proslu 9 2 u korist Bayerna , pa sad koliko je pametnomajestic24 je napisao/la:Da ce Arsenal imati vise kornera kvota 5
to treba odigrati
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Milanista92
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bayern - Arsenal 1 (1,50)
Atl.Madrid - Milan - oba tima daju gol ( 1,70)
Bayern-Arsenal vise od 3,5 zuta kartona ( 1,60)
Bayern-Arsenal vise od 10,5 kornera ( 1,60)
Balotteli daje gol 3,00
Kvota 20,56
Atl.Madrid - Milan - oba tima daju gol ( 1,70)
Bayern-Arsenal vise od 3,5 zuta kartona ( 1,60)
Bayern-Arsenal vise od 10,5 kornera ( 1,60)
Balotteli daje gol 3,00
Kvota 20,56
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
-
- Kontakt:
Atletico M. - Milan, više žutih kartona Atletico M. 2,80
Začudio sam se kad sam vidio da je ovolika kvota na Atletico jer su oni mesari samo takvi, imaju odličan rezultat iz prve utakmice i sasvim sigurno će više paziti na svoj gol nego što će biti orijentisani na napad, a samim tim će morati praviti faulove, na čemu se njihova odbrana, uz presing, u principu i bazira.
Treba reći i da je Atletico u zadnje 4 utakmice imao više žutih kartona nego suparnik, uključujući i prvu utakmicu sa Milanom.
Ovakva kvota se mora iskoristiti !
Za one manje hrabrije predlažem 1x, kvota je također odlična 1,70.
Začudio sam se kad sam vidio da je ovolika kvota na Atletico jer su oni mesari samo takvi, imaju odličan rezultat iz prve utakmice i sasvim sigurno će više paziti na svoj gol nego što će biti orijentisani na napad, a samim tim će morati praviti faulove, na čemu se njihova odbrana, uz presing, u principu i bazira.
Treba reći i da je Atletico u zadnje 4 utakmice imao više žutih kartona nego suparnik, uključujući i prvu utakmicu sa Milanom.
Ovakva kvota se mora iskoristiti !
Za one manje hrabrije predlažem 1x, kvota je također odlična 1,70.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Atletico Madrid - Milan......X/1......4,20........wwin
Ovdje očekujem dominaciju domaćina na sredini terena, sa dugim posjedima lopte jer imaju igrače spremne za takvu igru... Atletiko ima pozitivan rezultat i neće svim silama juriti prema golu protivnika, što će vjerujem rezultirati jednim mirnim prvim poluvremenom u kojem će i jedna i druga ekipa biti na oprezu.
U drugom poluvremenu, tačije oko 65-70 minuta može se očekivati rizik Milana što će ostaviti dosta prostora za ubojite kontre Atl.Madrida od kojih će nadam se bar jednu realizovati... Teško će ovdje Milan do gola tako da može i tačan rezultat 1-0 ili 2-0...
Naravno, sve ovo može pasti u vodu i jedan detalj može preokrenuti tok utakmice
Ovdje očekujem dominaciju domaćina na sredini terena, sa dugim posjedima lopte jer imaju igrače spremne za takvu igru... Atletiko ima pozitivan rezultat i neće svim silama juriti prema golu protivnika, što će vjerujem rezultirati jednim mirnim prvim poluvremenom u kojem će i jedna i druga ekipa biti na oprezu.
U drugom poluvremenu, tačije oko 65-70 minuta može se očekivati rizik Milana što će ostaviti dosta prostora za ubojite kontre Atl.Madrida od kojih će nadam se bar jednu realizovati... Teško će ovdje Milan do gola tako da može i tačan rezultat 1-0 ili 2-0...
Naravno, sve ovo može pasti u vodu i jedan detalj može preokrenuti tok utakmice

Zadnja izmjena: forumash, dana/u 11 mar 2014, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal 2
City 2
Kvota: 54

City 2
Kvota: 54

5.5/Rouen-Angers VIŠE 1.4
uto, 20:30 - zbroj golova
5.5/Valpellice-Ritten VIŠE 1.35
23.5/Dimitrov G.-Gulbis E. VIŠE 1.85
uto, 21:35 - zbroj gemova
Thiem D. - Benneteau J.1 2.1
uto, 22:55 -
dng/Atl.Madrid - Milan 2D 1.67
uto, 20:45 - DAJE GOL/NE DAJE GOL
Bayern M. - Arsenal F+7 1.8
uto, 20:45 -
Alfreton-Hyde FC 1 1.3
uto, 20:45 - UTAKMICA
164.5/ALBA Berlin-Sassari MANJE 1.9
uto, 20:00 - ZBROJ POENA
PROBETITE AKO VAM SE NESTO SVIDJA
5.5/Valpellice-Ritten VIŠE 1.35
23.5/Dimitrov G.-Gulbis E. VIŠE 1.85
uto, 21:35 - zbroj gemova
Thiem D. - Benneteau J.1 2.1
uto, 22:55 -
dng/Atl.Madrid - Milan 2D 1.67
uto, 20:45 - DAJE GOL/NE DAJE GOL
Bayern M. - Arsenal F+7 1.8
uto, 20:45 -
Alfreton-Hyde FC 1 1.3
uto, 20:45 - UTAKMICA
164.5/ALBA Berlin-Sassari MANJE 1.9
uto, 20:00 - ZBROJ POENA
PROBETITE AKO VAM SE NESTO SVIDJA

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Atletiko Madrid vs Milan
Gost daje gol @ 1.65
Probati i cistu 2 , kvota je 6
Gost daje gol @ 1.65
Probati i cistu 2 , kvota je 6
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
R.WESTBROOK (21,5) - VISE
Povratkom na parkete nakon pretrpljene ozljede, Russel Westbrook uzima jako puno suteva i mislim da ce prijeci ovu granicu bez vecih problema.Cuvat ce ga Beverley, u nekim trenucima mozda i Lin, sve u svemu 2 jako losa obrambena igraca i ocekujem da pređe ocu granicu bez vecih problema.
DIMITROV - GULBIS (23,5) - VISE
Ocekujem jedan jako izjednacen mec, jer su oba igraca u zivotnoj formi i puno se ocekuje u buducnosti od obojice jer su jako mladi.Igrali su nedavno i mec je isao u 3 seta.Slican scenarij ocekujem i veceras.
po meni dva para koja bi trebala proci bez previse problema, jedino da Westbrooku ne zakaze sut kao protiv LAL-a.Sretno
Povratkom na parkete nakon pretrpljene ozljede, Russel Westbrook uzima jako puno suteva i mislim da ce prijeci ovu granicu bez vecih problema.Cuvat ce ga Beverley, u nekim trenucima mozda i Lin, sve u svemu 2 jako losa obrambena igraca i ocekujem da pređe ocu granicu bez vecih problema.
Ocekujem jedan jako izjednacen mec, jer su oba igraca u zivotnoj formi i puno se ocekuje u buducnosti od obojice jer su jako mladi.Igrali su nedavno i mec je isao u 3 seta.Slican scenarij ocekujem i veceras.
po meni dva para koja bi trebala proci bez previse problema, jedino da Westbrooku ne zakaze sut kao protiv LAL-a.Sretno
LaganoBABADZO je napisao/la:Milan daje go po 1.67 se itekako isplati uzeti.Samo sreca je spasila Atleti u prvoj utakmici,a poznavajuci ligu prvaka i kakva sranja se desavaju najbolje je ovo odigrati i mirna bosna.

Valjda ce i hokej procineOX je napisao/la:Mislim da veceras Arsenal moze i trebao bi proci ps ili pm3, Atl-Milan zuti kartoni 2 vise od 4,5 i ubaciti ovaj St.Louis 1 hokej ovo sam i uplatio pa sta bude.
Moze se pokusati i neku ludi listic tipa vise kornera Milan, Bayern vise zuti kartona, prvi zuti dobija Bayern i Atl.kvote dobre na markicu.
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
Beverley je sve osim jako loseg odbrambenog igraca.johnnyyK je napisao/la:R.WESTBROOK (21,5) - VISE
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tiket 1:
Indiana - Boston 11,5 h1 (pobjeda domacina 12+ razlike)
Hibbert 10,5 OVER
Nowitzki 21,5 OVER
Durant 31,5 OVER
Tiket 2:
Westbrook 21,5 OVER
Oklahoma - Houston 1
Curry 22,5 OVER
Golden State - Dallas 1
Sretno
Hibbert 10,5 OVER
Nowitzki 21,5 OVER
Durant 31,5 OVER
Tiket 2:
Westbrook 21,5 OVER
Oklahoma - Houston 1
Curry 22,5 OVER
Golden State - Dallas 1
Sretno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sto pises gluposti bolan ? Cuj Beverly los odbrambeni igrac ? Jesi li ti svjestan kakve gluposti pises ? Houston po procentu najbolje brani poziciju playa i ti pises takve gluposti.johnnyyK je napisao/la:R.WESTBROOK (21,5) - VISE
St.Louis-Dallas 1 (1,80)
Bluesi su od prošle utakmice vodeći u ligi i imaju se sada priliku odvojiti od Anaheima. Dallas sinoć nije odigrao susret s Columbusom, ali je doživio šok u liku kolabiranja igrača, tako da se zasigurno nije nešto posebno odmorio i spremio za ovaj okršaj.St. Louis Bluesi u posljednjih su se nekoliko kola učestalim i velikim pobjedama probili do samog vrha lige. Prvi puta nakon dugo vremena Anaheim Ducksi više nisu vodeći u ligi ni na Zapadu, a sve to otkako je u Missouri stigao sjajni Ryan Miller. No, i uz njega sve u momčadi Kena Hitchcocka funkcionira besprijekorno pa tako Bluesi trenutno imaju čak pet pobjeda u nizu, sedam u zadnjih deset utakmica, ali i samo bod više od Anaheima.
Što se posljednjih utakmica tiče, Bluesi igraju sjajno. Definitivno svoj najbolji hokej ove sezone. Pobjeđuju sve po redu pa zato i jesu u tako velikom i dobrom naletu, dok su još uvijek i relativno osvježeni te odmorni, jer nisu igrali puno utakmica u zadnje vrijeme, dok su razmjenama malo obnovili momčad pravim potezima. Sve to pokazao je posljednji susret u kojem su Bluesi slavili 3:2 na penale na teškom gostovanju kod Minnesote, koja je pala sasvim zasluženo.
- Wild je igrao dovoljno dobro da nas pobijedi večeras, no mi smo ti koji će na kraju sretniji napustiti dvoranu, odmoriti se, pogledati video utakmice i biti sretni zbog dva osvojena boda. No, ovo je bila jako teška utakmica - trezveno je nakon pobjede u St. Paulu kazao T. J. Oshie, junak pobjede Bluesa, koji je zabio pobjednički penal za St. Louis.
Teškoj utakmici unatoč Bluesi u jako dobrom i standardiziranom stanju dočekuju Dallas, također jednu momčad u jako dobroj formi. Bluzeri su se odmorili pred ovaj ogled, a još bolje za njih je i to što igraju doma. I dalje im nema Leopolda i Sobotke, no čini se kako to uopće nije problem, tako da Starse večeras čeka vrlo težak izazov, protiv momčadi koja ove sezone s njima ima skor od 2:0.
A ti Starsi trebali su u Missouri doći iz Ohija, nakon utakmice protiv Columbusa na strani. No, taj susret prije manje od 24 sata nije odigran, jer je tijekom prve trećine igrač Starsa Rich Peverley kolabirao te je jedva spašen i odveden u bolnicu, gdje se sada, prema posljednjim informacijama, uspješno oporavlja. Nakon njegova rušenja na klupi, utakmica je momentalno prekinuta te je odgođena, što znači da Starsi u St. Louisu neće igrati b2b utakmicu.
No, zbog nemilih događaja to nikako ne znači da će u ovaj susret ući odmorniji i svježiji, svakako ne psihički u boljem stanju. Ipak, što se cijele momčadi tiče i pozicije u ligi, Dallas stoji jako dobro. Starsi su uvjerljivo osmi na Zapadu i čak imaju tendenciju rasta. Sedma Minnesota im bježi samo četiri boda, a k tome Dallas ima dvije pobjede zaredom te sedam u posljednjih deset susreta, što znači da želi i prolongirati svoju dobru seriju, jer još uvijek ne bježi prvim pratiteljima za dovoljan broj bodova.- Trenutno nitko u mojoj momčadi ne misli na igru i ne želi igrati hokej, a smatram da je to normalno, što bi i svi ostali trebali, jer kada svjedočite tako nečem kao mi jučer, i još vam je to suigrač... Jednostavno se ne možete onda fokusirati samo na hokej. To jest ispravna reakcija i emocija. Igrači sada zaista nisu dobro i ne očekujem uopće od njih da budu - izjavio je Lindy Ruff nakon nemilih događaja u Columbusu, a sada će njegova momčad u St. Louisu odigrati utakmicu za Peverleyja, kojeg sigurno na ledu neće biti neko vrijeme.
Što se tiče ozljeda, Dallas je dosad imao samo golmana Lehtonena koji je bio povrijeđen. Sada je na toj listi i Peverley, no glavnina momčadi je u kadru i zdrava. Međutim, ipak psiha tu igra jaku ulogu i sigurno Dallas neće biti pravi protiv momčadi Bluesa, od koje su ove sezone gubili već dvaput, 6:1 u gostima i 3:2 nakon produžetka kod kuće.
Sretno svima !
Bluesi su od prošle utakmice vodeći u ligi i imaju se sada priliku odvojiti od Anaheima. Dallas sinoć nije odigrao susret s Columbusom, ali je doživio šok u liku kolabiranja igrača, tako da se zasigurno nije nešto posebno odmorio i spremio za ovaj okršaj.St. Louis Bluesi u posljednjih su se nekoliko kola učestalim i velikim pobjedama probili do samog vrha lige. Prvi puta nakon dugo vremena Anaheim Ducksi više nisu vodeći u ligi ni na Zapadu, a sve to otkako je u Missouri stigao sjajni Ryan Miller. No, i uz njega sve u momčadi Kena Hitchcocka funkcionira besprijekorno pa tako Bluesi trenutno imaju čak pet pobjeda u nizu, sedam u zadnjih deset utakmica, ali i samo bod više od Anaheima.
Što se posljednjih utakmica tiče, Bluesi igraju sjajno. Definitivno svoj najbolji hokej ove sezone. Pobjeđuju sve po redu pa zato i jesu u tako velikom i dobrom naletu, dok su još uvijek i relativno osvježeni te odmorni, jer nisu igrali puno utakmica u zadnje vrijeme, dok su razmjenama malo obnovili momčad pravim potezima. Sve to pokazao je posljednji susret u kojem su Bluesi slavili 3:2 na penale na teškom gostovanju kod Minnesote, koja je pala sasvim zasluženo.
- Wild je igrao dovoljno dobro da nas pobijedi večeras, no mi smo ti koji će na kraju sretniji napustiti dvoranu, odmoriti se, pogledati video utakmice i biti sretni zbog dva osvojena boda. No, ovo je bila jako teška utakmica - trezveno je nakon pobjede u St. Paulu kazao T. J. Oshie, junak pobjede Bluesa, koji je zabio pobjednički penal za St. Louis.
Teškoj utakmici unatoč Bluesi u jako dobrom i standardiziranom stanju dočekuju Dallas, također jednu momčad u jako dobroj formi. Bluzeri su se odmorili pred ovaj ogled, a još bolje za njih je i to što igraju doma. I dalje im nema Leopolda i Sobotke, no čini se kako to uopće nije problem, tako da Starse večeras čeka vrlo težak izazov, protiv momčadi koja ove sezone s njima ima skor od 2:0.
A ti Starsi trebali su u Missouri doći iz Ohija, nakon utakmice protiv Columbusa na strani. No, taj susret prije manje od 24 sata nije odigran, jer je tijekom prve trećine igrač Starsa Rich Peverley kolabirao te je jedva spašen i odveden u bolnicu, gdje se sada, prema posljednjim informacijama, uspješno oporavlja. Nakon njegova rušenja na klupi, utakmica je momentalno prekinuta te je odgođena, što znači da Starsi u St. Louisu neće igrati b2b utakmicu.
No, zbog nemilih događaja to nikako ne znači da će u ovaj susret ući odmorniji i svježiji, svakako ne psihički u boljem stanju. Ipak, što se cijele momčadi tiče i pozicije u ligi, Dallas stoji jako dobro. Starsi su uvjerljivo osmi na Zapadu i čak imaju tendenciju rasta. Sedma Minnesota im bježi samo četiri boda, a k tome Dallas ima dvije pobjede zaredom te sedam u posljednjih deset susreta, što znači da želi i prolongirati svoju dobru seriju, jer još uvijek ne bježi prvim pratiteljima za dovoljan broj bodova.- Trenutno nitko u mojoj momčadi ne misli na igru i ne želi igrati hokej, a smatram da je to normalno, što bi i svi ostali trebali, jer kada svjedočite tako nečem kao mi jučer, i još vam je to suigrač... Jednostavno se ne možete onda fokusirati samo na hokej. To jest ispravna reakcija i emocija. Igrači sada zaista nisu dobro i ne očekujem uopće od njih da budu - izjavio je Lindy Ruff nakon nemilih događaja u Columbusu, a sada će njegova momčad u St. Louisu odigrati utakmicu za Peverleyja, kojeg sigurno na ledu neće biti neko vrijeme.
Što se tiče ozljeda, Dallas je dosad imao samo golmana Lehtonena koji je bio povrijeđen. Sada je na toj listi i Peverley, no glavnina momčadi je u kadru i zdrava. Međutim, ipak psiha tu igra jaku ulogu i sigurno Dallas neće biti pravi protiv momčadi Bluesa, od koje su ove sezone gubili već dvaput, 6:1 u gostima i 3:2 nakon produžetka kod kuće.
Sretno svima !
FK Sarajevo !
Izbjegavajte večeras Curry-jaLloriS je napisao/la:Tiket 1:
Hibbert 10,5 OVER
Nowitzki 21,5 OVER
Durant 31,5 OVER
Tiket 2:
Westbrook 21,5 OVER
Oklahoma - Houston 1
Curry 22,5 OVER
Golden State - Dallas 1
Sretno
http://www.rotoworld.com/player/nba/1611/stephen-curry" onclick="window.open(this.href);return false;

kad nece fudbal valjda nba opet izvlaci, ukratko... huston uglavnom ide preko 100 poena, 14 puta u zadnjih 16 mecava, dva undera 99 i 93 tako vjerovatno i veceras za ocekivati je dosta poena na obje strane, pa ako su indiani dali 112 ne vidim zasto ne bi i oklahomi veceras, mali oprez jer u njihovm proslom duelu su dali 92 poena ali veceras je druga prica forma bolja nego oklahomi. Westbrook over, lik nije dobar u glavu i to se nece promijeniti, da trener ili Durant mogu utjecati na njega vec bi to uradili ali jednostavno mu niko nista ne moze, ako je u prosloj tekmi bio na granici skoro (2 poena mu falila) uz onako katastrofalan omjer veceras bi morao preko jer tesko da moze onako losu sutersku noc ponoviti. Duncan under - dosta promjenjivo igra kao da se cuva za play-off, veceras idu na chicago jednu od najboljih defanzivnih ekipa posebno pod kosem. Hibert over - Celticsi losi pod kosem i glavna zamjena Mahinmi propusta (nije jos sigurno ali vjerovatno) veceras mec, dva razloga meni dovoljno
Yokohama Marinos – Guangzhou Evergrande tip.1-2 kv.30
BHF Bosanska Krajina!
Stephenson 12.5 vise
igra 35+ minuta..Bostonu prije 10 dana dao 16..preksinoc dalasu 23..trebao bi i veceras preko
igra 35+ minuta..Bostonu prije 10 dana dao 16..preksinoc dalasu 23..trebao bi i veceras preko
-
- Kontakt:
Danny Green is expected to play vs. the Bulls on Tuesday despite dealing with a sore right wrist.
Andrew Bynum (knee) is expected to play roughly 15 minutes in his season debut on Tuesday, according to coach Frank Vogel
Kyrie Irving practiced on Tuesday after sitting out on Monday with a stomach ailment.
C.J. Watson (elbow) will miss Tuesday's game against the Celtics.
Andrew Bynum (knee) is expected to play roughly 15 minutes in his season debut on Tuesday, according to coach Frank Vogel
Kyrie Irving practiced on Tuesday after sitting out on Monday with a stomach ailment.
C.J. Watson (elbow) will miss Tuesday's game against the Celtics.
-
- Kontakt:
Ersan Ilyasova (ankle) will not play vs. the Timberwolves on Tuesday, shifting John Henson into the Bucks' starting lineup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.