Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ako izgubimo sutra, palim caps lock. Znate sta cu napisat. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Neznamo, de napisi sad.Cartman je napisao/la:Ako izgubimo sutra, palim caps lock. Znate sta cu napisat.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U lijevom ćošku, ispod slike, stoji moj nadimak pod kojim želim da mi se ljudi obraćaju na ovom mjestu i u ovom vremenu. Primjetićeš da nije safetovac. Stoga, bio bi ti zahvalan da me ubuduće oslovljavaš nadimkom ispod avatara. Dankešen.MOZAK je napisao/la:Konacno jedan normalan post safetovcaVanBasten je napisao/la:Ja govorim u svoje ime, života ti mojne me u torove. osim ako nije upitanju persiranje.Vi ste se prvi uhvatili da je ciro napravio lulica, sto nije istina, ali da ga je reprezentacija afirmisala, to stoji, kao sto mora stajati cinjenica, da , dok je jos bio anonimac, ciro je za dzeku rekao da ce biti medju najboljim napadacima svjeta!
Nema smisla vise na ovu temu pricati, odo trazit nacina kako gledati utakmicu sutra akBogDa!
Mene zaboli uVo za ovakve priče, jer su u mnogome besmislene, i na koncu nebitne.
Baka je zaslužan za afirmaciju Papca, Grujića, Bešlije,Spahića, Misimovića, ko to pamti danas? Rijetko ko. Šta se ima i za pamtiti kad se nismo nigdje plasirali. Tako će biti i sa Sušićem ako ne ostvari plasman.
Otkrivanje nekih novih igrača može biti lijep dodatak uspjehu, ono dodatna korist, u slučaju plasmana. U protivnom je to samo slamka za koju će se hvatati kako bi se ublažio neuspjeh. U smislu, nismo se plasirali, ali dobili smo neke nove igrače....jah.. big faking dil
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pape idi radi ono za što si genetski predodređen.

Reprezentaciju ostavi trenerima i stručnijim ljudima.

Reprezentaciju ostavi trenerima i stručnijim ljudima.
Stavit Osima na celo repke prije Albanije, jer ovaj ce izgubit i od njih.
Evo prvi dobar potez, sto je izveo ovu primadonu Dzeku. Neka ga je stid.
Evo prvi dobar potez, sto je izveo ovu primadonu Dzeku. Neka ga je stid.
Bolan Safete budi moralan i daj ostavku, nije ovo za tebe!
Safet moralan? Budi realan jarane, pricamo o covjeku koji je cekao ponudu iz druge lige Turske i radi toga nije htio preuzet repku. Kad mu je to propalo, doso je nama solit pamet. Isto tako je odma najavio da ako nas suspenduju, on odma napusta klupu. Evo ostao je, vjerovatno sto ga niko nece.drH je napisao/la:Bolan Safete budi moralan i daj ostavku, nije ovo za tebe!
Pape, molim te ko Boga, vrati se u Tursku. Sto prije, da barem pobjedimo siptare.
Susic je najmanje kriv - igraci su pali uzasno. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, shvatili smo da voliš Safeta, al' on je najveći krivac. Trener je uvijek kriv za slabe rezultate i slabu partiju svoje ekipe (nisu moje riječi, da se razumijemo). Da su pojedinci odigrali katastrofalno - to stoji, al' Safet ipak snosi najveći dio krivice.Elegant je napisao/la:Susic je najmanje kriv - igraci su pali uzasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa ljudi dragi, kako vam nije jasno da se ne moze igrat sa ovim veznim redom? Susic je kriv za ovu sramotu. Da ima obraza, javno bi se izvinuo za ovo. Ali to se naravno nece desit.Elegant je napisao/la:Susic je najmanje kriv - igraci su pali uzasno.
jahić i papac su izmislili fudbal za mravca,kad čujem da je panđža na klupi povraća mi se ,on ni čeliku nije pojačanje
- anonymousHD
- Kontakt:
Pape vreme je da ideš u lepu pm. Nemaš ti pojma o životu, a kamoli fudbalu! 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znas sta treba pape radit da cuva negdje Ovce u planinama jebote on je debil 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
katastrofalna taktika Susica,zaista sramotna i kukavicka postava ! nikad nismo igrali losije protiv jedne veoma slabe Rumunije! ostavka najlosijeg selektora BIH poslije rata je neminovnost! hocemo Barbareza!
Ne zna on ni to.Bundesliga je napisao/la:Znas sta treba pape radit da cuva negdje Ovce u planinama jebote on je debil
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bolje da sam gledo jagodicu bobicu koji debili nek mi puse kitu svi

I am not yet born; O hear me.
Oni ti ga puse Safeteeee, Safeteee...... koji moron 
Sušiću morao si dati ostavku poslije albanije u tirani i spasiti nas sve , sad je prekasno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dosta je Safet pogresio veceras,ali da je iskljucivi krivac nije.
Najvise mu se treba zameriti 4-5-1 taktike koja definitivno nije za BIH,a verujem da je otpocetka igrano sa 4-4-2 ili bilo kojom drugom varijantom da bi bilo mnogo povoljnije.Pa cak i 3-5-2 sa Mujdzom i Lulicem u prvoj mi deluje kao idealna formacija za BIH.
Sa druge strane Safetu se sigurno ne moze zameriti za apsolutno nezalaganje i trljanje muda igraca koji su u istoj meri krivi kao i on.Jer ne povezati pasove,ne izbaciti niti jednom napadaca,ispadati u odbrani kao poslednji amateri sigurno nisu nesta cega bi Susic trebao da se stidi.
Najvise mu se treba zameriti 4-5-1 taktike koja definitivno nije za BIH,a verujem da je otpocetka igrano sa 4-4-2 ili bilo kojom drugom varijantom da bi bilo mnogo povoljnije.Pa cak i 3-5-2 sa Mujdzom i Lulicem u prvoj mi deluje kao idealna formacija za BIH.
Sa druge strane Safetu se sigurno ne moze zameriti za apsolutno nezalaganje i trljanje muda igraca koji su u istoj meri krivi kao i on.Jer ne povezati pasove,ne izbaciti niti jednom napadaca,ispadati u odbrani kao poslednji amateri sigurno nisu nesta cega bi Susic trebao da se stidi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))