Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2010, 22:54

Adinjo je napisao/la:Suknu ga veliki Laudrup bivsem klubu. :mrgreen:
i koliko je golova dao?
nego, razmisljao sam da idem na odmor u Bari, kakva je tamo atmosfera? :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 avg 2010, 22:54

Dominacija ! :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 22:54

sad ce murinjo da im **** mamu :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2010, 22:55

necu solit pamet poslije prve utakmice.....malo smo kilavi u završnici...tek kad uđe i drugi napadač prilike se počele redati ko na traci...dobra je ova igra za LP ali za primeru teško...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 avg 2010, 22:55

Nail for Real je napisao/la:gotovo 0-0
Mallorca je i prošle sezone pokazala da se zna odlično braniti ali mislim da nema opravdanja za slabu igru danas uopšte. Možda je opravdanje uklapanje igrača i Mou-a u novi stil igre mada je i to tanko.

Još jedan dokaz da nije samo važno kupiti zvijezde već treba ih treba znati uvezati u kolektiv. Dokaz za to je i City danas. Ali treba vjerovati velikom treneru kakvog ima Real, sve će to na bolje. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 avg 2010, 22:55

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: odoše živci u pm,ali dobro prva tekma pa mi je malo i jasno,a ni Mallorca nije levatska ekipa tipa Wigan :lol:
A Benza koji levat ne mogu da vjerujem odbi mu se lopta prazan go umjesto da šutne u go on nabi u pm,a mogao je komotno i smirit :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 avg 2010, 22:56

Dobro se pojacala Mallorca Cavenagi i De Guzman igracine 8-) treba vremena da se Real uigra ne more sve na zoru ;) ;) odjednom
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 29 avg 2010, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2010, 22:57

cestitam na zasluzeno osvojenom bodu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2010, 22:57

LBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: odoše živci u pm,ali dobro prva tekma pa mi je malo i jasno,a ni Mallorca nije levatska ekipa tipa Wigan :lol:
A Benza koji levat ne mogu da vjerujem odbi mu se lopta prazan go umjesto da šutne u go on nabi u pm,a mogao je komotno i smirit :twisted:
nije svako rodjen za fudbal, vjeruj mi :mrgreen:
igra nije bila losa, posebno od ulaska oezila, ali zavrsnica jeste
zavrsnicu treba popraviti i mirna glava 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 avg 2010, 22:57

Odmah 40 miliona za Dzeku, evo sad ide telegram Wolfsburgu, znaci kreno!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 avg 2010, 22:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:gotovo 0-0
Mallorca je i prošle sezone pokazala da se zna odlično braniti ali mislim da nema opravdanja za slabu igru danas uopšte. Možda je opravdanje uklapanje igrača i Mou-a u novi stil igre mada je i to tanko.

Još jedan dokaz da nije samo važno kupiti zvijezde već treba ih treba znati uvezati u kolektiv. Dokaz za to je i City danas. Ali treba vjerovati velikom treneru kakvog ima Real, sve će to na bolje. ;)
Ajd ne pametuj 8-) prosle godine je bilo 4 komada u mrezi Mallorce 3 gola Ronalda, ista ova Mallorca :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 avg 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 29 avg 2010, 22:59

moje misljenje,pojacanja su ok,Lass mislim da mu je ovo posljednja utakmica u prvoj postavi,usporava svaku akciju koja ide preko njega,Ozil sigurno je nasao mjesto u prvoj postavi,imao i 2 dobra proigravanja i dobro priliku i unio zivosti u igru,Higuain strasa igrac sve zna ali nikad ga nebi stavio u prvi tim jer lik u svakoj utakmici ofula 2-3 zicera,Benzema uso ko da nije,Ronaldo se trudio al mogo samo trudan ostati nista vise.Igraci jos nisu uigrani sto je razumnjivo jer je jos rano,ne postoji igra,taktika,svi previse soliraju,uredu novi igraci pa nemoze odmah sve stimati ali kod njih nije bilo ni pokusaja da stvore neku igru nego samo soliranje i sto jos mislim da nije ok sto se kod njih nezna ko na kojoj poziciji igra,svaki igrac na svakom dijelu terena se nalazi,Marcelo vise proveo u sredini nego na svojoj poziciji,MOJE MISLJENJE NA TEKMU TAKO DA MI POJEDINCI S "ONIM"STA TI ZNAS NETREBAJU....pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 avg 2010, 22:59

Ovo drugo poluvrijeme što sam pregledao je solidno. Dobro igramo, kratke pasove sve za deste, samo nas realizacija yebe. I to će polahko doći, a i igra će se još poboljšati, jer mnogo je novih igrača dok se to uigra.
Khedira obavezno u prvu postavu, a Marcelu sam se uobičajeno ponovo dotakao najmilih. Gori, odvratniji i mrži igrača se nije rodio otkako se igra fudbal.

EDIT
Ja se ovim igračima divim. Pod kakvim samo oni pritiskom igraju. Na svakom koraku, pogledu u bilo kojeg igrača se to osjeti. Ja da tamo igram bih poludi za pet dana majke mi :roll: Još kad se tome doda tim koji se brani sa svih 11 igrača onda nema druge ne se čupati za kosu...

Ima nade za ovaj tim sigurno...
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 29 avg 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 avg 2010, 22:59

Ista Mallorca, Real potpuno drugačiji. Ronaldo svake sezone sve lošiji, bar ja imam takav osjećaj... :D
Vjerovatno pritisak na onih stotinjak miliona. :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 avg 2010, 23:00

Nail for Real je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Suknu ga veliki Laudrup bivsem klubu. :mrgreen:
i koliko je golova dao?
nego, razmisljao sam da idem na odmor u Bari, kakva je tamo atmosfera? :twisted:
Nije ni jedan, ali ovo je za njega i ovakvu Mallorcu ravno pobjedi, sto je i sam rekao ;)

Pah, sto se odmora tice, sta da ti kazem...predlazem ti da ides u Turijak, daleko ti je Bari. Mahanje. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2010, 23:00

Wolverine je napisao/la:cestitam na zasluzeno osvojenom bodu.
e kad ce taj 5000 post :mrgreen: nemogu ni postavit poruku od lešinara...ne ovih iz Banja Luke
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 avg 2010, 23:00

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 29 avg 2010, 23:00

e ovom realu ni murinho ne moze pomoc ..... :shock:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2010, 23:01

Strauss je napisao/la:Ovo drugo poluvrijeme što sam pregledao je solidno. Dobro igramo, kratke pasove sve za deste, samo nas realizacija yebe. I to će polahko doći, a i igra će se još poboljšati, jer mnogo je novih igrača dok se to uigra.
Khedira obavezno u prvu postavu, a Marcelu sam se uobičajeno ponovo dotakao najmilih. Gori, odvratniji i mrži igrača se nije rodio otkako se igra fudbal.

EDIT
Ja se ovim igračima divim. Pod kakvim samo oni pritiskom igraju. Na svakom koraku, pogledu u bilo kojeg igrača se to osjeti. Ja da tamo igram bih poludi za pet dana majke mi :roll:

Ima nade za ovaj tim sigurno...
potpis, to i ja mislim
samo je od marcela benz bio gori :D
realizacija da se popravi i doci ce rezultati, igra je bila dobra, sansi je imalo ;)

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 29 avg 2010, 23:01

Ma dajte Dzeku odmah. Benzemu prodajte bilo kome za male pare

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.