FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Jug
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 22:59

SAUDIN23 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:evropski zeljo gigant zadnje dvije godine se puni u tel avivu i sad tata nastimao utakmice u premier ligi i odma idu barcu srusit
Ma mi uzimamo titule, kupove dok drugi igraju kupove Sajamski sljiva vec pet godina ..
cekaj dok SLAGIRANI ode uzimat cete vi k... :lol: :lol:
Kompleks znam.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 23:03

Ti nekome o kompleksima pricas :lol: :lol: :lol:

Komsije nemojte se zavravati ima jos jedna polusezona da se odigra , mislim da je previse rano za price o tituli. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 24 nov 2011, 23:05

SAUDIN23 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:evropski zeljo gigant zadnje dvije godine se puni u tel avivu i sad tata nastimao utakmice u premier ligi i odma idu barcu srusit
Ma mi uzimamo titule, kupove dok drugi igraju kupove Sajamski sljiva vec pet godina ..
e sad si vala u najmanju ruku necovjek ... ovo je sramota nekoga ovim rjecima opisivati, ma koliko ti taj neko smetao u tvojim nekim planovima ... :cry:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 23:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Ti nekome o kompleksima pricas :lol: :lol: :lol:

Komsije nemojte se zavravati ima jos jedna polusezona da se odigra , mislim da je previse rano za price o tituli. ;)
Evo jos jednog Dilavera :lol:

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 24 nov 2011, 23:06

cekaj dok dodik zarati ima da budemo prvi :lol: :lol: :lol: stvarno se lozite da ste ekipa a meni evropa mjerilo tu me stid rec da ste iz bosne :oops: :oops: :oops:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 nov 2011, 23:08

vi ste pričali poslije 3 kola, mi smo malo ipak na zemlji, da vam bježimo i 15 bodova mi bi se vas bojali, vi ste divovi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 nov 2011, 23:12

SAUDIN23 je napisao/la:cekaj dok dodik zarati ima da budemo prvi :lol: :lol: :lol: stvarno se lozite da ste ekipa a meni evropa mjerilo tu me stid rec da ste iz bosne :oops: :oops: :oops:
Druže, ako te tješi niste jedini ugašeni. Bojim se da za dvije godine nećemo imati s kim igrati, sve ih jadne gasimo. Ali hajde nije kraj svijeta, dobar je i ragbi. Izvinite za gašenje još jednom!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 24 nov 2011, 23:12

SAUDIN23 je napisao/la:cekaj dok dodik zarati ima da budemo prvi :lol: :lol: :lol: stvarno se lozite da ste ekipa a meni evropa mjerilo tu me stid rec da ste iz bosne :oops: :oops: :oops:
Ovom ni Pazaric nepomaze..zali Boze mladosti :cry: :cry: :cry:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 24 nov 2011, 23:14

spielführer_21 je napisao/la:
Druže, ako te tješi niste jedini ugašeni. Bojim se da za dvije godine nećemo imati s kim igrati, sve ih jadne gasimo. Ali hajde nije kraj svijeta, dobar je i ragbi. Izvinite za gašenje još jednom!
necete imat u pravu si istjerat ce vas iz lige zbog namjestanja :lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 23:15

muXmania je napisao/la:

vi ste pričali poslije 3 kola, mi smo malo ipak na zemlji, da vam bježimo i 15 bodova mi bi se vas bojali, vi ste divovi.
**** sta ces ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 nov 2011, 23:16

Pricali tako onomad neki na tatu isto.Zalili se kako ih tata opstruira,kako radi protiv njih.Pa kad se desi da sudije odsvirase u par utakmica u njihovu korist,ne spomenuse tatu pa ima jedno 20 dana.Ovaj tata se godinama nije zelio vratiti i pomoci,bas zbog ovakvh,znao je taj tata kad je najvece rezultate ostvarivao,da ce ga takvi uzdizati i tapsati,ali je tata isto tako znao da ce mu isti ti prvi **** majku cim im nesto ne bude po volji.Ja ne znam ko si i sta si i za koga navijas,ako si komsija onda znam sto si takav i tako mislis,ako si neki drugi,znam da se zaraza brzo siri.Znamo mi dobro ko je pokrenuo svu tu pricu oko Ivice Osima,a vjeruj mi da nisu vrijedni da ih se usta uzima,a isto tako nisu dostojini da pominju to ime.To ti je slicno kada bi se neko nasao da kaze da stadion Kosevu ne bi trebao da nosi Hasetovo ime.Ne postovati Haseta,je isto kao i ne postovati samog sebe.Hase je legenda,Osim je legenda.Mislis da su legende spale tako nisko,da bi sebi dozvolili da ih svakakav sljam uzima usta.Ivica se borio i portiv jacih i bolji ,ivica je sportista od glave do pete.Ivica je covjek koji pred derbi sa Sarajevom kaze odbrambenim igracima Zelje,ko namjerno pokusa ozlijediti Papeta ,odmah nek se kupi iz Zelje.Pape se vratio nakon teske povrede.Covjek koji u sred Beograda ,kaze onako hrabro da podnosi ostavku jer mu bombarduju grad i ubijaju sugradjane,je legenda i ne sluzi se jadnim trikovima.Hocete li ikada ukljuciti mozak ,hocete li ikada razmisliti koliko ste bolesni.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 nov 2011, 23:19

Ne znam kako vas samo uspije upaliti neki balavac koji ne vidi dalje od svog nosa, ili nece da vidi.

Svi mi znamo ko je Ivica Osim, a znamo i ko je Amar Osim... I jednog i drugog od napada poput ovih najbolje ce odbraniti cinjenice koje govore same za sebe.

Sto se tice Zelje i ove polusezone ja sam prezadovoljan. Nakon loseg starta i turbulencija napravili smo dobar posao i zasluzeno smo tu gdje jesmo. Ispostavilo se da smo na vrijeme "zagalamili" i da su se momci na vrijeme uozbiljili. Tako je uvijek kad u klub dodje veliki broj novih igraca koji na trenutak pomisle da se mogu igrati sa tradicijom kluba za koji igraju.
Na proljece ocekujem jos bolju igru, ljepsu za oko i daleko uigraniju od ove koju smo gledali u ovoj polusezoni. Ne sumnjam da cemo osvojiti bar jednu titulu s obzirom na nesto laksi raspored koji nas ocekuje i s obzirom na igru koju momci pokazuju.

Sve u svemu, ocekujem "plavo proljece" i nove radosti u Dolini cupova.
Naravno, prije svega izdominirati Leotar prije odmora.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 nov 2011, 23:20

SAUDIN23 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
necete imat u pravu si istjerat ce vas iz lige zbog namjestanja :lol: :lol: :lol:
I Titula komičar foruma 2011 godine ide u ruke Saudin23, sa pjesmom "Smejem se a plače mi se"! :roll:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 24 nov 2011, 23:21

barbarez je napisao/la:
Pricali tako onomad neki na tatu isto.Zalili se kako ih tata opstruira,kako radi protiv njih.Pa kad se desi da sudije odsvirase u par utakmica u njihovu korist,ne spomenuse tatu pa ima jedno 20 dana.Ovaj tata se godinama nije zelio vratiti i pomoci,bas zbog ovakvh,znao je taj tata kad je najvece rezultate ostvarivao,da ce ga takvi uzdizati i tapsati,ali je tata isto tako znao da ce mu isti ti prvi **** majku cim im nesto ne bude po volji.Ja ne znam ko si i sta si i za koga navijas,ako si komsija onda znam sto si takav i tako mislis,ako si neki drugi,znam da se zaraza brzo siri.Znamo mi dobro ko je pokrenuo svu tu pricu oko Ivice Osima,a vjeruj mi da nisu vrijedni da ih se usta uzima,a isto tako nisu dostojini da pominju to ime.To ti je slicno kada bi se neko nasao da kaze da stadion Kosevu ne bi trebao da nosi Hasetovo ime.Ne postovati Haseta,je isto kao i ne postovati samog sebe.Hase je legenda,Osim je legenda.Mislis da su legende spale tako nisko,da bi sebi dozvolili da ih svakakav sljam uzima usta.Ivica se borio i portiv jacih i bolji ,ivica je sportista od glave do pete.Ivica je covjek koji pred derbi sa Sarajevom kaze odbrambenim igracima Zelje,ko namjerno pokusa ozlijediti Papeta ,odmah nek se kupi iz Zelje.Pape se vratio nakon teske povrede.Covjek koji u sred Beograda ,kaze onako hrabro da podnosi ostavku jer mu bombarduju grad i ubijaju sugradjane,je legenda i ne sluzi se jadnim trikovima.Hocete li ikada ukljuciti mozak ,hocete li ikada razmisliti koliko ste bolesni.

Dzaba mu brate pises,on to ne zna ni procitati a kamoli da shvati tako nesto...
Zadnja izmjena: _plavac_, dana/u 24 nov 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 nov 2011, 23:21

barbarez je napisao/la:
Nije on bolestan, nije ni komšija. On je ugašeni, shvati ga. Nema više kluba za koji je navijao, ne može da prati nogomet više, mora da se prebacuje na ragbi. Navijači Čelika oprostite nam što smo vam ugasili klub, nije 'nafo samo ste se na putu našli..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 nov 2011, 23:21

Da mozak, nemoj ti njemu mozak spominjati.O mozgu se ne priča...MOZGA NEMA.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 nov 2011, 23:27

Koliko samo kompleksasa :D Ovo mi je drago vidjet', mi smo velesila! Ljudi se jedu od muke sta im radimo :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 24 nov 2011, 23:29

@"savudineeeeeee" kako ces lagano na hladjenje, nisi svjestan, kakav ti je to mentalni sklop vrijedzati nekoga, rugas li se tako i na ulici drugim ljudima koje vidis da imaju nekih zdravstvenih problema, da li ti je najveca satisfakcija otici pred bolnicu i ismijavati ljude, navratis li ponekad u klub RVI, ili pogledas li koju utakmicu jednog kluba invalida, vjerovatno se cijepas od smijeha kad vidis na TV-u nasu reprezentaciju u sjedecoj odbojci koja je pokorila cijeli svijet, i uzivas u patnjama drugih ljudi sadisto najobicniji

Za sve ostale se izvinjavam na off topicu ali ovaj momak stvarno treba studiozan pregled
26.05.2010-TITULA

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 24 nov 2011, 23:30

Banujte ovog majmuna bolesnog i retardiranog. Covjeka koji spasava bh.fudbal naziva slagiranim.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 nov 2011, 23:36

SAUDIN23 je napisao/la:
Jug je napisao/la:

Daj ba banirajte ovo dijete!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.