Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- armin arsenalovac
- Kontakt:
nema veze to sto je vadio thea a ubacio diabya,wallcot je previse pretrcao i treba ga sacuvat za 2 dana novi izazov,a i trebalo nam je cvrstine u sredini...nek je malo arshu stavio na klupu da ga razbudi da ne misli da je nedodirljiv,imace priliku prekosutra nek ponovo vrati povjerenje wengera(The best off)
Svaka cast na pobjedi.
Hmm pitanje je da li se moze ovako odigrati protiv Barcelone?
Hoce li opet posjed lopte bit 76/24 na strani Barce
?
Zapamtite ovo: Barcelona ce opet osvojit' ligu prvaka jer nema konkurencije !
A u to ce te se uvjeriti jos u Londonu.
Nakon sto osvoje javit cu se ponovo na ovoj temi do tad' pozz i jos jednom cestitke na pobjedi
Hoce li opet posjed lopte bit 76/24 na strani Barce
Nakon sto osvoje javit cu se ponovo na ovoj temi do tad' pozz i jos jednom cestitke na pobjedi
27.10.2020
- Sir Matt
- Kontakt:
Pa realno , svaki navijač Arsenala koji misli i vjeruje u prolazak protiv Barce ili je extreme fanboy ili nema tri čiste o fuci . Nije da pametujem i da degradiram kvalitet Topnika ali u ovim trenucima nema sustava koji može pobijediti sustav i filozofiju Barce . Ili bolje rečeno Arsenal ima 'minimalno male' šanse da to uradi imajući u vidu da ozbiljnije ekipe , sa ozbiljnijom taktikom nego li je to 4-3-3 nisu uspjele parirati Pepovom filozofijom/prefekcionizmom i snagom koju je usadio u Barcelonu po svom dolasku . Errrm , nisi daleko od istine da Barca skoro pa sigurno diže trofej ali za dva mjeseca može bit 'smak svijeta' , da ne kažem neka ozbiljnija povreda po meni njavažnijeg igrača tog sustava - Xavia . Tim su šanse znatno manje na strani Barce .leorey je napisao/la:Svaka cast na pobjedi.
Hoce li opet posjed lopte bit 76/24 na strani Barce?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
cuj sad si ne realan kada se nadas prolasku svoga tima???? ahahha super, nadati je se to je prirodno i ljudski ja se nadam i vjerujem u arsenal, mogu igrati, ako budu igrali kao veceras, tj. malo jace, kada primi xavi ili iniesta onda cemo vidjeti kakav ce rezultat biti.. ali eto vidis koja je jacina lige kada se oni brinu tek za arsenal, a meni barca nije ni na kraj pameti, do tada mnogo teskih i domacinstava i gostovanja, slijedece vec wigan za 2 dana ...
- Sir Matt
- Kontakt:
Znao sam da će me se pogrešno shvatiti . Nerealno i jeste kad pogledaš Pajin komentar . Kao vi velesila koja će riješi velesilu Svjetskog nogometa , ideš ....e2_ze je napisao/la:cuj sad si ne realan kada se nadas prolasku svoga tima???? ahahha super, nadati je se to je prirodno i ljudski ja se nadam i vjerujem u arsenal, mogu igrati, ako budu igrali kao veceras, tj. malo jace, kada primi xavi ili iniesta onda cemo vidjeti kakav ce rezultat biti.. ali eto vidis koja je jacina lige kada se oni brinu tek za arsenal, a meni barca nije ni na kraj pameti, do tada mnogo teskih i domacinstava i gostovanja, slijedece vec wigan za 2 dana ...
Moraš imati na umu da Barca golom u gostima ili u najgorem slučaju po vas postigne dva , završava posao jer na onom ogromnom dvorištu sa tolikom koncentracijom jakih individua sa uberkvalitetnom pas igrom možeš samo skinut gaće , pogotov ako je riječ o Arsenalu , ekipi koja u životu nije igrala bunker . Kuiš sad zašto sam to rekao .
**** pivo .
- -Paja
- Kontakt:
Ne znam zasto se raspravlja o slabasnim kataloncima, to je obicna utakmica u Februaru ima puno bitniji utakmica do te utakmice.
Hot Stuff!
Hot Stuff!
Dio Arsenala
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ako moze trenutna tabela engleske premier lige te broj utakmica svakog tima 
-
samosarajvo
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Sve na jednom mjestu
Zasto pod "forma" arsenalu pise da je zadnju izgubio ?
Gledaš sa lijeve prema desnoj, znači lijeva je zadnja pa onda dalje
Kralj ovaj Vojček.

Što ga šuknu nekome, 'nako kulturno.

Što ga šuknu nekome, 'nako kulturno.
Drago mi je što napokon dišemo kao tim, svi za jednog, jedan za sve. Vidiš taj momak je prije mjesec najavljivao odlazak a sada se raduje 3 poena i Theo-ovom rasturanju na toj lijevoj ( čitaj desnoj Theo-ovoj ) strani
Nije on najavljivao odlazak nego neki trećerazredni novinari u njegovo ime da se razumijemo.GunnerS je napisao/la:Drago mi je što napokon dišemo kao tim, svi za jednog, jedan za sve. Vidiš taj momak je prije mjesec najavljivao odlazak a sada se raduje 3 poena i Theo-ovom rasturanju na toj lijevoj strani![]()
Treba njega ubacivat sve više i više, da mlad stekne iskustva pa da kao i Casillas bude od mladih dana na golu i baš kao on postane najbolji na svijetu
Svaka cast topnicima, oderavanje konkurenta u borbi za titulu, i konacno da se dominacija pocinje pokazivati i u najjacim utakmicima. Istini za volju, Celzi je u losoj formi, ali ni to ne treba da umanjuje veliku pobjedu Arsenala. Sinosnja utakmica je mislim prelomni momenat koji je odlucio koje ce dvije ekipe do kraja da se bore za titulu, United i Arsenal, mada ne treba jos uvijek ni City otpisati potpuno, kao ni Celzi, ali Celzi je sad prilicno nokautiran i pitanje je kad ce da se vrate u veliku formu. Po mom skromnom misljenju, Celzi je ispao iz trke za titulom.
Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i to mi je jako drago, sad ostaje zal za onim kiksevima kod kuce i zbog onog poraza na odl trafordu, ali ima vremena do kraja da se preuzme prvo mjesto, samo da se sad nastavi serija pobjeda.
Sto se tice ovih poredjenja s Barcom, jos je rano za to, o tome bi trebalo govoriti tek u februaru, kad vidimo da li ce Barca imati povrede glavnih igraca, a to ce eventualno biti jedina sansa i nada Arsenala u prolaz dalje. No, mislim da i Venger i svi u Arsenalu ove sezone puno vise na domacu ligu i titulu, u ligi prvaka sta bude nek bude, a i logicno je, prvo treba uzeti titulu u engleskoj pa tek onda evropsku
Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i to mi je jako drago, sad ostaje zal za onim kiksevima kod kuce i zbog onog poraza na odl trafordu, ali ima vremena do kraja da se preuzme prvo mjesto, samo da se sad nastavi serija pobjeda.
Sto se tice ovih poredjenja s Barcom, jos je rano za to, o tome bi trebalo govoriti tek u februaru, kad vidimo da li ce Barca imati povrede glavnih igraca, a to ce eventualno biti jedina sansa i nada Arsenala u prolaz dalje. No, mislim da i Venger i svi u Arsenalu ove sezone puno vise na domacu ligu i titulu, u ligi prvaka sta bude nek bude, a i logicno je, prvo treba uzeti titulu u engleskoj pa tek onda evropsku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Napokon nešto pametno i od tebeRomariooo je napisao/la:Svaka cast topnicima, oderavanje konkurenta u borbi za titulu, i konacno da se dominacija pocinje pokazivati i u najjacim utakmicima. Istini za volju, Celzi je u losoj formi, ali ni to ne treba da umanjuje veliku pobjedu Arsenala. Sinosnja utakmica je mislim prelomni momenat koji je odlucio koje ce dvije ekipe do kraja da se bore za titulu, United i Arsenal, mada ne treba jos uvijek ni City otpisati potpuno, kao ni Celzi, ali Celzi je sad prilicno nokautiran i pitanje je kad ce da se vrate u veliku formu. Po mom skromnom misljenju, Celzi je ispao iz trke za titulom.
- -Paja
- Kontakt:
Sa vodjom smo spremni da idemo u nove pobjede i dominacije!
Ne znam zasto Rom Ario spominje kvaziklub Barcelonu na ovoj divnoj temi, vi ste nebitan faktor koji ce biti interesantan 14 dana i to je to, lik svaki dan dodje da pise o Arsenalu i onda uvijek spominje dole negdje svoj kvaziklub kako bi pokazao da su kao i oni bitni
a kad se sjetim kad su meni govorili da dosadjujem na njihovoj temi 
Ne znam zasto Rom Ario spominje kvaziklub Barcelonu na ovoj divnoj temi, vi ste nebitan faktor koji ce biti interesantan 14 dana i to je to, lik svaki dan dodje da pise o Arsenalu i onda uvijek spominje dole negdje svoj kvaziklub kako bi pokazao da su kao i oni bitni
Dio Arsenala
Nadovezao sam se samo na pricu nekih drugih ljudi-Paja je napisao/la:Sa vodjom smo spremni da idemo u nove pobjede i dominacije!
Ne znam zasto Rom Ario spominje kvaziklub Barcelonu na ovoj divnoj temi, vi ste nebitan faktor koji ce biti interesantan 14 dana i to je to, lik svaki dan dodje da pise o Arsenalu i onda uvijek spominje dole negdje svoj kvaziklub kako bi pokazao da su kao i oni bitnia kad se sjetim kad su meni govorili da dosadjujem na njihovoj temi
Sinoc sam bio ubijedjen u pobjedu Arsenala, pogodio ssam kvotu 4,70, 1/1 pobjeda arsenala,
Celziji je nikad slabiji, al nije ni arsenal sinoc maximalno odigrao sigurno, fabregas nije u top formi, a van persi moze biti jos i puno bolji. Nadam se da cete ovako stresti i uniteda kod kuce, da bi se osvojila titula moraju se i konkurentni glavni pobjedjivati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
Već sam nekoliko puta pročitao i stvarno mi nije jasno kako neko nakon jedne odigrane tekme protiv iole ozbiljnog protivnika može tvrditi da Arsenal pokazuje zrelost . To je isto kad bi rekao da su najbolji na svijetu jer su odigrali vjerovatno najbolju utakmicu ove sezone . Porazom od Uniteda , mnogi su krivili Wengera , Cesca , koganeviše da bi pobjedom poslije Chelsea krenula šuplja da su konačno kolegijalni , da su zreli i bla,bla . Zrela ekipa ti je United i to ti je primjer zrelosti i iskustva , i sad ako se Arsenalova zrelost može mjeriti sa zrelošću uniteda , radije ću se povući ....Romariooo je napisao/la: Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i to mi je jako drago, sad ostaje zal za onim kiksevima kod kuce i zbog onog poraza na odl trafordu, ali ima vremena do kraja da se preuzme prvo mjesto, samo da se sad nastavi serija pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.