edit:
I ovaj smoto se vratio

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Nemoj ti puno vjerovat Wengeru po tom pitanju. A ako već želiš da znaš, medicinski tim se svake sezone pojačava.Pistol je napisao/la:Evo wilshere se ozljedio na treningu i ozbiljna je povreda .... Ozil kada se ozljedio igrao svih 90 minuta da bi na kraju izasao iz igre i ispalo ozljeda 3 mjeseca (bio je i vise vani ja mislim)
I ja cu da navaljujem na doktore , nije mi jasno kako u takvoj instituciji kao sto je Arsenal mogu da rade takvi amateri - koji nisu NIKAD u stanju ni reci koliko ce se igrac oporavljati - a kamoli sta drugo .
Je li nedavno bilo (sa walcotom ili wilshereom ne sjecam se) kada su rekli da nece trebati operacija , ovaj se oporavljao mjesec dana i onda naknadno rekli da ce ipak trebati operacija ... pa bolje strucnjake bi imao da odes u Travnik na fakultet i pokupis ih nekoliko
BILIC: "@Arsenal are a big team, a big club and have been doing well and have won a trophy already, which is always good"
"BILIC: "I went to see them live against @VfL_Wolfsburg in Emirates Cup. They are the same @Arsenal and they like to have and keep the ball
BILIC: "They are the quickest team in the league and are very dangerous in breaks. They improved defensively in terms of as a unit"
BILIC: "They are on a high and are confident but we are very confident we can go there and play good football and get something"
BILIC: "Cech is a great goalkeeper with experience in the @premierleague and he has a high amount of quality and gives confidence"
O kakvom novom pravilu je riječ?anell je napisao/la:Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Suspenzija 3 meca za simuliranje.Clutch je napisao/la:O kakvom novom pravilu je riječ?anell je napisao/la:Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Jesi to postao navijac Arsenala?Clutch je napisao/la:Ekstra. Zahvaljujem.
Šteta što ne uvedu i u Španiji. Neymar bi propustio čitavu sezonu.
Od Engleza se oduvijek najviše gotovio Arsenal.Greivis je napisao/la:Jesi to postao navijac Arsenala?Clutch je napisao/la:Ekstra. Zahvaljujem.
TonžeClutch je napisao/la:Od Engleza se oduvijek najviše gotovio Arsenal.Greivis je napisao/la:Jesi to postao navijac Arsenala?Clutch je napisao/la:Ekstra. Zahvaljujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.