Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pozvan je Asa samo nije htio ići, hoće da nam se 'oduži' za ukazano povjerenje...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sta mislite koliko su istinite ove price oko Dybale i jos bitnije kolike su sanse da on zeli ostati?
Ja bi rekao minimalne. Ni najmanje me ne bi cudilo da krene putem Vidala ili Pogbe. Problem je,htjeli mi to priznati ili ne,taj sto WC igrace ne mozemo zadrzati.
Ja bi rekao minimalne. Ni najmanje me ne bi cudilo da krene putem Vidala ili Pogbe. Problem je,htjeli mi to priznati ili ne,taj sto WC igrace ne mozemo zadrzati.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bar trenutno potpuno neistinite. Danas njegov agent reče da 100% obnavlja ugovor i ostaje. To da želi ostati ne sumnjam ni sekunde, bar trenutno opet kažem jer se stvari vrlo lahko mijenjaju. Imao je onaj intervju nedavno:" Joining Messi at Barca? Gossip. I am very attached to the Juventus shirt. People must understand that. Don't listen to the rumors."
To za WC igrače je puno komplikovanije, nije nimalo jednostavno. Pogotovo kad smo i tu dvojicu zadržavali 2-3 godine prije nego što su otišli.
To za WC igrače je puno komplikovanije, nije nimalo jednostavno. Pogotovo kad smo i tu dvojicu zadržavali 2-3 godine prije nego što su otišli.
Kad je Vidal odlazio mi nismo bili danasnji nivo u Evropi (bez obzira na to finale), niti smo imali ovakvu skupinu igraca. A Pogba je uradio haman slicno sto su uradili Witsel i Oscar, otisli za parama.
Sve dok Dybala ne bude najdominantniji igrac ekipe i onaj koji donosi 90% pobjeda ja nemam strah da ce otici. Ako ode otici ce zbog zasicenja, a on nije bas zasicen Italijom jer nikad nije dolazio do nekih vecih cifri, a da ne pricam za Evropu.
Sve dok Dybala ne bude najdominantniji igrac ekipe i onaj koji donosi 90% pobjeda ja nemam strah da ce otici. Ako ode otici ce zbog zasicenja, a on nije bas zasicen Italijom jer nikad nije dolazio do nekih vecih cifri, a da ne pricam za Evropu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Svako ko je gledao Neuera zna da su ove nagrade koje dobija unazad nekoliko godina sasvim zalužene.Ono što on radi teško da može ijedan golman mislim čovjek pored sjajnih odbrana praktično igra trećeg stopera.Buffon je odmah iza što je veliki uspjeh s obzirom na njegove godine.Sarajevo1946 je napisao/la:
Vidim IFFHS Neura proglasi hladno i ubjedljivo za golmana godine. Meni je to nevjerovatno pored Buffona koji je imao jednu od najboljih godina u karijeri slobodno ću reći, ali ovako kad pričam sa nekim ljudima koji nisu ljubitelji Serije A isto u prvi plan obično Neuera stavljaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne dijelim vas optimizam iako se slazem sa time sto pisete. Licno vjerujem da bi Dybala bez razmisljanja pristao da igra se Mesijem u Barceloni za 3x vecu platu...
Umjesto koga bi igrao? Neymara ili Suareza? Ili ako Messi ode u PSG/Kinu/City onda i moj optimizam naglo opadaMarvin je napisao/la:Ne dijelim vas optimizam iako se slazem sa time sto pisete. Licno vjerujem da bi Dybala bez razmisljanja pristao da igra se Mesijem u Barceloni za 3x vecu platu...

Izgleda da opet planiramo neke extra jake transfere na ljeto, to bi trebalo da bude dovoljno i Dybali i bilo kome dovoljno da znaju da su na pravom brodu i da nema potreba napuštati (osim te plate koju za sad ne vidim kao problem kod Dybale)
Tako da ga ja vidim barem još godinu dvije kod nas. Rekao bih i 4,5 ali ovo glupiranje sa milionima kinesko arapskim

Mislis extra skupe transfere? :mrgreen:dinoo je napisao/la: Izgleda da opet planiramo neke extra jake transfere na ljeto
Sta je rekao koji igrac,agent,Marotta i bilo ko podjednako relevantan je irelevantno kod transfera. Ne treba podsjetnik na Vidalove tetovaze i izjave ljubavi,ili Pogbino "Juve me htio kad niko nije,sad kad me svi hoce ja zelim samo Juve" itd?
Dybalina izjava je diplomatska i kulturna. Ako ne ove ode on naredne godine. Ne treba se zavaravati. Ko ne bio htio igrati na svijetlima najvece pozornice u najjacim ekipama sa najboljim igracima za najvece plate?
Vrijeme Alexa i slicnih je proslo davno.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Glede Barce i Dybale jedina svijetla tačka za Juventus je što je MSN trio nedavno potpisao nove ugovore, a Dybala će teško pristati da bude rezerva i dobija minute na kapaljku što bi se sigurno desilo u slučaju transfera, jer nijedan trener na svijetu nije spreman razbiti trojstvo naprijed. RM ima popunjen roster na sličan način. Ostaju Englezi od kojih je svaki na svoj način spreman preplatiti igrača. Vidi li se Dybala u budućnosti uz/umjesto Aguera ili umjesto Ibrahimovića tek treba vidjeti.
Licno sam misljenja da bi neka mlada zvijezda danas ostala odana nekom klubu mora biti bas strastveni navijac tog kluba,i mora voliti fudbal vise od novca. Ja to nisam vidio ne pamtim.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Jedino možda ovi koji prođu kroz škole RM i Barcelone pa sa ulaskom u prvi tim već su u klubu koji je i finansijski i trofejno na vrhu piramide. Svi ostali imaju potrebu za novcem, slavom i uspjehom. Otprilike tim redoslijedom.
Ne znam šta mladi talijanski fudbaler može sanjati više od toga, nego da igra za Juventus ili Nijemac za Bayern, ali očigledno sportski motivi odavno ne vode ključnu riječ u životima sportista.
Ne znam šta mladi talijanski fudbaler može sanjati više od toga, nego da igra za Juventus ili Nijemac za Bayern, ali očigledno sportski motivi odavno ne vode ključnu riječ u životima sportista.
Bonucci je mogao napraviti takav transfer da je htio, ali nije. Kao i Chiellini ranije, kao i Marchisio. Koliko god neko osporavao talijane, cinjenica je da su oni od kojih ne moramo strahovat da ce otici iz ekipe kad dodje ponuda sa vecim parama.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaže Agresti da se trenutno raspravlja i moguće je da Evra napusti u klub u ovom roku. Naši su shvatili limite nakon superkupa i očajne utakmice Evre. Nije više na fizičkom nivou da se nosi sa najboljima na svojoj strani, naši ne bi imali ništa protiv da ga zadrže do Juna, ali moguće je da ode. U tom slučaju poziciju bi zakrpio Asamoah i na ljeto bi se tražila prava zamjena (Darmian, De Sciglio...).
Tacno. Messi da nema tu platu koju ima u Barceloni bi ostao tolike godine u klubu? Naravno da ne bi. Pa lik se utajom poreza bavioFeldmarschall je napisao/la:Jedino možda ovi koji prođu kroz škole RM i Barcelone pa sa ulaskom u prvi tim već su u klubu koji je i finansijski i trofejno na vrhu piramide. Svi ostali imaju potrebu za novcem, slavom i uspjehom. Otprilike tim redoslijedom

Ima istine u ovome definitivno. Talijani su cudna sorta. Nijemci takodjeItalia je napisao/la:Bonucci je mogao napraviti takav transfer da je htio, ali nije. Kao i Chiellini ranije, kao i Marchisio. Koliko god neko osporavao talijane, cinjenica je da su oni od kojih ne moramo strahovat da ce otici iz ekipe kad dodje ponuda sa vecim parama.

- bianconeros
- Kontakt:
Odkud da se napusta Evra sada? Moglo se cekati barem do ljeta
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Sve više i više mogućnosti da Evra odmah odlazi.Aumentano sempre di più le possibilità di un addio immediato di #Evra alla #Juventus. @GoalItalia
Mozda je Kina:):)
- bianconeros
- Kontakt:
Ma nevjerujem da ce u kinu.. mogo bi on izgleda nazad u united.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ma vidio sam,salim se,al ne vidim smisao hitnog odlaska u utd u januaru. Ok ljeto i to,ali sada? Zato i kazem ,ako je hitno onda je PRC:)
Licno bih volio da ostane,znamo koliko ga cijene i slusaju u svlacionici...
Licno bih volio da ostane,znamo koliko ga cijene i slusaju u svlacionici...
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.