Da vidiš šta radi sve na kampu , ne bi ti bio na forumu . Imaš mahanje sa kampalucif3R666 je napisao/la: dosadno mi , ona je sad na kampu)

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da vidiš šta radi sve na kampu , ne bi ti bio na forumu . Imaš mahanje sa kampalucif3R666 je napisao/la: dosadno mi , ona je sad na kampu)
Papastathopoulos je napisao/la:Koji panj, ovdje govori kako mu se treba dobro ljubi
Ne mogu da vjerujem, **** ti sijeno
Ma ovo se Alija vratio na forum, samo je on imo vako dobre treba od forumaša, mi ostali smo većinom levatiPapastathopoulos je napisao/la:Vidio sam brate, al to mi je malo manje retardirano od ovog sto je sad izustioko tebi dade ovakvu trebu u ruke, majko moja mila
Ukrade mi riječ iz ustalegenda reala je napisao/la:Ma ovo se Alija vratio na forum, samo je on imo vako dobre treba od forumaša, mi ostali smo većinom levatiPapastathopoulos je napisao/la:Vidio sam brate, al to mi je malo manje retardirano od ovog sto je sad izustioko tebi dade ovakvu trebu u ruke, majko moja mila
Zaboravila počešljat obrve.Sheyi je napisao/la:Ovo mi je cura, ali mozete je gledati
Otišo u ofanzivuDex je napisao/la:Kako je to taktički odradio