Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ne vjerujem da ce Rose imati sad 25p po tekmi, ali 20p 10 ast moze i za mene bi to bilo odlicno...kao sto kazes opet sve je moguce, ali vidi se da on je probao u ove dvije tekme da ne pokusava previse i da asistira onima koji mu mogu pomoci ove sezone...njegov jednostavno cilj je uzeti titulu i naravno da ce ciniti ono sto je najbolje, tako da to sto ce imati manje poena nece nas unazaditi sasvim sigurno...jendostavno sinoc igra fenomenalna, odlican protok lopte, 30 asistencija od 39 FG koliko smo napravili, jednostavno nesto sto nismo cesto gledali u nasoj proslogodisnjoj odlicnoj sezoni...mi smo bolji u odnosu na proslu sezonu mnogo to se vidi i ako smatram da ce nam Big Sexy Tomas
...Asik je definitivno bolji nego lani, Gibson takodjer i ako je Gibson i ranije komotno mogao biti starter i njega treba potpisati i cuvati ga sto duze mozemo, jer on se moze komotno iskorisitti u bilo kojem mogucem tradu....svako ce biti lud, ako njega ne uzmu , a meni ce ga biti jako zao dati bez obzira o kojm se tradu radi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidi se sta je kvalitet i iskustvo.Rip je igracina NBA sampion,koliko mu je samo trebalo da se uklopi a to ce bit poslije jos bolje.Na terenu izgleda kao da je vec par sezona tu.Dimenzija vise u napadu jos bolja organizacija u odbrani.
Marca nagadja o trejdu izmedju Bullsa i Lakersa u kojem bi Gasol otisao u Chicago, a Boozer i Korver u Lakerse.
http://www.marca.com/2011/12/21/balonce ... 65328.html
Ja licno mislim da je ovo jedna velika "patka".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Poznavajuci nasu upravu od ovoga nema nista.amerosm je napisao/la:Marca nagadja o trejdu izmedju Bullsa i Lakersa u kojem bi Gasol otisao u Chicago, a Boozer i Korver u Lakerse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ja nebi nista imao protiv ovog ako se desi
...jest da ce nama Korver biti jako potreban, a i Boozer je sinoc pokazao da moze odigrati na svom nivou kakvog ga ustvari i poznajemo, ali ipak mislim da smo u tom eventualnom tradu mi pobjednici
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ne treba sad dirat nista Salt. Ne treba sad mjenjat ekipu koja je nas sistem igranja razvila gotov do maximuma. Bice Booz bolji, a davanjem Korvera opet ne bi imali cistog sutera. Mi bi samo bili gubitnici vjeruj.SaltCityAttack je napisao/la:pa ja nebi nista imao protiv ovog ako se desi...jest da ce nama Korver biti jako potreban, a i Boozer je sinoc pokazao da moze odigrati na svom nivou kakvog ga ustvari i poznajemo, ali ipak mislim da smo u tom eventualnom tradu mi pobjednici
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Korver je ****,mjenjate gaBIHfan je napisao/la:Ma ne treba sad dirat nista Salt. Ne treba sad mjenjat ekipu koja je nas sistem igranja razvila gotov do maximuma. Bice Booz bolji, a davanjem Korvera opet ne bi imali cistog sutera. Mi bi samo bili gubitnici vjeruj.SaltCityAttack je napisao/la:pa ja nebi nista imao protiv ovog ako se desi...jest da ce nama Korver biti jako potreban, a i Boozer je sinoc pokazao da moze odigrati na svom nivou kakvog ga ustvari i poznajemo, ali ipak mislim da smo u tom eventualnom tradu mi pobjednici
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
obicni tracevi cuj Marca rekla,jos vi komentarisete to.Dajte ba od toga nema nista mi imamo roster i idemo lagano
Da ga mjenjamo u Miami za trade exception ? Cim igra za Bullse odmah je shit.L-Train je napisao/la:Korver je ****,mjenjate gaBIHfan je napisao/la:Ma ne treba sad dirat nista Salt. Ne treba sad mjenjat ekipu koja je nas sistem igranja razvila gotov do maximuma. Bice Booz bolji, a davanjem Korvera opet ne bi imali cistog sutera. Mi bi samo bili gubitnici vjeruj.SaltCityAttack je napisao/la:pa ja nebi nista imao protiv ovog ako se desi...jest da ce nama Korver biti jako potreban, a i Boozer je sinoc pokazao da moze odigrati na svom nivou kakvog ga ustvari i poznajemo, ali ipak mislim da smo u tom eventualnom tradu mi pobjednici
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
haaaha eto vama Curry neka vam pomogne
..on postize 20p, ali ce dozvoliti sve da prodje pored njega
....sinoc Noah 5 blokada lik...ma on sutat i ne treba ima ko ce sutati, a njegov se posao zna ima pobjendicki duh sto je najvaznije...mozete vi lajat koliko hocete i pricati, ali zna se sta svaka ekipa trazi u mogucem tradu sa Bullsima i prvi je Noah, pa onda Deng , a sve je to s razlogom...mislim nema potrebe vise da idemo dalje sa tom pricom, jer bi vi svi jako zeljeli imati Noaha koliko god on imao los i ruzan sut 
Rose dobio ugovor i zaista mi je drago..lik uzeo nesto manje novca,zatim se zahvaljuje mami, braci i najvise mu je drago sto je njima pomogao u zivotu, kao i njegovim rodjacima i ostaloj familiji onim mladjim kojima ce obezbijediti skolovanje....svaka cast respekt za velikog covjeka i najmladjeg MVP_a
....BULLS-NATION!!!!!!!!!!!!
Rose dobio ugovor i zaista mi je drago..lik uzeo nesto manje novca,zatim se zahvaljuje mami, braci i najvise mu je drago sto je njima pomogao u zivotu, kao i njegovim rodjacima i ostaloj familiji onim mladjim kojima ce obezbijediti skolovanje....svaka cast respekt za velikog covjeka i najmladjeg MVP_a
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:haaaha eto vama Curry neka vam pomogne..on postize 20p, ali ce dozvoliti sve da prodje pored njega
....sinoc Noah 5 blokada lik...ma on sutat i ne treba ima ko ce sutati, a njegov se posao zna ima pobjendicki duh sto je najvaznije...mozete vi lajat koliko hocete i pricati, ali zna se sta svaka ekipa trazi u mogucem tradu sa Bullsima i prvi je Noah, pa onda Deng , a sve je to s razlogom...mislim nema potrebe vise da idemo dalje sa tom pricom, jer bi vi svi jako zeljeli imati Noaha koliko god on imao los i ruzan sut
Rose dobio ugovor i zaista mi je drago..lik uzeo nesto manje novca,zatim se zahvaljuje mami, braci i najvise mu je drago sto je njima pomogao u zivotu, kao i njegovim rodjacima i ostaloj familiji onim mladjim kojima ce obezbijediti skolovanje....svaka cast respekt za velikog covjeka i najmladjeg MVP_a....BULLS-NATION!!!!!!!!!!!!
Grijesis!!
Traze noaha i jos 1,2 igraca..
Nikad nije bio predlozen trade nekok jakog igraca samo za noaha"""
Ti kao navijac treba da volis noaha,solidan igrac""ali daleko od rijeci pojedinih, da je all star kalibar"
Pozz.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa traze Noaha, a nece Boozera?
...jest normalno da se trazi za Howarda i Anthoniya, pa eto trazi Orlando Baynuma i jos dva za Howarda isti klinac ...mislis da ce dati Howarda za samo Baynuma?...uzet ce pick i Gasola uz to sigurno...normalno da ce Orlando morat dobiti jos 2 jer se mora novac placanja poravnati i to bi jos dali Hedu nama sve je to s razlogom naravno...bilo kako bilo kad god bude zelio praviti trade sa Bullsima prvo ce uzimati Noaha i Gibsona i sad eventualno Denga kojeg mi necemo dati tek tako lahko
pa hajde evo objektivno kojeg bi ti prije centra imao u svojoj ekipi da to nisu Baynum,Howard,Nane?...ok Noah nije klasicni centar, ali igrom slucaja tu poziciju igra..ima jos tu par igraca na istim pozicijama koji su nesto, ali su neke povrede unistile ili nisu ono sto Bullsima znaci Noah..Horford i Bogut su ti igraci recimo koji jos na tim svojim pozicijama imaju kvalitetu, ali ja ih nebi prije Noaha...Horford i nema neku bolju statistiku od Noaha pa cak ni po poenima u prosloj sezoni, a za odbranu necu ni da pricam...na krjau krajeva Noah ga u djep stavio u playoffu ako se ne varam
....pa eto koliko nam znaci Noah da danas navijaci ovoj ekipi sve vise misle da nam ne treba Howard, ali eto to neko misli dok ja ipak ne,ali i dalje smatram da nebi nikog drugog vidjeo u Bullsima da zamjeni Noaha izuzev Howarda ili Baynuma koji ipak ima problema sa povredama...vi to gledate po poenima, ja to gledam malo drugacije...ja vas nikako ne mogu skontat pojedine evo zasto:
Kad je Rose u pitanju poeni nisu bitni eto asistencije su bitne ovo ono, a kad je Noah u pitanju onda su poeni bitni nisu skokovi, 4-5 blokada, pokrivanje reketa i td...znaci nikako da se odlucite sta je zapravo bitno u NBA
...pa dajte malo realnosti ljudi 
pa hajde evo objektivno kojeg bi ti prije centra imao u svojoj ekipi da to nisu Baynum,Howard,Nane?...ok Noah nije klasicni centar, ali igrom slucaja tu poziciju igra..ima jos tu par igraca na istim pozicijama koji su nesto, ali su neke povrede unistile ili nisu ono sto Bullsima znaci Noah..Horford i Bogut su ti igraci recimo koji jos na tim svojim pozicijama imaju kvalitetu, ali ja ih nebi prije Noaha...Horford i nema neku bolju statistiku od Noaha pa cak ni po poenima u prosloj sezoni, a za odbranu necu ni da pricam...na krjau krajeva Noah ga u djep stavio u playoffu ako se ne varam
Kad je Rose u pitanju poeni nisu bitni eto asistencije su bitne ovo ono, a kad je Noah u pitanju onda su poeni bitni nisu skokovi, 4-5 blokada, pokrivanje reketa i td...znaci nikako da se odlucite sta je zapravo bitno u NBA
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Fazon je sto dosta tih navijaca su box score navijaci, pogledaj box score, sta ti tamo ne zabiljezi nije bitno i to je to. Noah je igrac koje je vrlo dosadan, koji je provokator, koji je odlican u odbrani, on gine za svaku loptu ali tamo nema na box score koliko je puta bacio se za loptom, koliko puta je izvukao faul u napadu, koliko puta je iznervirao npr. Howarda pa ovaj citavu cetvrtinu nije mogao da pogodi itd. itd. itd. Svaka ekipa treba takvog igraca, a takvih igraca je malo. U fudbalu su takvi igraci kao Makelele, nema statistike ali zato kad izadje na teren pojede sve.SaltCityAttack je napisao/la:pa traze Noaha, a nece Boozera?...jest normalno da se trazi za Howarda i Anthoniya, pa eto trazi Orlando Baynuma i jos dva za Howarda isti klinac ...mislis da ce dati Howarda za samo Baynuma?...uzet ce pick i Gasola uz to sigurno...normalno da ce Orlando morat dobiti jos 2 jer se mora novac placanja poravnati i to bi jos dali Hedu nama sve je to s razlogom naravno...bilo kako bilo kad god bude zelio praviti trade sa Bullsima prvo ce uzimati Noaha i Gibsona i sad eventualno Denga kojeg mi necemo dati tek tako lahko
pa hajde evo objektivno kojeg bi ti prije centra imao u svojoj ekipi da to nisu Baynum,Howard,Nane?...ok Noah nije klasicni centar, ali igrom slucaja tu poziciju igra..ima jos tu par igraca na istim pozicijama koji su nesto, ali su neke povrede unistile ili nisu ono sto Bullsima znaci Noah..Horford i Bogut su ti igraci recimo koji jos na tim svojim pozicijama imaju kvalitetu, ali ja ih nebi prije Noaha...Horford i nema neku bolju statistiku od Noaha pa cak ni po poenima u prosloj sezoni, a za odbranu necu ni da pricam...na krjau krajeva Noah ga u djep stavio u playoffu ako se ne varam....pa eto koliko nam znaci Noah da danas navijaci ovoj ekipi sve vise misle da nam ne treba Howard, ali eto to neko misli dok ja ipak ne,ali i dalje smatram da nebi nikog drugog vidjeo u Bullsima da zamjeni Noaha izuzev Howarda ili Baynuma koji ipak ima problema sa povredama...vi to gledate po poenima, ja to gledam malo drugacije...ja vas nikako ne mogu skontat pojedine evo zasto:
Kad je Rose u pitanju poeni nisu bitni eto asistencije su bitne ovo ono, a kad je Noah u pitanju onda su poeni bitni nisu skokovi, 4-5 blokada, pokrivanje reketa i td...znaci nikako da se odlucite sta je zapravo bitno u NBA...pa dajte malo realnosti ljudi
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
SaltCityAttack je napisao/la:pa traze Noaha, a nece Boozera?...jest normalno da se trazi za Howarda i Anthoniya, pa eto trazi Orlando Baynuma i jos dva za Howarda isti klinac ...mislis da ce dati Howarda za samo Baynuma?...uzet ce pick i Gasola uz to sigurno...normalno da ce Orlando morat dobiti jos 2 jer se mora novac placanja poravnati i to bi jos dali Hedu nama sve je to s razlogom naravno...bilo kako bilo kad god bude zelio praviti trade sa Bullsima prvo ce uzimati Noaha i Gibsona i sad eventualno Denga kojeg mi necemo dati tek tako lahko
pa hajde evo objektivno kojeg bi ti prije centra imao u svojoj ekipi da to nisu Baynum,Howard,Nane?...ok Noah nije klasicni centar, ali igrom slucaja tu poziciju igra..ima jos tu par igraca na istim pozicijama koji su nesto, ali su neke povrede unistile ili nisu ono sto Bullsima znaci Noah..Horford i Bogut su ti igraci recimo koji jos na tim svojim pozicijama imaju kvalitetu, ali ja ih nebi prije Noaha...Horford i nema neku bolju statistiku od Noaha pa cak ni po poenima u prosloj sezoni, a za odbranu necu ni da pricam...na krjau krajeva Noah ga u djep stavio u playoffu ako se ne varam....pa eto koliko nam znaci Noah da danas navijaci ovoj ekipi sve vise misle da nam ne treba Howard, ali eto to neko misli dok ja ipak ne,ali i dalje smatram da nebi nikog drugog vidjeo u Bullsima da zamjeni Noaha izuzev Howarda ili Baynuma koji ipak ima problema sa povredama...vi to gledate po poenima, ja to gledam malo drugacije...ja vas nikako ne mogu skontat pojedine evo zasto:
Kad je Rose u pitanju poeni nisu bitni eto asistencije su bitne ovo ono, a kad je Noah u pitanju onda su poeni bitni nisu skokovi, 4-5 blokada, pokrivanje reketa i td...znaci nikako da se odlucite sta je zapravo bitno u NBA...pa dajte malo realnosti ljudi
Noaha pratim dugo i od collega jos i misljenje ne mijenjam..
Moze biti tvoj ljubimac i cjele publike ..
Pratio sam ga i na E>P 2011 i tu nije uspio da nadigra nikoga!!
Za mene borac,solidna odbrana+solidan igrac=Daleko od toga da ga dizemo u nebesa ili gledamo na all star!!
Rose je opet druga prica,,,
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Indiana 85 - Chicago 93
T. Hansbrough 24p, 13s.
C. Boozer 24p. D. Rose 12p, 9a. R. Hamilton 13p. L. Deng 14p.

T. Hansbrough 24p, 13s.
C. Boozer 24p. D. Rose 12p, 9a. R. Hamilton 13p. L. Deng 14p.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakvog ljudinu imamo !!!!
http://www.nba.com/bulls/bullstv/players.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/bulls/bullstv/players.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S
Ovo mi se đasvi!
SPORT KLUB
Nedjelja, 25 maj.
18:00 NBA: New York – Boston DIREKTNO
20:30 NBA: Dallas – Miami DIREKTNO
23:00 NBA: LA Lakers – Chicago DIREKTNO
Ovo mi se đasvi!
SPORT KLUB
Nedjelja, 25 maj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
sh.it, nemam SK.Titova-Juga je napisao/la:P.S
Ovo mi se đasvi!
SPORT KLUB
Nedjelja, 25 maj.
mada, ima djaba NBA pass, pa nece biti frke.
Braco, jos samo 2 dana!
GO BULLS GO!!!
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:sh.it, nemam SK.Titova-Juga je napisao/la:P.S
Ovo mi se đasvi!
SPORT KLUB
Nedjelja, 25 maj.
23:00 NBA: LA Lakers – Chicago DIREKTNO![]()
mada, ima djaba NBA pass, pa nece biti frke.
Braco, jos samo 2 dana!
GO BULLS GO!!!
Eto, sva sreca hehe.
GO BULLS ALL THE WAY OVE GODINE !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.