Sto se tice kosarke molim te nemoj Vladu ni da stavljas u istu recenicu sa nekim ko je zapeo jos u 1997....
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa vlado je sam sebi kriv. Savrsen glas,vrhunski poznavalac sporta, kosarka/ tenis i odlucio je da trune na bht.u. Nekako da mu imam priiliku reci, bas bi mu zamjerio na tome. Za mizernu placu unistio je sebe kao strasnog talenta.
Max Allegri
Ne znam kojij generaciji pripadate ali ja sam uzivao u njegovim prenosima eurolige na BHT tamo jos nekad pocetkom 2000...cak i u reprizama nekad kasno navece bilo je milina gledat i slusat te prenose.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Da da. Zato kazem, grehota sta je sam sebi uradio. Sa Edinom je nekad radio prijenose, mogao je preci bilo arena ili sk ali jok, bosanski sindrom, milja placa dosta.
Max Allegri
Surkovic sa Arene pravo gotivan lik
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad Surkovic poce sa "Puziiiiii, Puziiiiii, Puziiiii"

Hoce li Zvijezda-Zeljo biti na HD mojojtv?

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja se nadam da hoce.
Dobro su poceli ono pred kraj prosle godine, najavise da ce od ove sve tekme raditi u HDu kad ono prosle sedmice nista.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Imali su nekih problema ja mislim. Svakako je sad BHRT popravio produkciju; prije ako bi bile 2 tekme dnevno, jedna od njih bi bila negledljiva.
da vidimo ko večeras na kojoj tv prenosi
Na Novoj je. Samo me kopka hoce li Baho npr. ili standardni srpski.
Lijepi SK 4K 

Yebem onog ko mu pokaza put ka komentatorskoj kabini.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Može li se kako promijeniti komentator na Novoj Sport?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.