Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Ovo u nedjelju bez problema dobijate. U nas nema ko da zaustavi Rose-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
igra li vam Bynum i Kobeamerosm je napisao/la:Ovo u nedjelju bez problema dobijate. U nas nema ko da zaustavi Rose-a.
dema je napisao/la:igra li vam Bynum i Kobeamerosm je napisao/la:Ovo u nedjelju bez problema dobijate. U nas nema ko da zaustavi Rose-a.
Bynum odradjuje kaznu ja mislim
a Kobe 70% nece igrati
Thomas Müller - Fußballgott
-
Thecoldfear
- Kontakt:
bynum 4 utakmice ne igradema je napisao/la:igra li vam Bynum i Kobeamerosm je napisao/la:Ovo u nedjelju bez problema dobijate. U nas nema ko da zaustavi Rose-a.
kobe je dan za danom povreda
- Titova-Juga
- Kontakt:
Blokirali par u nekoliko kladionica. Znaci Kobe ne igra izgleda...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.nba.com/lakers/video/2011/12 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tako Kobe govoriTitova-Juga je napisao/la:Blokirali par u nekoliko kladionica. Znaci Kobe ne igra izgleda...
Bynum ne igra, a Bryant ce igrati. Predvidjam pobjedu Bullsa izmedju 10 i 20 razlike.dema je napisao/la:igra li vam Bynum i Kobeamerosm je napisao/la:Ovo u nedjelju bez problema dobijate. U nas nema ko da zaustavi Rose-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Titova-Juga
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/lakers/video/2011/12 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tako Kobe govoriTitova-Juga je napisao/la:Blokirali par u nekoliko kladionica. Znaci Kobe ne igra izgleda...
Muka mi bila vec na 30 sekundi njegovih odgovora...
"ahmm yea", "okeey", "should be fine"....
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja ga razumijem... Svaki dan isto,a novinari su glupi i dosadni,bar petorica njih je postavila isto pitanje...Titova-Juga je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/lakers/video/2011/12 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tako Kobe govoriTitova-Juga je napisao/la:Blokirali par u nekoliko kladionica. Znaci Kobe ne igra izgleda...
Muka mi bila vec na 30 sekundi njegovih odgovora...
"ahmm yea", "okeey", "should be fine"....
[youtube][/youtube]
Tresem se.
Tresem se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I sutra krece nova NBA sezona,nas posebno zanimaju Bullsi.Prosle sezone su pokupili individualne nagrade ova zelimo timsku tj titulu.Jesu li spremni za to ja mislim da jos nisu dali ce se borit za istu vjerujem da mogu dalje neg prosle sezone ako nista u 7 tekmi istoka.
Mislim da im fali jos 1 igrac i jos 1 godina iskustva da bi bili spremni za titulu.Uglavno sve je bolje i bolje
Mislim da im fali jos 1 igrac i jos 1 godina iskustva da bi bili spremni za titulu.Uglavno sve je bolje i bolje
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Rodman je mozda jedini kvalitetno cuvao Jordana kada je Detroit dobijao Bullse u playoff-u.
Rodman je mozda jedini kvalitetno cuvao Jordana kada je Detroit dobijao Bullse u playoff-u.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:[youtube][/youtube]
i dumars
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo mogli smo uzeti Eddie Housa Miami ga je odpustio
.
Jedva cekam sutra tekmu fakat zazelio sam se ovih utakmica ...bilo bi odlicno kad bi po prvi put na gostovanju uzeli Lakerse akon dugo vremena...nema veze sto su lakersi oslabljeni, ali smatram da oni kakvi god da su svako ulazi protiv njih sa respektom i niko ne moze reci da ih moze dobiti sa sigurnoscu...mislim da trenutna situacija vise odgovara nama i da smo u ovom trenutku kvalitetni, ali u NBA nekad kvalitet u regularnoj sezoni i ne znaci mnogo.
Sretno nam sutra pa da ako bog da dodjemo do prve pobjede u sezoni...znamo da u prvih 5-6 utkamica imamo jako tezak raspored, jer igramo sve sa playoff ekipama , tako da ce biti jako zanimljivo pratiti svaku slijedecu nau utkamicu
Jedva cekam sutra tekmu fakat zazelio sam se ovih utakmica ...bilo bi odlicno kad bi po prvi put na gostovanju uzeli Lakerse akon dugo vremena...nema veze sto su lakersi oslabljeni, ali smatram da oni kakvi god da su svako ulazi protiv njih sa respektom i niko ne moze reci da ih moze dobiti sa sigurnoscu...mislim da trenutna situacija vise odgovara nama i da smo u ovom trenutku kvalitetni, ali u NBA nekad kvalitet u regularnoj sezoni i ne znaci mnogo.
Sretno nam sutra pa da ako bog da dodjemo do prve pobjede u sezoni...znamo da u prvih 5-6 utkamica imamo jako tezak raspored, jer igramo sve sa playoff ekipama , tako da ce biti jako zanimljivo pratiti svaku slijedecu nau utkamicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
danas pocinje. jest se oteglo. 
jedva se sjetih koji mi je pass i usernema na nba.tv. fino danas uzivancija.
zna li iko, na nba.tv, ima li arhivskih utakmica? bas mi se gleda neka on Bulls utakmica od prosle sez, ali izgleda da to nema ...
zna li iko, na nba.tv, ima li arhivskih utakmica? bas mi se gleda neka on Bulls utakmica od prosle sez, ali izgleda da to nema ...
Postovanje treba zaraditi.
Most unassisted field goals, 2010-11
Player FGM Assisted Unassisted % Unassisted
Derrick Rose 711 195 516 72.6%
LeBron James 758 245 513 67.7%
Russell Westbrook 614 108 506 82.4%
Kobe Bryant 740 278 462 62.4%
Dwyane Wade 692 254 438 63.3%
Player FGM Assisted Unassisted % Unassisted
Derrick Rose 711 195 516 72.6%
LeBron James 758 245 513 67.7%
Russell Westbrook 614 108 506 82.4%
Kobe Bryant 740 278 462 62.4%
Dwyane Wade 692 254 438 63.3%
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema,to je arhiva samo za sezonu,a od paketa koji imas(kupovinom league pass-a)ti zavisi kakv arhiv dobijes...da li onaj od 24sata od utkamice il ovaj drugi.... Tako je bar meni bilo prosle godine...kad_kako je napisao/la:danas pocinje. jest se oteglo.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
steta.NEZALAGANJE je napisao/la:Nema,to je arhiva samo za sezonu,a od paketa koji imas(kupovinom league pass-a)ti zavisi kakv arhiv dobijes...da li onaj od 24sata od utkamice il ovaj drugi.... Tako je bar meni bilo prosle godine...kad_kako je napisao/la:danas pocinje. jest se oteglo.
ovaj league pass je djabali za sve od danas do 9 janura.
Postovanje treba zaraditi.
u koliko su tacno Bullsi ja mislio da je kuci tekma a ono u LA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 38 gostiju.