PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Jel ovaj fakat ovo napisao?!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
koga boli **** vise za velezom..jbt upadne na forum ponovo ali riba i 40 nickova,i opet ista prica..
mi smo igrali lose,ali smo se iz hiljadu jednog razloga nadali pomoci,bili oni sportskog,ili drugog razloga..
nismo je dobili,oni kazu bolio ih **** za slobodom,mi da su nas prodali,i gotovo..
nikada to nece izaci na cistac,dzaba se o tome prica,svako ima svoju istinu..
karma je ****,i svako ce dobiti sto zasluzuje,nama zasad ide dobro,vidicemo kako ce zavrsiti...
velezu lose,vidicemo i to kako ce zavrsiti...
mi smo igrali lose,ali smo se iz hiljadu jednog razloga nadali pomoci,bili oni sportskog,ili drugog razloga..
nismo je dobili,oni kazu bolio ih **** za slobodom,mi da su nas prodali,i gotovo..
nikada to nece izaci na cistac,dzaba se o tome prica,svako ima svoju istinu..
karma je ****,i svako ce dobiti sto zasluzuje,nama zasad ide dobro,vidicemo kako ce zavrsiti...
velezu lose,vidicemo i to kako ce zavrsiti...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Pukla zastavica u Trebinju, nestalo vode.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi kazemo da ste sami sebe izbacili, kao što jeste..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebali ste odigrati svaku u istom intenzitetu. Da je Leotar imao opstanak prije zadnjeg kola tek tada bi bila revijalna..
Ovako niko nije zasluzio tri boda sadake bez ikakve muke i to samo jer mu se raspored dobro poslozio.
Dobili ste i na Tusnju 4:0 pa jel vam neko lomio noge?
Znaci niko ne treba imati privilegiju da dobije tri boda zadnje kolo i to u utakmici koja kasni 10 min..
Ovako niko nije zasluzio tri boda sadake bez ikakve muke i to samo jer mu se raspored dobro poslozio.
Dobili ste i na Tusnju 4:0 pa jel vam neko lomio noge?
Znaci niko ne treba imati privilegiju da dobije tri boda zadnje kolo i to u utakmici koja kasni 10 min..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 okt 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si ovdje toliko gluposti napisao da bi dobro prošao kao stand up komičar. Raja bi ti padala od smijeha.tuzlak1987 je napisao/la:Liga je tada bila domacinska. Slavija Slobodi da je dolazila Sloboda bi je dobila, ovako nama je bio poraz u gostima. Moze se reci sto se nisu borili ali Sloboda tamo u gostima ne bi dobila da se igralo dva dana..bagrcavi je napisao/la: Što nije remizirali ili izgubila jedan razlike? Ne bi ni tada ispala. Zašto o tome ne pričate? Ispali ste jer ste loši i jer ste izgubili.
A ostali pokupili bodove gdje nikad ne bi mogli. Znaci Zeljo ako se sjecam Slobodu je poderao 4:0. A od Trebinja izgubio.. Dodje ti kao da je Sloboda startala u odnosu na Leotar sa tri boda manje..
Ali eto imate taj adut da vam nije trebalo. Znaci ove godine ekipa koja se bori za opstanak, a ima jake protivnike zadnja dva kola bi mogla cak i da prodje dobro xd
Jarane jednostavno je ba. 1 (JEDAN) razlike smiješ izgubiti i opstaješ u ligi, zamisli JEDAN razlike smiješ izgubiti. Ali vi gubite sa DVA od direktnog konkurenta koji je pri tome imao igrača manje. Pametnom dosta, a ti možeš cviliti do sutra da je protiv vas bio savez, CIA, BIA, masoni, Vatikan i uprava Vodovoda.
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imala je i Sloboda crveni odmah nakon crvenog Slavije pa onda kasnije penal za Slaviju..
Dobro eto u najmanju ruku mi smo krivi sebi, a vi ste krivi sto je liga neregularna bila, ali ne za nase ispadanje..
Dobro eto u najmanju ruku mi smo krivi sebi, a vi ste krivi sto je liga neregularna bila, ali ne za nase ispadanje..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 okt 2015, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj dođe ti kao da je Sloboda startala sa 3 boda manje.. De ba ozbiljno jel ovaj fakat ovo napisao?!
tuzlak nesto bi ti rekao drug..
nasima je prijeceno u lukavici smrcu..da li bi ispunili prijetnju,ili ne,nikada necemo saznati..
da li je isto bilo i u trebinju,nikada necemo saznati....isto kao sto nikada necemo saznati zasto su kasnili iz svlacionice,valjda kontas...
a opet imas veleza....koji vodi do pred kraj utakmice,i za par minuta,primi dva gola...na svom terenu....zasticeni....sigurni...u svojoj kuci...
najbolje da se ostavimo toga,bilo proslo
nasima je prijeceno u lukavici smrcu..da li bi ispunili prijetnju,ili ne,nikada necemo saznati..
da li je isto bilo i u trebinju,nikada necemo saznati....isto kao sto nikada necemo saznati zasto su kasnili iz svlacionice,valjda kontas...
a opet imas veleza....koji vodi do pred kraj utakmice,i za par minuta,primi dva gola...na svom terenu....zasticeni....sigurni...u svojoj kuci...
najbolje da se ostavimo toga,bilo proslo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Gledo ja s rajom tekmu preko tv I navijali za vas ali eto mozete pricati sta hocete ali jedan razlike da izgubite I ostajete.tuzlak1987 je napisao/la:Imala je i Sloboda crveni odmah nakon crvenog Slavije pa onda kasnije penal za Slaviju..
Nasi igraci bili mahmurni od proslave titule, Leotar bio nabrijan do jaja I vozdra.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
A evo de mi recite jel korektno npr od Slobode da ove godine ode 28. kolo u Travnik i jaranski im pusti tu. I time direktno zezne Veleza samo jer je ona osigurala opstanak na vrijeme..
A prije toga je dvije utakmice protiv Veleza odigrala na 100%.
Po meni to ne bi bila regularna sezona. Prvi bi ostali odmah rekli da surujemo njihovom ispadanju..
A prije toga je dvije utakmice protiv Veleza odigrala na 100%.
Po meni to ne bi bila regularna sezona. Prvi bi ostali odmah rekli da surujemo njihovom ispadanju..
Velez i ovako i onako ide u drugu..... du du du nema im pomoći
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pusti kelju mjesecima najavljivao pohod na Evropu dolazak privrednih giganata u klub, dovodjenje mega pojacanja, bacao bombe dopunskoj sekciji iza gola kako ce Skahic biti suspendovan onda se usutio i pobjegao. Jos uvijek svaki post izignorise kada mu se sve to spomene.solinas je napisao/la:de nam ovo prokomentarisi bolan pastrmka
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/s720x720/12001067_733646430101099_3482861158665012685_o.jpg[/img]
samo Sloboda
od svega, ovo je nenadjebivoNKMramor je napisao/la:Pukla zastavica u Trebinju, nestalo vode.
Ne znam što ste više zamarate objašnjavati oko ispadanja, Sloboda sama sebi kriva, preloši smo bili, Veležu bio draži GOŠK, selji i njegovim navijačima Leotar draži i to je to i sasvim je normalno da ne gotivimo ova 2 tima
Nad tobom sunce najljepše sja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ljudi reci te im hvala, sad ih mozemo je*avat kako hocemo 
Sta ja znam ja se volim zaebavat s rajom prcat protivnicki tim I njihove navijace pa ponekad odreagujem zestoko ali nikad ne mrzim nekoga da bi im zelio zlo. Eto ovo za Velez sam zajebavo kamenu ribu zbog toga sto se lizu s pitarima itd, normalno da ne zelim da ispadnu ima timova za zatvora a ne druge lige. Isto tako I za Slobodu nama je bilo krivo kad ste ispali, onda vi poceli pricom prodaja I mi se zakacili I eto. Prestanite sipat benzin na vatru neko ce nastradat ni kriv ni duzan,onda osvete I samo u krug.
Imo dobre raje ovde ali ima I ovih seljobera sa svih strana, samo loze.
Imo dobre raje ovde ali ima I ovih seljobera sa svih strana, samo loze.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
A da ne pricam o kreditima koje su digli da pomognu klubu, e jesu i pomogli, aferim.pinoglavi je napisao/la:od svega, ovo je nenadjebivoNKMramor je napisao/la:Pukla zastavica u Trebinju, nestalo vode.
Ne znam što ste više zamarate objašnjavati oko ispadanja, Sloboda sama sebi kriva, preloši smo bili, Veležu bio draži GOŠK, selji i njegovim navijačima Leotar draži i to je to i sasvim je normalno da ne gotivimo ova 2 tima
Kad u zadnjem kolu Velez bude na 14. poziciji i kolektivno slave opstanak, igracima ne moraju ni skidati dres i sorc jer ce ovi sami skinuti od srece, Pastrmka u mikrokreditnoj organizaciji ceka posljednji zvizduk sudije i podize pozajmicu da casti RAju, cujes ostatak forumasa kako vele: "jesmol rekli da treba vjerovati Pastrmki, jesmol rekli?", tamo, sad vec 8C, mase frutek sokovima i komadicem pizzete ozarenih lica... a onda dolazi informacija, siri se od uha do uha: Iz lige ispada 6 ekipa, od 11. - 16. mjesta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ajzea je napisao/la:Naš problem je što su nam za sve naše greške, ispade ili nešto treće krivi drugi. Ni u kom slučaju ne zelimo prihvatiti sebe kao nekog ko je napravio grešku, uvijek krivca trazimo u nekom drugom, trećem, četvrtom. Godinama unazad smo mi isključivi krivci Slobodi za ispadanje zbog izgubljene utakmice u posljednjem kolu, koja inače nama nije predstavljala takmičarsku već rekreativnu utakmicu. Zar nikada niste razmišljali o situaciji u kojoj vaši puleni u jednoj od ostalih ko zna koliko utakmica osvajaju 3 boda i na taj način sami sebe spašavaju ispadanja u nizi rang. Usput, ako se dobro sjećam vama je odgovarao čak i X kojeg niste uspjeli sačuvati i pored crvenog kartona Slavije. Ovo uzmite sa rezervom jer nisam sto posto siguran, znam da ste bili i u posljednjem kolu u situaciji u kojoj sami sebe mozete izvaditi iz govana, što niste uspjeli zbog nezalaganja svojih fudbalera. Isključivi krivci ste vi sami, kad se pomirite sa tim lakše će vam biti.. I eto, brzo ste se vratili nazad uvjereni da smo vam mi najveći dušmani i da smo vam mi najveći dušmani koji su vaš šutnuli u nizi rang tako da smo dočekani na noz.. Šatro.. Poslije svega ste na Grbavici odigrali X i sebe predstavili kao ekipu koja je Zelji izbila titulu iz ruku.. Ne znam što ste se tim bavili, valjda ste umislili da ste se revanširali iako nikad niste ni imali za šta. Isključivi krivac za izgubljenu titulu je Zeljezničar kojem je falilo još par bodova a iste te bodove je mogao direktnom konkurentu za titulu uzeti i na taj način se pribliziti tituli i neutralisati vaš X. Mi nismo uspjeli u tome, sami smo sebi krivi i na kraju je Sarajevo odnijelo titulu, svojom zaslugom..
I vi trebate shvatiti da ste svojom zaslugom, zaslugom igrača, uprave, stručnog štaba trenutni lideri tabele, ali da ste isto tako zasluzni i za svoje ispadanje, vi i samo vi.. I uspjesi i padovi su zasluga isključivo nas samih..
Ajeza dbar post :
Krivi smo sami sebi što smo ispali ,tad rukovodtsvo 0 o igračima da ne pričam, dok danas to ne mozes poredit Slobodu kao u toj godini razlika nebo i zemlja kakva je ovo sad Sloboda! Isto tako krivi smo sami sebi zato što smo trenutno 1 na tabeli zašto nam ti isti klubovi koje krive ove sezone nisu krivi SLAVIJA ,ZELJO I VELEZ a igrali smo sa njima .
Realno smijesna vam je prica, cuj neko im kriv sto su ispali.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Upravu si brile i ja im kazem nije nam neko kriv sto ste vi mahmurni bili , sto se zastavica, slomila, kljuc izgubio, vode nestalo, sudija ostao zakljucan jbga, bilo i proslo dobro nam doslo ispadanje idemo dalje.brile je napisao/la:Realno smijesna vam je prica, cuj neko im kriv sto su ispali.
Bilo ne ponovilo se
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.