Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2017, 13:30

Pozvan je Asa samo nije htio ići, hoće da nam se 'oduži' za ukazano povjerenje...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jan 2017, 13:42

Sta mislite koliko su istinite ove price oko Dybale i jos bitnije kolike su sanse da on zeli ostati?
Ja bi rekao minimalne. Ni najmanje me ne bi cudilo da krene putem Vidala ili Pogbe. Problem je,htjeli mi to priznati ili ne,taj sto WC igrace ne mozemo zadrzati.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2017, 14:16

Bar trenutno potpuno neistinite. Danas njegov agent reče da 100% obnavlja ugovor i ostaje. To da želi ostati ne sumnjam ni sekunde, bar trenutno opet kažem jer se stvari vrlo lahko mijenjaju. Imao je onaj intervju nedavno:" Joining Messi at Barca? Gossip. I am very attached to the Juventus shirt. People must understand that. Don't listen to the rumors."

To za WC igrače je puno komplikovanije, nije nimalo jednostavno. Pogotovo kad smo i tu dvojicu zadržavali 2-3 godine prije nego što su otišli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 jan 2017, 14:30

Kad je Vidal odlazio mi nismo bili danasnji nivo u Evropi (bez obzira na to finale), niti smo imali ovakvu skupinu igraca. A Pogba je uradio haman slicno sto su uradili Witsel i Oscar, otisli za parama.

Sve dok Dybala ne bude najdominantniji igrac ekipe i onaj koji donosi 90% pobjeda ja nemam strah da ce otici. Ako ode otici ce zbog zasicenja, a on nije bas zasicen Italijom jer nikad nije dolazio do nekih vecih cifri, a da ne pricam za Evropu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jan 2017, 14:34

Sarajevo1946 je napisao/la:
Vidim IFFHS Neura proglasi hladno i ubjedljivo za golmana godine. Meni je to nevjerovatno pored Buffona koji je imao jednu od najboljih godina u karijeri slobodno ću reći, ali ovako kad pričam sa nekim ljudima koji nisu ljubitelji Serije A isto u prvi plan obično Neuera stavljaju.
Svako ko je gledao Neuera zna da su ove nagrade koje dobija unazad nekoliko godina sasvim zalužene.Ono što on radi teško da može ijedan golman mislim čovjek pored sjajnih odbrana praktično igra trećeg stopera.Buffon je odmah iza što je veliki uspjeh s obzirom na njegove godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jan 2017, 14:37

Ne dijelim vas optimizam iako se slazem sa time sto pisete. Licno vjerujem da bi Dybala bez razmisljanja pristao da igra se Mesijem u Barceloni za 3x vecu platu...

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 jan 2017, 14:56

Marvin je napisao/la:Ne dijelim vas optimizam iako se slazem sa time sto pisete. Licno vjerujem da bi Dybala bez razmisljanja pristao da igra se Mesijem u Barceloni za 3x vecu platu...
Umjesto koga bi igrao? Neymara ili Suareza? Ili ako Messi ode u PSG/Kinu/City onda i moj optimizam naglo opada :D

Izgleda da opet planiramo neke extra jake transfere na ljeto, to bi trebalo da bude dovoljno i Dybali i bilo kome dovoljno da znaju da su na pravom brodu i da nema potreba napuštati (osim te plate koju za sad ne vidim kao problem kod Dybale)
Tako da ga ja vidim barem još godinu dvije kod nas. Rekao bih i 4,5 ali ovo glupiranje sa milionima kinesko arapskim :problem:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jan 2017, 15:29

dinoo je napisao/la: Izgleda da opet planiramo neke extra jake transfere na ljeto
Mislis extra skupe transfere? :mrgreen:

Sta je rekao koji igrac,agent,Marotta i bilo ko podjednako relevantan je irelevantno kod transfera. Ne treba podsjetnik na Vidalove tetovaze i izjave ljubavi,ili Pogbino "Juve me htio kad niko nije,sad kad me svi hoce ja zelim samo Juve" itd?
Dybalina izjava je diplomatska i kulturna. Ako ne ove ode on naredne godine. Ne treba se zavaravati. Ko ne bio htio igrati na svijetlima najvece pozornice u najjacim ekipama sa najboljim igracima za najvece plate?
Vrijeme Alexa i slicnih je proslo davno.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 05 jan 2017, 15:35

Glede Barce i Dybale jedina svijetla tačka za Juventus je što je MSN trio nedavno potpisao nove ugovore, a Dybala će teško pristati da bude rezerva i dobija minute na kapaljku što bi se sigurno desilo u slučaju transfera, jer nijedan trener na svijetu nije spreman razbiti trojstvo naprijed. RM ima popunjen roster na sličan način. Ostaju Englezi od kojih je svaki na svoj način spreman preplatiti igrača. Vidi li se Dybala u budućnosti uz/umjesto Aguera ili umjesto Ibrahimovića tek treba vidjeti.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jan 2017, 15:59

Licno sam misljenja da bi neka mlada zvijezda danas ostala odana nekom klubu mora biti bas strastveni navijac tog kluba,i mora voliti fudbal vise od novca. Ja to nisam vidio ne pamtim.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 05 jan 2017, 16:06

Jedino možda ovi koji prođu kroz škole RM i Barcelone pa sa ulaskom u prvi tim već su u klubu koji je i finansijski i trofejno na vrhu piramide. Svi ostali imaju potrebu za novcem, slavom i uspjehom. Otprilike tim redoslijedom.
Ne znam šta mladi talijanski fudbaler može sanjati više od toga, nego da igra za Juventus ili Nijemac za Bayern, ali očigledno sportski motivi odavno ne vode ključnu riječ u životima sportista.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 jan 2017, 16:20

Bonucci je mogao napraviti takav transfer da je htio, ali nije. Kao i Chiellini ranije, kao i Marchisio. Koliko god neko osporavao talijane, cinjenica je da su oni od kojih ne moramo strahovat da ce otici iz ekipe kad dodje ponuda sa vecim parama.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2017, 16:28

Kaže Agresti da se trenutno raspravlja i moguće je da Evra napusti u klub u ovom roku. Naši su shvatili limite nakon superkupa i očajne utakmice Evre. Nije više na fizičkom nivou da se nosi sa najboljima na svojoj strani, naši ne bi imali ništa protiv da ga zadrže do Juna, ali moguće je da ode. U tom slučaju poziciju bi zakrpio Asamoah i na ljeto bi se tražila prava zamjena (Darmian, De Sciglio...).

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jan 2017, 16:53

Feldmarschall je napisao/la:Jedino možda ovi koji prođu kroz škole RM i Barcelone pa sa ulaskom u prvi tim već su u klubu koji je i finansijski i trofejno na vrhu piramide. Svi ostali imaju potrebu za novcem, slavom i uspjehom. Otprilike tim redoslijedom
Tacno. Messi da nema tu platu koju ima u Barceloni bi ostao tolike godine u klubu? Naravno da ne bi. Pa lik se utajom poreza bavio :lol:
Italia je napisao/la:Bonucci je mogao napraviti takav transfer da je htio, ali nije. Kao i Chiellini ranije, kao i Marchisio. Koliko god neko osporavao talijane, cinjenica je da su oni od kojih ne moramo strahovat da ce otici iz ekipe kad dodje ponuda sa vecim parama.
Ima istine u ovome definitivno. Talijani su cudna sorta. Nijemci takodje :)

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 05 jan 2017, 19:55

Odkud da se napusta Evra sada? Moglo se cekati barem do ljeta
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2017, 20:10

Aumentano sempre di più le possibilità di un addio immediato di #Evra alla #Juventus. @GoalItalia
Sve više i više mogućnosti da Evra odmah odlazi.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 jan 2017, 20:16

Mozda je Kina:):)

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 05 jan 2017, 20:17

Ma nevjerujem da ce u kinu.. mogo bi on izgleda nazad u united.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 jan 2017, 20:35

Ma vidio sam,salim se,al ne vidim smisao hitnog odlaska u utd u januaru. Ok ljeto i to,ali sada? Zato i kazem ,ako je hitno onda je PRC:)
Licno bih volio da ostane,znamo koliko ga cijene i slusaju u svlacionici...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2017, 23:32

:urnebes:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.