Nista,mi njih pobijedimo i prosli smo dalje,remi i poraz ispadamoMerli je napisao/la:Sta ako zavrsi nerijeseno ?
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
opet nam ostaje isto, moramo pobjediti Tunis, jer Tunis ima još iran u tom slučaju bi oni imali 3 boda mi 4 (ako oni pobjede Iran) ovako jedino Austrijanci su se doveli u situaciju ako izgube od Makedonije i Irana a mi pobjedimo Tunis onda bi mi mogli biti treći..
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ma ništa remi skoro ne mijenja,mi moramo dobiti Tunis i ne odgovara nam remi,znači POBJEDA nad Tunisom vodi nas dalje
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
A mi odigramo x sa komsijamaexbabilon je napisao/la:E sad Tunisu igra i x protiv nas ako sam dobro shvatio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sad kad su ovi remizirali sad nista vise ne kontam. Jel nam ovo valja il ne valja ili je svejedno? Mozda nam ovo otvori sansu i za trece mjesto, ako dobijemo Tunis, ali dabogda da do toga dodje.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Pobjeda protiv Tunisa i otvara nam se prilika za Rio xd.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dobro si shvatio.exbabilon je napisao/la:E sad Tunisu igra i x protiv nas ako sam dobro shvatio.
Drugim rijecima,by-by Katre

Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 jan 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma da se ne zamaramo previse, sutrasnja utakmica nam znaci prolaz i to je to.Ako je dobijemo idemo dalje
- skyisthelimit
bazeni je napisao/la:Ma ništa remi skoro ne mijenja,mi moramo dobiti Tunis i ne odgovara nam remi,znači POBJEDA nad Tunisom vodi nas dalje
Sent from Tapatalk
Kako remi ne odgovara ako budemo imali bolju gol razliku ?
15.10 - 15.06 ...
Mislis bye-byeRusilac je napisao/la:Dobro si shvatio.exbabilon je napisao/la:E sad Tunisu igra i x protiv nas ako sam dobro shvatio.
Drugim rijecima,bay-bay Katre

To tvoje znaci zaljev-zaljev ili pak lavež-lavež

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- alan_kardec
- Kontakt:
emil02in je napisao/la: Tačno tako,mali ima šlifa i samo treba da radi,ali mi je pravo čudo da ga susjedi ne klepiše jer će biti igračina 100%
e vidiš i ja sam se baš to zapitao kad sam vidio kako je dobro odigrao. Ali nije sve uvijek do susjeda. Možda ovaj momak želi da igra samo za BiH, možda mu porodica nije dala, možda je i Savez preduzeo neke korake.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vrlo jednostavno, dobijemo Tunis prolazimo, neriješeno sa Tunisom vjerovatno ispadamo osim ako ne dobijemo Hrvate eventualno x pa da prođemo na bolju gol razliku i poraz ispadamo osim ako ne dobijemo Hrvate i Iran ne dobije Tunisa 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci sad zavisimo od komsija, hocel nas pustit ili ne 

Hehe, nisi prolupao, ja mislio pitaš za ovu tekmu Austrija - Tunis.samo_lijevo je napisao/la:stani ba,zar nisu danas sudije bile iz Litvanije? zar sam toliko prolupao?
Da, u pravu si, Gatelis i Mazeika su sudili kod nas. Sudili su i finale Španija - Švedska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako dobiju makedoniju mislim da hrvatima remi sa nama nista ne znaci
ali mi tunis mozemo i moramo dobit
ali mi tunis mozemo i moramo dobit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma dobijamo ih.
Dosad sam imao osjecaj da gubimo i od Makedonaca i od Austrijanaca, al sad imam sojecaj dobijamo Tunis
Dosad sam imao osjecaj da gubimo i od Makedonaca i od Austrijanaca, al sad imam sojecaj dobijamo Tunis
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 19 jan 2015, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Da, pardon oni ce imati bod vise. Ali, ja racunam na bod s hrvatima. Miroljubivo.. Oni odmaraju glavne i to je to.
15.10 - 15.06 ...
Pa oni igraju tek Iranom(racunamo pobjedu),imali bi s našim remijem 4 boda,a mi sa remijem 3 boda.Gol razlika onda nije ni bitna.skyisthelimit je napisao/la:bazeni je napisao/la:Ma ništa remi skoro ne mijenja,mi moramo dobiti Tunis i ne odgovara nam remi,znači POBJEDA nad Tunisom vodi nas dalje
Sent from Tapatalk
Kako remi ne odgovara ako budemo imali bolju gol razliku ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
De nemoj samo ovo. Razbio bih TV. Ali iskreno ovo je vrlo realna situacija.Consigliere je napisao/la:Gubimo od Tunisa, dobijamo Hrvatsku i oprastamo se... nasa posla!![]()

Otvara se šansa i za 3. poziciju. Znači, mi pobjedimo Tunis, Austrija gubi od Makedonaca. Mi imamo 4 boda a Austrija 3, mi nekim čudom uspijemo pobjedim Hrvatsku a ovi Iran i mi imamo 6 bodova a ovi 5. Mi treći.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I onda dobijemo Katar na produzetke i opet idemo daljeUnofficialpage je napisao/la:De nemoj samo ovo. Razbio bih TV. Ali iskreno ovo je vrlo realna situacija.Consigliere je napisao/la:Gubimo od Tunisa, dobijamo Hrvatsku i oprastamo se... nasa posla!![]()
Otvara se šansa i za 3. poziciju. Znači, mi pobjedimo Tunis, Austrija gubi od Makedonaca. Mi imamo 4 boda a Austrija 3, mi nekim čudom uspijemo pobjedim Hrvatsku a ovi Iran i mi imamo 6 bodova a ovi 5. Mi treći.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.