Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- osvajaci551
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Gotovo sigurno finale za Kuipersa

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Cakir puno bolji od briha i kujpersa imakelija, cak je i argentibac bolji , al dje ceuefa dat da finale sude neevropljani, de ti nama bjelcugu kakvu ortodoksnu.
CPOJ
- osvajaci551
- Kontakt:
Ne bih se složio da je Čakr bolji od dva Nizozemca
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Ne znam drug.Ljudi u knock out fazi nisu primili gola , 4 utakmice 0 golova , u grupi su zastopali prvo kolo protiv Svice kad su fulili 30 sansi.Ostatak turnira rutinski odradili.Ne sjecam se da se neko naigrao protiv njih , bas dominantno turnirski.Mrcvare te ,zabiju go , pa te onda jos vise mrcvare.jestamaji je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:10ako su nekoga vile nosale onda je to bila španija 2010, iako su tih godina bili daleko najbolji. elem slabo je ko osvojio SP bez problema i bez srećeJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:47Turnir koji se igra svake 4 godine da bi se osvojio moras biti daleko najjaci kao recimo sto je to bila Spanija kada je osvojila ili splet okolnosti , momentum i sreca.Nema tu puno mudrolije , jednostavno u 80% slucajeva ne osvaja najjaca ekipa.
Mozes prakticno bez pobjede u regularnom djelu doci do titule , Portugal je proslo prvenstvo bio jako blizu da to i ostvari.
Sjedim nesto na cugi i dodje mi misao da bi Christiansen mogao biti zlatna lopta 
ARSENAL4ever
- Felixians4
- Kontakt:
Ključni dijelovi su ne znam drug o ne sjećam se. Baš nije bilo dominantno,visili su protiv Paragvajaca,a u finalu su Nizozemci bili konkretniji čak. Iker Casillas bio je najveći heroj tog osvajanja.JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:18Ne znam drug.Ljudi u knock out fazi nisu primili gola , 4 utakmice 0 golova , u grupi su zastopali prvo kolo protiv Svice kad su fulili 30 sansi.Ostatak turnira rutinski odradili.Ne sjecam se da se neko naigrao protiv njih , bas dominantno turnirski.Mrcvare te ,zabiju go , pa te onda jos vise mrcvare.jestamaji je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:10ako su nekoga vile nosale onda je to bila španija 2010, iako su tih godina bili daleko najbolji. elem slabo je ko osvojio SP bez problema i bez srećeJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:47Turnir koji se igra svake 4 godine da bi se osvojio moras biti daleko najjaci kao recimo sto je to bila Spanija kada je osvojila ili splet okolnosti , momentum i sreca.Nema tu puno mudrolije , jednostavno u 80% slucajeva ne osvaja najjaca ekipa.
Mozes prakticno bez pobjede u regularnom djelu doci do titule , Portugal je proslo prvenstvo bio jako blizu da to i ostvari.
2012. jedva iz grupe + jasno penali Portugal. Najčišće osvajanja takoreć je Francuska 2018. s teškim ždrijebom.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kvalitet te Španske generacije oslikavaju 3 uzastopne titule na velikim takmicenjima i tu sva rasprava zavrsava o zdrijebovima, igri ili bilo cemu.
Spojiti 3 takmicenja ne moze nekvalitetna, sretna ili ne znam kakva ekipa.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa vanserijska generacija + vanserijski sistem igre i uigranost + sreća. Jbg, ne može jedno bez drugog i trećeg da spojiš 3 natjecanja u nogometuLlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:32Kvalitet te Španske generacije oslikavaju 3 uzastopne titule na velikim takmicenjima i tu sva rasprava zavrsava o zdrijebovima, igri ili bilo cemu.
Nema Dancima na Wembley
Koliko neregularno prvenstvo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kojih 30 šansi, nisu toliko stvorili na čitavom prvenstvu, a ne u jednoj utakmici. Protiv Portugala u 80. minuti gol, Paragvaj imao penal, kasnije i Španija i opet kasni gol. Njemačka, ne sjećam se, vjerovatno rutiniranje i finale 2 zicera koja je prije svega fulio choker Robben.JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:18Ne znam drug.Ljudi u knock out fazi nisu primili gola , 4 utakmice 0 golova , u grupi su zastopali prvo kolo protiv Svice kad su fulili 30 sansi.Ostatak turnira rutinski odradili.Ne sjecam se da se neko naigrao protiv njih , bas dominantno turnirski.Mrcvare te ,zabiju go , pa te onda jos vise mrcvare.jestamaji je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:10ako su nekoga vile nosale onda je to bila španija 2010, iako su tih godina bili daleko najbolji. elem slabo je ko osvojio SP bez problema i bez srećeJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:47Turnir koji se igra svake 4 godine da bi se osvojio moras biti daleko najjaci kao recimo sto je to bila Spanija kada je osvojila ili splet okolnosti , momentum i sreca.Nema tu puno mudrolije , jednostavno u 80% slucajeva ne osvaja najjaca ekipa.
Igra ni približna kao 2008 godine, kada su igrali i najljepši fudbal.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
sjećanja očito blijede jako brzo 
Bas citam o tome, hem su izyebali sve ekipe koje su morale u britaniju, hem ne daju da protivnicki navijaci dodju.
Cijela evropa normalno zivi a oni se prave englezi, jos cu i onom na teoriji zavjera ovo spomenut, eto yebala ga vakcinacija, oni se ko biva vakcinisali a ne mogu stadion napunit. A uefa im se ulizuje na celu sa slovenskim fasistom ceferinom citaj cafirom.
CPOJ
Nadam se bojkotu ovog prvenstva jer nije 1 % regularno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koji engleski ****
Eno sad igraš sve utakmice kući osim jedne i to nije neka prednost, ko yebe domaći teren i navijače.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
koliko je domaćina dosad uzelo EP?
Ovaj turnir ne treba ni racunati kao EP vec kao neki rekreativni turnir. Previse nerelugarnosti i ofirnih stimanja.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istina. Egzibicioni turnir kao i završnica LP u augustu prošle godine. Ko god da osvoji, titula neće imati istu težinu kao i sve prethodne.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Englezi će imati podršku čitavog Wembleyja, Dancima zabranjen dolazak na polufinale Eura
Joj da hoće ispasti i to na svom stadionu još bolje, kako se ovo Euro i ova situacija iskoristila dobro da im se naštima sve ali imam osjećaj da luzeri neće opet osvojiti i ako se plasiraju u finale.
Joj da hoće ispasti i to na svom stadionu još bolje, kako se ovo Euro i ova situacija iskoristila dobro da im se naštima sve ali imam osjećaj da luzeri neće opet osvojiti i ako se plasiraju u finale.
Nadam se da ce u 95-oj primiti go za remi i onda u produzetcima u 122-oj za remi i na penale da ce ona raga Kane fuliti penal za prolaz Danaca.
Gadi mi se navlacenje .
Gadi mi se navlacenje .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.