Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
7. al mislim da je oko 5 tekma...prijavili smo sve nocne za ovu polusezonu...nikad_izvini je napisao/la:Kad je derbi, 7 ili 8-og ?
Nije valjda 7-og navečer ?
Baltazar je napisao/la:kako god, ja bi volio u 20, zamisli derbi na grbavicu u 8 pod reflektorima
TheManiacs je napisao/la:Brate ko da si od juce na jugu al eo napisat cu ti je !
Novi zakon ste napisali,da bi vasu bruku sakrili dok gradom vladaju razni likovi,automafija i dileri
U ovoj nasoj smjesnoj drzavi mi smo kao problem najveci kazne placamo sto baklje palimo i svoga Zelju Ludo volimo!
Samo polako, bez tenzija.TheManiacs je napisao/la:Gdje su rovcanin i Visca?
Rovcanin prosle sezone se povrijedio jos ne igra,Ko da se povrijedio kao Vedad ibisevic..
Visca je trebo debitovat protiv Modrice kad smo izgubili 2:1..
Eo jos ih nema,rovcanin visi na derneku faceboku..
SRAM VAS BILO MOMCI,SRAMITE SE!
Majstore,Seyo_TM je napisao/la:Kud ga onaj nije vise slomio...
Ja te pitah jel ti se smjesi jug ovo gostovanje ili ces pomoci olimpik za sjeverom![]()
olmpik ŽELJO par blokiran na kladioniciadisg je napisao/la:Majstore,Seyo_TM je napisao/la:Kud ga onaj nije vise slomio...
Ja te pitah jel ti se smjesi jug ovo gostovanje ili ces pomoci olimpik za sjeverom![]()
Ostani kuci i pogledaj na TV-u Velez - Rudar, imaces sta vidjeti, pa onda na TV sljedece kolo Borac - Velez, to su prave ekipe....idemo po titulu viceprvaka.....
Avanti Velez Mostar
U kojim to kladionicama, ja vidio danas u Derby-ju da ima taj parharinjo je napisao/la:olmpik ŽELJO par blokiran na kladioniciadisg je napisao/la:Majstore,Seyo_TM je napisao/la:Kud ga onaj nije vise slomio...
Ostani kuci i pogledaj na TV-u Velez - Rudar, imaces sta vidjeti, pa onda na TV sljedece kolo Borac - Velez, to su prave ekipe....idemo po titulu viceprvaka.....
Avanti Velez Mostarjuče bilo 3,20 na ŽELJU danas 2,10
biće 0 1
stvarno je lik smjesan pravo pa adise za koga ti navijas ????chanchi je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati, kad nisam pao u nesvijest kad sam vidio ovaj podatak.Čovječe, od 40 postova ti imaš 37 ne Željinoj temi. Ti si bolestan idi se liječi !!!adisg je napisao/la:Pa sta cu.
Ne mogu reci da je Zeljo ekipa, kad nije. Je li mislis da cete uzeti bodove protiv Sarajeva, tesko......mozda protiv Olimpika...trica,ma eto platite cenera i onda na sjever, pa tamo galamite i vrijedjajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.