Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Sta ce nam petagna ili kako se vec zove.. nije valjda doso red sa njima sada pravimo stadion...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Negdje sam citao da je agent Veratia rekao da je PSG pristao na prodaju odmah u Januara ! Pa, daj, samo mi tu zelju ispuni ! Al kako mi se cini, gad Conte sve zeli sto i mi, nekako bas upada u oci, tako je vec zagrizao za Marca !
Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:
bianconeros je napisao/la:Sta ce nam petagna ili kako se vec zove.. nije valjda doso red sa njima sada pravimo stadion...

Tačno jbt. Petagna panjuga mrtva.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
“Mahmud Dahoud ili Julian Draxler? Za prvog igrača mogu reći da ga pratimo, a za drugog mogu reći da je nemoguć njegov odlazak zog toga što nas je odbio prošle godine. Ako odbijete Juve, više vas ne želimo.”

Aljegri, out!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
dobro je i izjavioVelaHavle je napisao/la:“Mahmud Dahoud ili Julian Draxler? Za prvog igrača mogu reći da ga pratimo, a za drugog mogu reći da je nemoguć njegov odlazak zog toga što nas je odbio prošle godine. Ako odbijete Juve, više vas ne želimo.”
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Realno Draxler je relativno dokazan igrac za razliku od Pjace. Mada vjerujem da bi Pjaca bio odlican kao krilo ili iza napadaca da igra. Kako god nadam se da ce mu Max naci mjesto u prvih 11. Ukoliko pokaze kvalitet za prvih 11.JuventinoVero je napisao/la:Šta će nam pored pjace realno
Sent from my Nokia 3310
-
- Kontakt:
Taj draxler stagnira vec 3 godine, ako nije nazadovao za to vrijeme onda se sigurno nije ni pomjerio sa mjesta.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
takav PROFIL igraca nam izuzetno fali.. eh sad da li je momak karakterom za Juventusa- mislim da nije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne znam kako ostala raja misli ovdje, ali ja bi rekao da ide transfer rok koji je za nas od primerne vaznosti ! Fali nam taj igrac na sredini terena, i gle cuda u januaru se nude dva vrhunska, plus James ! Ne znam za vas, ali mislim da nas ceka jedan od najzamljivh prijelaznih rokova u Januaru od kako pratim Juve. I da, jos to sve zacini Marota koji kaze da smo ekonomski mocni i da imamo "lud" novac na rasplaganju 

Max Allegri
-
- Kontakt:
Od draxlera nista, ode u psg i drago mi je..nit je klasa nit je glava za juve.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri vidno uzrujan galami na Marottu i Paraticija pored terena, ova dvojica samo stoje i šute. Izgleda kao da pokazuje na teren u smislu 'pokušajte vi ovo voditi bez pojačanja', ultimatum postavljen.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pjanic?IlCapitano je napisao/la:
Allegri vidno uzrujan galami na Marottu i Paraticija pored terena, ova dvojica samo stoje i šute. Izgleda kao da pokazuje na teren u smislu 'pokušajte vi ovo voditi bez pojačanja', ultimatum postavljen.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- bianconeros
- Kontakt:
Tako i treba...i njiha se mora kritikovati .. moze ovo i na dobro izaci...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
i nije mu neki argument ako misli na pojacanja, jer u pitanju je tim s kojim se vec igralo
jednostavno ljudi su imali vecim motiv i vecu zelju
mislim da je trebalo sa Dybalom ranije poceti, jer evidentno je da je nekako jedini u napadu bio raspolozen
jednostavno ljudi su imali vecim motiv i vecu zelju
mislim da je trebalo sa Dybalom ranije poceti, jer evidentno je da je nekako jedini u napadu bio raspolozen
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Ne mogu se oteti utisku ds je Gigo nesvjesno pogledao tamo u svoju lijevu stranu i tako "otkrio" Dybali gdje ce se baciti. Ovaj to nije upratio i jbg.
Finale je finale i da igraju karti protiv ovog protivnika treba se uzeti.
Nema veze valjda se vrati u finalu LP ako Bog da.

Finale je finale i da igraju karti protiv ovog protivnika treba se uzeti.
Nema veze valjda se vrati u finalu LP ako Bog da.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"According to Tuttosport, it’s feared Alex Sandro has a thigh strain.
If confirmed by medical tests, he could be out of action for two to three weeks."
If confirmed by medical tests, he could be out of action for two to three weeks."
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Ova pauza nije mogla u bolje vrijeme doći.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.