FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IgorBL
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la IgorBL » 15 sep 2011, 15:14

Ne seri majke ti. Covjek je rekao da Inter sramoti Seriu A. Ja sam rekao da ako ju je iko sramotio u PRETHODNIH PAR godina, onda su to Juve i Roma. Niko nije govorio o uspjesima i podvizima Juventusa, RANIJE.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 sep 2011, 15:20

Vi se svi nešto uhvatili floskule ''Inter osramotio, Juve i Roma sramotili''
Zar je sramota za kompletnu ligu da dojučerašnji prvak izgubi kući golom razlike?
Da li je sramota za ligu uopšte kada njen predstavnik ispadne u nekom od Eurokupova?
Pa onda je sramota što je i Zenit maznuo Bayerna onomad, nekada moćna Borussia ispadala protiv Heartsa, Ajax zijanio od Dinama, Celtic ispadao takođe od Dinama...

Čuj sramota... neko mora izgubiti, a neko pobijediti ili proći dalje.. to što zadnjih par godina nisu italijanski timovi među onim drugim može biti samo podstrek za bolji rad...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 15 sep 2011, 15:22

Ja nista kontra Intera nisam rekao.
Kad kazem "sramota" to je naravno uslovno. I mislim na pobjedu Fulhama 4:1, koji je ipak mali engleski klub. I na pobjedu Mancestera... Rezultat necemo ni pisati, ima male djece... Ako je nesto "sramota" u fudbalu onda je to. Sigurno nije nesretan poraz od Turaka kao sinoc. Inter je sve vrijeme napadao, bio bolji, fulali su, jbg, a ovi su uvalili spretan gol i vozdra.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2011, 15:23

Kakva je igracina ovaj Longo,,bolje da je njega stavio u prvi tim nego sto je dosao Castaignos,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 sep 2011, 15:29

Maznuo je ManU nedavno Arsenala pa život ide dalje..
Neki klubovi naši i iz susjedstva su zijanili dosta puta sa visokim rezultatom u eurokupovima pa šta ..''uslovna sramota'' ...

Raspali Juve protiv Fulhama ništa više nije ni mogao, dok Romu nikada i ne treba uzeti za ozbiljno u eurokupovima kad mogu dobiti svakoga, a Boga mi i zijaniti debelo od svakoga...
Njima na obraz... :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 sep 2011, 15:36

IgorBL je napisao/la:Ja nista kontra Intera nisam rekao.
Kad kazem "sramota" to je naravno uslovno. I mislim na pobjedu Fulhama 4:1, koji je ipak mali engleski klub. I na pobjedu Mancestera... Rezultat necemo ni pisati, ima male djece... Ako je nesto "sramota" u fudbalu onda je to. Sigurno nije nesretan poraz od Turaka kao sinoc. Inter je sve vrijeme napadao, bio bolji, fulali su, jbg, a ovi su uvalili spretan gol i vozdra.
Fulham je te sezone igrao finale Europa Lige, a Trabzonspor što je još veća bruka neće ni proći ovu grupu, bruka je u tome što je inter izgubio od ekipe koja je prije 5-6 dana saznala da će igrati Ligu prvaka, bruka je u tome što su ljudi jednom prešli centar i dali im gol, bruka je u tome što je inter aktuelni svjetski klupski prvak, a kući ne može da da gol nižerazrednom europskom klubu iako je imao miliona prilika za to, bruka je u tome što inter osvoji u jednoj sezoni trofeja više nego taj Trabzonspor titula u čitavoj historiji i opet izgubi, bruka je u tome što pola italijana prvi put čuje za ovaj klub...

Eto valjda sad znaš da je bruka!

Uostalom pao si ovdje kao grom iz vedra neba, kad je Juve doživljavao te blamove od Fulhama koji svakako ima veći i rejting i reputaciju u Evropi i svakako je veći klub od Trabzon, svi su se oni naslađivali, pa je sad red na nas da se mi naslađujemo!

I svi navijači intera su svjesni onog mog posta, prvo su sinoć sebe obrukali, a zatim i italijanski fudbal.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 15:41

Uspoređivati Juventus i Inter, iracionalno.

Sigurno će se do novog ledenog doba inter približiti Juventusu na korak-dva.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 sep 2011, 15:56

England je napisao/la:Uspoređivati Juventus i Inter, iracionalno.

mnogo dubokouman post moram ti priznati ,jos kad vidjeh ovo iracionalno :lol: u sklopu ovakve recenice :lol: evo i sad se :lol: kad se naucis osnova onda dodi da pricas o slozenim stvarima .. necu napisat komplexnnim posto mjesas pojmove ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 sep 2011, 16:22

Pa sta onda trazis na topiku nizerazrednog kluba. Ni svjestan nisi koliko sam sebe provaljujes i demantujes,i ti i ovaj bianconeri. Cuj,izgubili i bruka. Pa skoro Barca skoro vrisnu protiv Rubina pa sta??? Moja omladino,ne moze se bas svaka utakmica dobiti.
A ja razumijem da vas svaki kiks Intera raduje,kao sto i Realove navijace kiksevi Barce i sl. Jos se vi navijaci Juventusa dosadjujete od vikenda do vikenda pa tim vise :lol:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2011, 16:26

ajd reci jesi li ikad cuo za Rubin kad je dobio Barçu na Nou Camp,,?pa bruka je da jedan kako ga vi oslovljavate "najveci italijanski klub koji je harao europom" uopste istu ne igra,,bruka je da "najveci italijanski klub koji je harao europom koji ima najvise navijaca u italiji" dopusti da njegovi navijaci gledaju na Tv-u utorkom i srijedom Ligu Prvaka a cetvrtkom Europa Ligu,,bruka je da se njegovi navijaci uopste javljaju i da ih nije stid,,bruka je da vi mislite da se nikad ne brukate,,bruka je da ne znate sta je bruka,,hajd' peace!
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 16:43

warden je napisao/la:

mnogo dubokouman post moram ti priznati ,jos kad vidjeh ovo iracionalno :lol: u sklopu ovakve recenice :lol: evo i sad se :lol: kad se naucis osnova onda dodi da pricas o slozenim stvarima .. necu napisat komplexnnim posto mjesas pojmove ;)
Osnova je, pa zar nije ?

Malo dubokoumnih glasova je divno vidjeti, al' takve stvari govoriti o Juventusu, za koji me bmk, da sve u svemu gubiti vrijeme na dokazivanju poznatih činjenica je totalno iracionalno, a činjenica je ta da Juve se živii Juve se gleda, a Inter je ipak samo lošiji gradski klub, i u gradu uvjek drugi, dobro Rumunji pedofili u Macari navijaju za Inter, i to je činjenica.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 sep 2011, 16:51

Ja nisam ništa pogrešno napisao, vi možete misliti drugačije koliko god hoćete, ono sinoć je bila bruka i kraj priče!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 sep 2011, 16:56

England je napisao/la:
warden je napisao/la:

Osnova je, pa zar nije ?

Malo dubokoumnih glasova je divno vidjeti, al' takve stvari govoriti o Juventusu, za koji me bmk, da sve u svemu gubiti vrijeme na dokazivanju poznatih činjenica je totalno iracionalno, a činjenica je ta da Juve se živii Juve se gleda, a Inter je ipak samo lošiji gradski klub, i u gradu uvjek drugi, dobro Rumunji pedofili u Macari navijaju za Inter, i to je činjenica.
:oops: :lol: razne emocije me obuzimaju ,to je cinjenica ne kontam cilj tvojih postova ? dizes Juventus na ovom topicu ? mislim da prvo trebas naslov procitat kad negdje dodes .. cinjenica je da Juve neces gledat jos mnogo godina onakav kakav je bio , a bio je dobar to mu se mora priznat a sad (ovih godina ) on je obicna kiTa na nivou Genove .. ;)
a ovaj dio za Rumune i pedofile .. omG po cemu je to cinjenica :lol: pa de nauci se osnovama kazem ti ,cuj cinjenica :lol: pa Rumuni nikad nisu bili pedofili ,mafijasi i cigani da al pedofili ccc ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 17:05

Varas se za Rumunje, časni Rumunj daje svoje kćeri i sinove za Inter.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 15 sep 2011, 17:40

Jao ovih dušebrižnika, pa ne sekirajte se toliko. Inter za razliku od nekih klubova igra Ligu prvaka, Inter će proći ovu grupu. Za razliku od nekih klubova Inter će i sljedeću sezonu igrati Ligu prvaka, dok će neki moliti Boga da barem četvrtkom prate svoj klub u europskim takmičenjima. Šteta što ukinuše Intertoto kup (neki su svakako tamo navikli igrati)!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2011, 17:45

sad tek pogledao sažetak sinoćnje utakmice, ma nesreća teška, trabzon dvije šanse imao, a inter bar 5-6 čistih šansi, a od dvije milita ja bi jednu zabio, a možda i obe, ovo on neće nikad više promašiti u karijeri, pa zarate imao finih šansi, na kraju i coutinjo.
Peh i ništa drugo, a najgore će sad biti ako opet budu išli na smjenu trenera, a vidim već se o tome piše, pa opet dok se na tog nekog drugog ekipa navikne i uigra pola sezone prošlo.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 sep 2011, 18:07

a jbm ti sport.ba sinoć sam pročitao članak kako su turci dominirali. valjda pogledaju **** i statistiku pa krenu lupati i ja još popušim foru :roll:

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tra ... nter/64368
Potpuno zaslužena pobjeda turskog tima kome je ovo i najveći trijumf u istoriji na međunarodnoj sceni.
:?:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 15 sep 2011, 18:53

taj clanak je sigurno pisao onaj autor sto je pisao o tome kako je juventus nepravedno izbacen u drugu ligu, mislim da je taj clanak bio prije mjesec dana,, tu negdje,,
turci se nisu sastali s loptom,, dosli bi do pola i bjezi nazad,,,

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 sep 2011, 21:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja nisam ništa pogrešno napisao, vi možete misliti drugačije koliko god hoćete, ono sinoć je bila bruka i kraj priče!
Artem Rudnevs :!:

kao prvo, kad je rijec o brukanju, simpatizeri Juventusa se ne bi smjeli javljati na tu temu, jer su u poslednjih nekoliko godina pojedinim europski avanturama brukali prevashodno sebe, pa onda i ostale

kao drugo, za kakvu vi to ekipu smatrate jednog Trabzona? Viceprvak jake turske lige sa Altintopom, Zokorom, Vittekom, Alanzinhom...izuzetno neugodna ekipa koju vidim ovdje mnogi podcjenjuju

Inter je uvijek imao problema sa kao ovim autsajderima npr. Anorthosis, Panatha ili Helsingborg, ali se na kraju izvlacio, ne nosi dzaba naziv "pazza Inter"

kao prvi, ili kao drugi, Inter ce proci grupu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 sep 2011, 21:32

Puma je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja nisam ništa pogrešno napisao, vi možete misliti drugačije koliko god hoćete, ono sinoć je bila bruka i kraj priče!
Artem Rudnevs :!:

kao prvo, kad je rijec o brukanju, simpatizeri Juventusa se ne bi smjeli javljati na tu temu, jer su u poslednjih nekoliko godina pojedinim europski avanturama brukali prevashodno sebe, pa onda i ostale

kao drugo, za kakvu vi to ekipu smatrate jednog Trabzona? Viceprvak jake turske lige sa Altintopom, Zokorom, Vittekom, Alanzinhom...izuzetno neugodna ekipa koju vidim ovdje mnogi podcjenjuju

Inter je uvijek imao problema sa kao ovim autsajderima npr. Anorthosis, Panatha ili Helsingborg, ali se na kraju izvlacio, ne nosi dzaba naziv "pazza Inter"

kao prvi, ili kao drugi, Inter ce proci grupu

Nebudi smjesan vise ako cemo pricati o brukanju znamo da ste vi specijalci na tome :mrgreen:
a to da ce te proci moguce je sve, al tesko :roll: ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.