Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ako budemo protiv Hrvatske kao danas, cak i da bude dogovoreno da nam puste mi ne bi znali pobijediti. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treba računati sa pobjedom u slijedećoj utakmici, a ne na bod i nekakav imaginarni bod protiv Hrvatske gdje bismo opet zavisili od toga da li će Tunis visoko poraziti Iran ili ne. O bodu ili bodovima protiv Hrvatske treba razmišljati ako nam propadne ova puno jednostavnija varijanta, a u svakom slučaju ne treba biti neki veliki optimista da možemo postići bilo šta osim komotnog poraza protiv njih.
ne znači da neće...pravila EHF i IHF su takva da su dovoljne dvije godine pauze i igrač može da promijeni dres državealan_kardec je napisao/la:emil02in je napisao/la: Tačno tako,mali ima šlifa i samo treba da radi,ali mi je pravo čudo da ga susjedi ne klepiše jer će biti igračina 100%
e vidiš i ja sam se baš to zapitao kad sam vidio kako je dobro odigrao. Ali nije sve uvijek do susjeda. Možda ovaj momak želi da igra samo za BiH, možda mu porodica nije dala, možda je i Savez preduzeo neke korake.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
bio je na spiskovima susjeda.alan_kardec je napisao/la:emil02in je napisao/la: Tačno tako,mali ima šlifa i samo treba da radi,ali mi je pravo čudo da ga susjedi ne klepiše jer će biti igračina 100%
e vidiš i ja sam se baš to zapitao kad sam vidio kako je dobro odigrao. Ali nije sve uvijek do susjeda. Možda ovaj momak želi da igra samo za BiH, možda mu porodica nije dala, možda je i Savez preduzeo neke korake.
Onda su to oni sto su Malinovicu svirali pasivno 2 sekunde prije kraja.Jesi vidio kako danas pustaju igra Makedoniji,a nama odmah uzimaju loptu.Virtu4l je napisao/la:Hehe, nisi prolupao, ja mislio pitaš za ovu tekmu Austrija - Tunis.samo_lijevo je napisao/la:stani ba,zar nisu danas sudije bile iz Litvanije? zar sam toliko prolupao?
Da, u pravu si, Gatelis i Mazeika su sudili kod nas. Sudili su i finale Španija - Švedska.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bgm ce trebati dobro zasukati rukave protiv Tunisa. Igraju jako cvrstu odbranu. U golmanu Magaizu imaju solidnu golmana,smatram da je nas Buric trenutno bolji na ovom prvenstvu,svaka mu cast. Suterski su jaci, bekovi Banur i Sanai imaju strasne rucke. Srednji vanjski Meganem ima iskustvo i znanje,dok su mi njihova krila nepoznata. Tej vrhunski pivot vec godinama. Nejasno mi je samo sto Jallouz nema minutazu,dok je Hmam vec ostario,ali u proslosti takodjer bio strasan suter.
Ali nada umire posljednja
Ali nada umire posljednja

Koliko imas ti g. ,i jel ozbiljno to mislis.Treba bit realan,nas najveci uspjeh je plasman i plafon.O kakvom iskustvu pricate,mi nemamo ekipe za veci domet ...tunis ce nas pregazit a hrvati ponizit.Daj ba pisite realno ima ljudi na forumu iz susjedsva,smiju nam se.Vedad87 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:De nemoj samo ovo. Razbio bih TV. Ali iskreno ovo je vrlo realna situacija.Consigliere je napisao/la:Gubimo od Tunisa, dobijamo Hrvatsku i oprastamo se... nasa posla!![]()
Otvara se šansa i za 3. poziciju. Znači, mi pobjedimo Tunis, Austrija gubi od Makedonaca. Mi imamo 4 boda a Austrija 3, mi nekim čudom uspijemo pobjedim Hrvatsku a ovi Iran i mi imamo 6 bodova a ovi 5. Mi treći.

hahahhahahahahahahahahahVedad87 je napisao/la:Kad je u Sarajevu bilo evropsko juniorsko prvenstvu, oni dosli (neki iz afrike) i izgubili opremu i mi im posudili nasuEffenberg je napisao/la:Ko su ba ovi? Vidi ih nas grb a sve mrkalji? Ne kontam fakat.Goalgetter je napisao/la:
Najbolje da ovu bracu izvedemo protiv Tunisa.
p.s. bio sam na svim ovim utakmicama

nasmija me postenooo
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Mi sa porazom od Tunisa završavamo nastup na SP. Nema niti jedna kombinacija u kojoj bi išli dalje u slučaju poraza, osim da Iran savlada Tunis.DukeOfWellington je napisao/la:Treba računati sa pobjedom u slijedećoj utakmici, a ne na bod i nekakav imaginarni bod protiv Hrvatske gdje bismo opet zavisili od toga da li će Tunis visoko poraziti Iran ili ne. O bodu ili bodovima protiv Hrvatske treba razmišljati ako nam propadne ova puno jednostavnija varijanta, a u svakom slučaju ne treba biti neki veliki optimista da možemo postići bilo šta osim komotnog poraza protiv njih.
Jedina kalkulacija je da pobijedimo i završimo posao. O ostalim nije vrijedno diskutovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
De nemoj samo ovo. Razbio bih TV. Ali iskreno ovo je vrlo realna situacija. 
Otvara se šansa i za 3. poziciju. Znači, mi pobjedimo Tunis, Austrija gubi od Makedonaca. Mi imamo 4 boda a Austrija 3, mi nekim čudom uspijemo pobjedim Hrvatsku a ovi Iran i mi imamo 6 bodova a ovi 5. Mi treći.
[/quote][/quote]
Koliko imas ti g. ,i jel ozbiljno to mislis.Treba bit realan,nas najveci uspjeh je plasman i plafon.O kakvom iskustvu pricate,mi nemamo ekipe za veci domet ...tunis ce nas pregazit a hrvati ponizit.Daj ba pisite realno ima ljudi na forumu iz susjedsva,smiju nam se.
[/quote]
Opalim čvoku i tebi i našim susjedima koji ovo čitaju
Ma uzimamo Tunis i idemo dalje

Koliko imas ti g. ,i jel ozbiljno to mislis.Treba bit realan,nas najveci uspjeh je plasman i plafon.O kakvom iskustvu pricate,mi nemamo ekipe za veci domet ...tunis ce nas pregazit a hrvati ponizit.Daj ba pisite realno ima ljudi na forumu iz susjedsva,smiju nam se.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zadnja rečenica se odnosila na Hrvatsku. Nigdje ne kalkulišem sa porazom od Tunisa, mada postoji teoretska šansa da i tako idemo dalje ako Tunis izgubi od Irana, a mi dobijemo Hrvatsku, bilo bi mi 4, Tunis 3 i Iran 2 boda, pa smo četvrti.Virtu4l je napisao/la:Mi sa porazom od Tunisa završavamo nastup na SP. Nema niti jedna kombinacija u kojoj bi išli dalje u slučaju poraza, osim da Iran savlada Tunis.DukeOfWellington je napisao/la:Treba računati sa pobjedom u slijedećoj utakmici, a ne na bod i nekakav imaginarni bod protiv Hrvatske gdje bismo opet zavisili od toga da li će Tunis visoko poraziti Iran ili ne. O bodu ili bodovima protiv Hrvatske treba razmišljati ako nam propadne ova puno jednostavnija varijanta, a u svakom slučaju ne treba biti neki veliki optimista da možemo postići bilo šta osim komotnog poraza protiv njih.
Jedina kalkulacija je da pobijedimo i završimo posao. O ostalim nije vrijedno diskutovati.
ko sto oficijalni napisa otvorilo nam se sad i za treće mjesto, ali prvo moramo pobijediti sejine pulene i onda sa hrvatskim rezervama igrati bez imperativa gdje ih mozemo dobiti dok ce ubavi dobiti webera i kompaniju u to sam ubijedjen.
Grupa nam je čuda svasta se moze desiti ALI IDEMO LUDO IDEMO JAKO :O :O :O :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Grupa nam je čuda svasta se moze desiti ALI IDEMO LUDO IDEMO JAKO :O :O :O :O
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Haha,ma svejedno,rezultat je isti,pakuj kofereVedad87 je napisao/la:Mislis bye-byeRusilac je napisao/la:Dobro si shvatio.exbabilon je napisao/la:E sad Tunisu igra i x protiv nas ako sam dobro shvatio.
Drugim rijecima,bay-bay Katre![]()
To tvoje znaci zaljev-zaljev ili pak lavež-lavež

Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 jan 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Previše grešaka danas, strašno glupih par izgubljenih lopti.
Šteta, imali smo ih, moglo se sve riješiti danas.
Burić je yebeni as, mogao bi u neki veliki klub nakon ovog turnira.
Teško da se ovako neiskusna ekipa može nadati pobjedi protiv Hrvatske. Kauboji
rutinski odrađuju protivnike (do Francuza
) unatoč tutleku na klupi.

Burić je yebeni as, mogao bi u neki veliki klub nakon ovog turnira.
Teško da se ovako neiskusna ekipa može nadati pobjedi protiv Hrvatske. Kauboji

Hayley <3
[/quote]Vedad87 je napisao/la:De nemoj samo ovo. Razbio bih TV. Ali iskreno ovo je vrlo realna situacija.

hee janje,ev mene glava boli zapuco sam se u zid kad smo zijanili ona 2 igraca viska...ma mogli smo do sada gajit neki optimizam i nadat se nekom nasem iznenadjenju.Ovo veceras je za mene bilo razocaravajuce,terzic naso nesto pricat prvo ofula penal pa mu se odbi lopta on opet romasi..ovcina i vrazalic igraci koji se za vecerasnji nastup moraju izvinit buricu i cijeloj naciji.Markovica je emotivno vodio zadnjih 15 min i sav je se pogubio....

Ma da, sve se svodi na jedno - pobijediti Tunis.DukeOfWellington je napisao/la:Zadnja rečenica se odnosila na Hrvatsku. Nigdje ne kalkulišem sa porazom od Tunisa, mada postoji teoretska šansa da i tako idemo dalje ako Tunis izgubi od Irana, a mi dobijemo Hrvatsku, bilo bi mi 4, Tunis 3 i Iran 2 boda, pa smo četvrti.
Još da Katar pobijedi Španiju, e to bi tek bilo ludilo. Onda je bolje biti četvrti u našoj grupi, nego prvi ili drugi u grupama C i D.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
moze li neko pls staviti utakmicu na youtube da pogledam, radio sam do 19 sati?
hvala velika!
hvala velika!
Ovi veceras su Litvanci i bili su prije dvije godine u Sarajevu na SP.Virtu4l je napisao/la:Mislim da nije. Čak se nešto i ne sjećam da su bile sudije iz Srbije na SP?samo_lijevo je napisao/la:@virtual/legendo,je li ovo onaj sudijski par sa SP u BIH?
Mažika i ne znam kako se drugi zove.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
[/quote]
hee janje,ev mene glava boli zapuco sam se u zid kad smo zijanili ona 2 igraca viska...ma mogli smo do sada gajit neki optimizam i nadat se nekom nasem iznenadjenju.Ovo veceras je za mene bilo razocaravajuce,terzic naso nesto pricat prvo ofula penal pa mu se odbi lopta on opet romasi..ovcina i vrazalic igraci koji se za vecerasnji nastup moraju izvinit buricu i cijeloj naciji.Markovica je emotivno vodio zadnjih 15 min i sav je se pogubio....
[/quote]
Ma ok, sve to stoji, ali ne treba gubiti nadu. Ja sam se isto nervirao i jos sam iznerviran, ali moramo vjerovati u ove momke. Zaduzili su nas da vjerujemo u njih! Svi mi sad kakimo, ali NIKO OD NAS NE MOZE RECI DA SE NE TRUDE!!! Naprotiv, toliko se trude, da ih nista ne ide, ja bih to tako rekao. Toliko izgaraju da prave nevidjeni broj gresaka. pa jesi vidio Ovcinu akd sjeda na klupu nakon dvije minute...psuje, baca peskir...svima njima je stalo i treba ih podrzati...
UZIMAMO TUNIS

Ma ok, sve to stoji, ali ne treba gubiti nadu. Ja sam se isto nervirao i jos sam iznerviran, ali moramo vjerovati u ove momke. Zaduzili su nas da vjerujemo u njih! Svi mi sad kakimo, ali NIKO OD NAS NE MOZE RECI DA SE NE TRUDE!!! Naprotiv, toliko se trude, da ih nista ne ide, ja bih to tako rekao. Toliko izgaraju da prave nevidjeni broj gresaka. pa jesi vidio Ovcinu akd sjeda na klupu nakon dvije minute...psuje, baca peskir...svima njima je stalo i treba ih podrzati...
UZIMAMO TUNIS

Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 19 jan 2015, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ako ti je srce slabo bolje nemoj ni gledatiedinjo-bih je napisao/la:moze li neko pls staviti utakmicu na youtube da pogledam, radio sam do 19 sati?
hvala velika!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Imaš u 23:00 na BHT-u snimakedinjo-bih je napisao/la:moze li neko pls staviti utakmicu na youtube da pogledam, radio sam do 19 sati?
hvala velika!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.