastavit put" :lol:

Pa vi kao neka sekta. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 dec 2010, 23:11

C mon gunners :mrgreen:

Realno, nisam zadovoljan igrom. Propustio sam prvih 15 minuta. Nakon toga do trećeg gola Arsenala Čelzija nije bilo na mapi. Nigdje. 0 bodova. Bunker igra skoro bez ambicija da se ugrozi gol. Čista patetika.

Arsenal zbija tri gola. Van Persi je dokazao zašto je odličan igrač kada nije povrijeđen. Da uvijek igra ovako(mislim na povrede) gdje bi mu bio kraj. Walcot strašan. Nesebična asistencija, majstorski gol.
Prvi gol je zapravo prelomio utakmicu, onaj mali Vilkšir je odličan pas dao, karambol, penal(Klatenburg je rekao na poluvremenu da bi sudio penal, tako barem kažu na Sky Sportu) i Song rutinski.

Sve divno i krasno. Zabijte im još par golova, ljudi su se raspali. Hop. Fabianski + odbrana = 3:1 = panika. Kada je Čelzi zabio prvi, odmah je drugi gol vidio u zraku. Al instant. Sreća pa znaju :lol: Arsenal se "smirio" nakon jedno 5 minuta panike i ništa nije napravio u nastavu osim šanse Nasrija.
Venger pravi, po meni, veoma čudnu izmjenu, vadi Walcota a ubacuje Diabija. Nije problem što ulazi Diabi, problem je što izlazi Walcot koji je idealan za način Čelzijeve igre nakon postignutog gola. Visoko odbrana, veoma ofanzivni. A Walcot munja. Pokazao je to. Činilo se i da ima snage. Venger vadi Walcota a u igri mu ostaju Nasri, Fabregas i Wilkšir. Haman pa isti tip igrača :roll: Po meni, strašno čudna izmjena.

Što se tiče odbrane, Đuru je dokazao da je bolji i od Košelnog a od Skilaćija sam i ja bolji, drogiran i pijan :mrgreen:

Fabianski nesiguran, ono je 50-50 njegova i greška štopera.

Onakvom igrom, Arsenal teško može protiv Barse, lohotni su, vode 3:0 i raspadnu se :roll: Sreća pa je preko puta bio odronjeni Čelzi. Da je bila Barsa, khm. Bio bi belaj.
Vengeru treba štoper i kakav psiholog da ih malo šamara, da očvrsnu :mrgreen:

Sutra ću postaviti listić. Našnjuho sam poraz Čelzija. Singl, lepa para 8-)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 dec 2010, 23:11

Ma odbrana je dobra samo mentalni sklop ekipe jos nije na mjestu sto se manifestuje greskama u odbrani to treba popraviti do kraja sezone i titula je neminovnost!

Hot Stuff!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2010, 23:13

Upravu si, odbrana nam jest najlošiji dio terena al uz TV-a, Djorou i možda Samba ili neki drugi bila bi predobra. Fabianski se tek vratio poslije povrede, treba ponovo da uđe u formu a tu je i mali Szneczny ( ovako nekako :D )

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 dec 2010, 23:15

Čestitke na velikoj pobjedi.
Na kraju nema onog koji iz vašeg tima nije zaslužio prolaznu ocjenu.Jack se malo uplašio na početku,imao nekoliko grešaka ali kasnije je sve to ispravio.Isto tako i Walcott.Na početku nije djelovao baš najbolje,ali kasnije...
Fabregas sjajna utakmica,vidi se da još nije u onoj formi najboljoj...

Vaša prednost je što dočekujete u drugom dijelu sezone Man.Utd iako sam siguran da ta utakmica neće odlučivati ko će osvojiti titulu.Kako sam čuo,9 izgubljenih bodova kod kuće u dosadašnjem dijelu sezone,10 u prošloj čitavoj,i to ove sezone gubite 6 bodova protiv WBA i Newcastlea.Bogami... :|
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.