gollum je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Mancini je napisao/la:Nove komisije pa i sudijska imaju po 3 člana a ne 6 kao što je Seyo_TM naveo!
Postavio sam na ovoj stranici i to ti je zvanično, da zvaničnije ne može biti. Seyo je samo kopirao jedan moj post u kome sam o tome pisao. Otvori, iznad i pogledaj.
U pravu je @Mancini. Komitet je u cilju rezanja troškova smanjio broj članova svih komisija sa 6 na 3, ali na oficijelnoj stranici Saveza ti podaci nisu ažurirani.
Evo sada sam našao, ali suština je ta da moj osnovni post govori da Željin uticaj u tim Komisijama je nikakav, prvenstveno u Komisiji za sudije i suđenje. Broj članova se smanjio sa 6 na tri radi ušteda i naloga FIFE i UEFE, ali se suština ne mjenja. Evo pogledajte sve Komisije i navedite te Željine ljude u njima:
Komisije
Komisija za takmičenje: Rudolf Marić, Milorad Lale, Sejdo Zekanović,
Komisija za sudije i suđenje: Ibrahim Hasanbegović, Berislav Markotić, Slobodan Micev,
Pravna komisija: Edin Kotlo, Zoran Lipovac, Dragan Brkić,
Komisija za bezbjednost i stadione: Novak Damjanović, Hikmet Aganović, Mariofil Čuzić,
Komisija za status i transfere igrača: Veljko Kukobat, Marko Barukčić, Omer Sijerčić,
Komisija za omladinski i ženski fudbal: Tunjo Damjanović, Predrag Pašić, Miroslav Vladić,
Komisija za futsal: Marin Ćorluka, Adis Hadrović, Radomir Berjan,
Komisija za medije: Dragiša Ćorsović, Medina Šehić, Matej Damjanović,
Komisija za marketing i TV prava: Mario Tolić, Risto Trivun, Džemal Dragolj,
Komisija za finansije: Momir Tošić, Damir Šarić, Slaven Zelenika,
Tehnička komisija: Munir Talović, Slaven Musa, Rade Vasiljević.
Prognoza za danas: -8+, iako bih bio zadovoljan sa bilo kojom pobjedom. Kaznena ekspedicija postavlja standarde.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".