https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;U porazu od VITEN GETAFE-a, Emir je postigao 14 poena uz 7 skokova. Sut za 2 poena 5/9, sut za 3 poena 1/2. Jos jedna dobra partija naseg dijamanta!
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
"Mali" Sulejmanovic rastura:
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa zar nije otisao u Olimpijakos?Bassha je napisao/la:Kadeti Koša su savladali Cibonu rezultatom 78:71, a briljirao je naš kadetski reprezentativac Džanan Musa koji je ubacio čak 40 poena!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bio samo na nekoj probiBatko je napisao/la:Pa zar nije otisao u Olimpijakos?Bassha je napisao/la:Kadeti Koša su savladali Cibonu rezultatom 78:71, a briljirao je naš kadetski reprezentativac Džanan Musa koji je ubacio čak 40 poena!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Luka Jovanović - 29 minuta, 11 poena, 3 skoka, index 10
Ermin Dedić - 9 minuta, 2 skoka, index -2
Srđan Damjanović - 23 minute, 3 poena, 3 skoka, 3 asistencije, 2 ukradene i izgubljene lopte, index 4
Srđan Damjanović - 23 minute, 3 poena, 3 skoka, 3 asistencije, 2 ukradene i izgubljene lopte, index 4
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Vidim neki mali iz Čelika 17 godina, čini mi se Durmo ili Durmić, tako nekako, zabio 11 poena Zrinjskom.Ethel je napisao/la:Luka Jovanović - 29 minuta, 11 poena, 3 skoka, index 10
Moguce, samo ja pogledam statistiku reprezentativaca sto su bili ovo ljeto u reprezentaciji pa nisam zapazio..zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim neki mali iz Čelika 17 godina, čini mi se Durmo ili Durmić, tako nekako, zabio 11 poena Zrinjskom.Ethel je napisao/la:Luka Jovanović - 29 minuta, 11 poena, 3 skoka, index 10
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- ultrassa1921
- Kontakt:
igra 2-3 onako solidan sut,196cm mozda solidan ulaz,nije los
Manijaci Zeljini
u odlicnoj utakmici pobjeda KK Kos protiv Cedevite rezultatom 76-69.DZANAN MUSA nevjerovatnih 57 poena...

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
a daj pa ovo je za ne povjerovati, strasno, strasno koji jebovo individualni uspjeh, ovo ce se daleko cuti vjerujte mi. Sad ce Barca i Real da se otimaju, mogao bi Kos uzeti lijepe pare.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
To neki turnir, sta je ovo?Bassha je napisao/la:u odlicnoj utakmici pobjeda KK Kos protiv Cedevite rezultatom 76-69.DZANAN MUSA nevjerovatnih 57 poena...
![]()
ne znam bi li ga Sparsi mogli "iznajmit" za turnire juniorske eurolige, iako je kadet...i u kakvim su odnosima.
ako je nurkic mogao iz lasko u olimpiji zasto nebi musa i antunovic u spars....?baglama je napisao/la:To neki turnir, sta je ovo?Bassha je napisao/la:u odlicnoj utakmici pobjeda KK Kos protiv Cedevite rezultatom 76-69.DZANAN MUSA nevjerovatnih 57 poena...
![]()
![]()
ne znam bi li ga Sparsi mogli "iznajmit" za turnire juniorske eurolige, iako je kadet...i u kakvim su odnosima.
Buza i Atic odlicni

Emir Sulejmanović u pobjedi Barcelone B nad Saenz Horeca Araberri (87-86) postigao 34 poena. Uz to je imao i 7 skokova i 4 asistencije. 
Znali neko, jeli vazi kod nas pravilo, da u svakom trenutku na parketu mora biti neko od mladih igraca?
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Naravno da vazi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da važi samo je problem u tome što im je dovoljan BiH pasoš, ali ne mora biti BiH igračkim je napisao/la:Znali neko, jeli vazi kod nas pravilo, da u svakom trenutku na parketu mora biti neko od mladih igraca?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Čini mi se da, se svi toga ne pridržaju. Ne znam jeli ima neka kazna za to, dali je do loših podataka na stranici saveza i ovog live.fibe, ali u utakmici Mladost-Kakanj, aleksić 25 minuta, tomić 5 minuta, ostali niko nije mlađi igrao, to bi bilo 30 minuta.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Moraju se pridrzavati, samo sto je doslo do greske. Luka Radmilović je isto mladi igrač 94 godište.kim je napisao/la:Čini mi se da, se svi toga ne pridržaju. Ne znam jeli ima neka kazna za to, dali je do loših podataka na stranici saveza i ovog live.fibe, ali u utakmici Mladost-Kakanj, aleksić 25 minuta, tomić 5 minuta, ostali niko nije mlađi igrao, to bi bilo 30 minuta.
Ima li igdje onog Sehica? Jest da ne vjerujem da ce ikad igrat,a vjerovatno ni biti kalibar za reprezentaciju...
Sulejmanovic

bili bi lijepo kad bi se negdje mogla pogledat ova njegova partja..
Sulejmanovic
bili bi lijepo kad bi se negdje mogla pogledat ova njegova partja..
Ma odlican dabl dabl, zadnje dvije sto sam upratio, 23 poena 15 skokova u predzadnjoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.