ovaj novinar nije dobar s mozgom,ranije smo to vec konstatovali,dvostruka pravila za iste slucajeve jos ima obraza tekst napisat,da mi je znat posto je srednju skolu platio u kiseljakufilip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/borise- ... rati/98494
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ko je ovaj F. Zametica i jel' on svjestan kakve gluposti piše?
Pa de ko mu baca kosti da i sa njim malo porazgovaram?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj tekst!Nije Nowitzki Savovic da nas vuce za nos.Hoce-hoce,nece,do vidjenja...Mi cemo i sa njim i bez njega ostvariti ono sto imamo zacrtano i to je sigurno,a prvaci Evrope svakako necemo biti...Po cemu dvostruki arsini?Ko se to cekao vise od jedne godine??
- legenda reala
- Kontakt:
I ja se slažem za ovo oko Savovića, samo mi se nesviđa ovo oko gubljenaj talenata, nek se jasno navedu krivci, ovako ispadamo nerealni/nezahvalni prema Harunu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako dobro tempiran clanak sa ovolikom kolicnom gluposti, ne mogu da vjerujem Zametice svaka ti cast i onaj ko je narucio ovakav komad sranja ......
Znao je neko dobro kada treba ovakvo sranje napisati, a o Borisu nemas pojma ni sekunde ni zato je ovo ovako ....
Znao je neko dobro kada treba ovakvo sranje napisati, a o Borisu nemas pojma ni sekunde ni zato je ovo ovako ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
mahumutovic radi odlican posao,
a kad je rijec o kradji talenata i igraca,ja bi prije reako da mi to rpedstavljamo kradjom,a u rpaksi je to malo drugacije.samo,Mjesto rodjenja jeste osnov za koga ce igrac igrati ali ne presudno,vecina igraca koje igraju za druge reprezentacije su naucile igrat,stasali ko gotovi igraci negdje drugo,neko je ulozio trud da bi oni postali igraci,i onda ih mi trazimo,i kad takvi ne zaigraju za nas onda se ljutimo.ja razumjem da neko uzem igraca kk bosne itd.pa da se ljutimo al brate kad su ti momci stasavali po hrvatskoj i srbiji,nase klubove i savez je bolio k***,opet kazem dolaskom mahmutovica ovo lici na nesto!primejr je kad su u celiku proglasili antitalentima preldzica i zivica,zatvorili im vrata pred nosom ,i kad je slovoniej ili turska prepoznala da od nih moze bit nesto onda ih daj
to su ljudi imaju emocije,karaketr i sl,nisu figure koje neko pomjera kako mu je k*** cejf
ne bi me iznenadilo da savovic i ne zaigra za nas kad protica silne bljuvotine po njemu
a kad je rijec o kradji talenata i igraca,ja bi prije reako da mi to rpedstavljamo kradjom,a u rpaksi je to malo drugacije.samo,Mjesto rodjenja jeste osnov za koga ce igrac igrati ali ne presudno,vecina igraca koje igraju za druge reprezentacije su naucile igrat,stasali ko gotovi igraci negdje drugo,neko je ulozio trud da bi oni postali igraci,i onda ih mi trazimo,i kad takvi ne zaigraju za nas onda se ljutimo.ja razumjem da neko uzem igraca kk bosne itd.pa da se ljutimo al brate kad su ti momci stasavali po hrvatskoj i srbiji,nase klubove i savez je bolio k***,opet kazem dolaskom mahmutovica ovo lici na nesto!primejr je kad su u celiku proglasili antitalentima preldzica i zivica,zatvorili im vrata pred nosom ,i kad je slovoniej ili turska prepoznala da od nih moze bit nesto onda ih daj
ne bi me iznenadilo da savovic i ne zaigra za nas kad protica silne bljuvotine po njemu
- GospodinBuha
- Kontakt:
naši novinari konstantno pišu gluposti od transfera oko džeke i pjanića do begovića škundrić 24 časa vjesi na džekinim tviter profilima i objavljuje šuplje priče koje čuje na forumima sad ova ili ovaj zametica piše nebuloze eto baš tebe će savović poslušati za koga da igra i na kraju prvo da oodgojimo i napravimo igrača u našim kk pa dakažemo da ih je neko ukrao zapravo mi krademo gotove igrače koje komšije i susjedi prave.
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
TaRgEt_ je napisao/la:Kako dobro tempiran clanak sa ovolikom kolicnom gluposti, ne mogu da vjerujem Zametice svaka ti cast i onaj ko je narucio ovakav komad sranja ......
Ma guraju Bavketa opet unutra. Vidis da je postigao 20 poena, nakon sto je godinama dobivao otkaze od kluba do kluba. Oba clanka u isto vrijeme da se moze napraviti paralela - Sta ce nam Savovic.
- storm_raider
- Kontakt:
Tacka i zarez su dvoja dva nova prijatelja. Ovo se opet onaj "twitter srpski borac" vratio na ovaj forum?
Sto se tice teksta, nepotrebno skroz Zametice.
Sto se tice teksta, nepotrebno skroz Zametice.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 feb 2013, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- GospodinBuha
- Kontakt:
inter1 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Kako dobro tempiran clanak sa ovolikom kolicnom gluposti, ne mogu da vjerujem Zametice svaka ti cast i onaj ko je narucio ovakav komad sranja ......
Ma guraju Bavketa opet unutra. Vidis da je postigao 20 poena, nakon sto je godinama dobivao otkaze od kluba do kluba. Oba clanka u isto vrijeme da se moze napraviti paralela - Sta ce nam Savovic.
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
to,viscu su ugrali u a reprezentaciju na isti nacin, cast visci dobar je igrac i nek je pozvan ali nacin je isti,sprega menadzera i kvazi novinara vrsi medijski pritisak,interesi su **** stvarinter1 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Kako dobro tempiran clanak sa ovolikom kolicnom gluposti, ne mogu da vjerujem Zametice svaka ti cast i onaj ko je narucio ovakav komad sranja ......
sto halilovica ne popljues sto sjedi na dvije stolice,
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 feb 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt nesto citam ovaj pdf,pa ovdje sve insajder do insajdera!
Da nije smijesno bilo bi zalosno.Ako ste toliko bliski tim ljudima ili mozda vec radite u savezu,pokrenite se i pokusajte nesto uraditi,pomoci,a ne pisati ovdje po forumu i tratiti vrijeme.Evo ja mozda ne znam pravise o Borisu,dio teksta o talentima me ne zanima,ali kao navijac ne zelim da se neko za.**** sa mojom drzavom,tako da pri tome,vrlo otvoreno kaze da ceka poziv Srbije,a ako on ne bude,onda bi igrao za nas!Da se razumijemo,nemam nista protiv toga da on igra za njih,Boze moj,covjek je cijelu karijeru tamo,osjeca se Srbinom i to mi je ok.Ono sto ja ne razumijem,je sto ovdje mnogi cekaju njega,kao da se radi o igracu kalibra naseg Mirze,koji ce se pojaviti i podici nas na neki nivo gdje bi bili u rangu sa Spanijom!?
O cemu mi pricamo ovdje?Zar mu nije dovoljno 8-9 mjeseci da saopsti svoju odluku?Ako nije,sta nam to govori?Neki ce reci da se ne moze izjasniti sada,jer mu to moze ugroziti karijeru tamo.Pa ,zar mu,ako se odluci za nas i nakon sezone,opet to nece ugroziti karijeru tamo?Covjek igra dvostruku igru i iskreno gleda samo sebe,boli njega neka stvar za Bosnu.Istina,ne bi bio prvi koji je tako postupio,ali barem ovi ostali nisu to odradili na nacin na koji on to odradjuje i nisu davali izjave po medijima na nacin na koji on to radi.Citao sam i pominjanja da se neki igraci poput Bavcica ili Sinanovica izbace sa spiska putnika za EP u korist Kuzmica i pomenutog Borisa.Igracki se zna ko je tu kvalitetnije,ali je pitanje da li je to ljudski?Kakva bi hemija bila u timu poslije?Nije sve u individualnom kvalitetu,kad se pravi kvalitetan tim,zapamtite to!Jedan od najvecih trenera danasnjice Popovich,u SAS ne dovodi igrace koji se i karakterno nece uklopiti sa timom,ma kako kvalitetan bio,a pojedinci bi momke koji su se borili cijelo ljeto i uvijek bili dostupni,izbacili u korist ovih samopromotivnih likova!Nikad mi necemo nauciti da se postujemo,a dok ne naucis sam sebe postovati,nece te postovati ni drugi.Boris nam je najbolji primjer! 
Znas li ti nezalaganje da je SAvovic htio da igra za svoju drzavu BiH jos od kadeta ? Ali da smo ga proglasili netalentovanim, da su Crnogorci a kasnije i Srbi prepoznali njegov talenat. Znas li ti da se Savovic izjasnjava kao Bosanac nemas pojma ni to, lagano je palamuditi kao u ovom clanku.
Alenu pisemo hvalospjeve jeli sto je Bosnjo ? A Savovicu ako neces ne moras zato sto je Srbin mozda ?
Dvostruki arsini su cudna stvar druze moj ...
Alenu pisemo hvalospjeve jeli sto je Bosnjo ? A Savovicu ako neces ne moras zato sto je Srbin mozda ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne zelim da branim nikog, ali Alen moze da igra za Hrvatsku ali ipak ceka da dobro razmisli, dok bi ovaj cim bi mogao igrao za Srbiju, u tome je razlika, Alen voli 2 drzave i tesko mu se odluciti, na jednu stranu zemlja koja mu je sve dala a na drugu stari i najbolji prijatelji, i on ima da bira za koga ce, a siguran sam da Savovic ima sansu da bira nikad nebi izabrao nas u to budi siguran.TaRgEt_ je napisao/la:Znas li ti nezalaganje da je SAvovic htio da igra za svoju drzavu BiH jos od kadeta ? Ali da smo ga proglasili netalentovanim, da su Crnogorci a kasnije i Srbi prepoznali njegov talenat. Znas li ti da se Savovic izjasnjava kao Bosanac nemas pojma ni to, lagano je palamuditi kao u ovom clanku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
edinjo-bih
- Kontakt:
prvo je nas odbio i otisao da igra za kadete srbije, nakon par tekmi su ga ONI proglasili nedovoljno dobrim i onda se je on nudio nama ali nasi tada nisu htjeli pa je crna gora reagovala, nakon nastupa za njihovu U20 su ga CRNO GORCI procjenili nedovoljno dobrim da im zauzima mjesto naturaliziranog igraca i dali ispisnicu nama, jer se je nama nudio nakon "odlaska" iz CG repke.
to je sta ja znam prateci godinama nase mlade talente, ako nesto nije tacno izvinjavam se za to.
zadrzimo se na sportu
to je sta ja znam prateci godinama nase mlade talente, ako nesto nije tacno izvinjavam se za to.
zadrzimo se na sportu
Bravo za tekst! Od pocetka pisem da nama ovakvi ne trebaju, da sam ja trener nebih dopustio da nas vako vuku za nos .Ali stvarno cu se osjecati jako lose ako on zaigra za nas,"covjek otvoreno pokazuje da je veci Srbin od onih sto su se rodili u Srbiji" evo on da zaigra a da ne bude mjesta za Bavcica,Hodzica ili Sulejmanovica pa da su ameteri prije bih njih pozvo nego njega. A sto se tice Gordica kad kazete misli e li da on voli Bosnu e pa ne znam ali bar javno ne pokazuje da voli Srbiju i to tako i meni je lakse podnijeti evo npr Pasalic i Hodzic nikad nijsu dobili priliku da se dokazu. Bitno je da mi imamo MIRZU TELETOVICA a sve ovo ostalo je manje bitno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ni za Alena nista ne govorim,jer se i on poigrava na isti nacin,tako mi se barem cini!To sto je nekada zelio je jedna stvar,vjerujem da je i tada zelio igrati za Srbiju,ali im je bio 'daleko'.Zasto nam sada ne skrati muke,ako se tako izjasnjava i ako nas toliko voli,kao sto ti kazes?Nemoj uplitati druge kosarkase sad u ovo,oni me ne zanimaju,ali nemam dvostruke arsine,jer mi je svako jednak.Posebno,kad se igra sa dresom reprezentacije.Uostalom,sto ne igra Savovic za CG ili eto Srbiju,kad je kod nas proglasen antitalentom,a kod njih potencijalom?TaRgEt_ je napisao/la:Znas li ti nezalaganje da je SAvovic htio da igra za svoju drzavu BiH jos od kadeta ? Ali da smo ga proglasili netalentovanim, da su Crnogorci a kasnije i Srbi prepoznali njegov talenat. Znas li ti da se Savovic izjasnjava kao Bosanac nemas pojma ni to, lagano je palamuditi kao u ovom clanku.
edinjo-bih je napisao/la:prvo je nas odbio i otisao da igra za kadete srbije, nakon par tekmi su ga ONI proglasili nedovoljno dobrim i onda se je on nudio nama ali nasi tada nisu htjeli pa je crna gora reagovala, nakon nastupa za njihovu U20 su ga CRNO GORCI procjenili nedovoljno dobrim da im zauzima mjesto naturaliziranog igraca i dali ispisnicu nama, jer se je nama nudio nakon "odlaska" iz CG repke.
ali cu zamoliti neke Bosnjake na ovom forumu da prestanu da nama (Bosnjacima u globalu) pripisuju nacionalizam i mrznju prema drugima iako smo mi (tj Bosnjacki narod) stoljecima najvece zrtve Balkana a najmanji izvrsioci zlocina (hvala Bogu na ovom drugom!!) i po tome smo dokazani kao NAJMANJE fasizmom i nacionalizmom zarazen narod iako bi imali najvise razloga tj "opravdanja" od svih naroda da budemo nacionalisti i da mrzimo (hvala Bogu i na ovom tj da nismo takvi, jer mrznja nevodi apsolutno nicemu dobrom!!).
toliko od mene, jer je odavno bilo vrijeme da se ovo kaze!
Edinjo nikada nije odbio nas nego su ga nasi proglasili netalentovanim to je ziva istina ... Ja nikome nista ne pripisujem volim Alena koliko i Borisa i slicno. CG ga je uzela pod svoje i nikada nije otisao da igra za kadete Srbije, a on kazem ti da moze da bira iznenadili bih ste se nekim stvarima. Ali o tome neki drugi put.
Nezalaganje ne igra za CG zato sto ima pasos sa Zvijezdicom i stranac je kao sto ce biti i u Srbiji .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mislim da nema potrebe da se dizu tenzije. pisimo malo vise o igracima koji nastupaju za A-rerezentaciju BiH, zaradili su to!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.