FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 26 nov 2011, 16:24

Ona cokoladica sa dugom kosom bas se nesto bio nameracio na Smajica, dobro pa ga nije povrijedio.
Trening utakmica.
NO PYRO NO PARTY

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 nov 2011, 17:15

Cestitke momcima na ipak sjajnoj polusezoni, obzirom kako je krenulo, jos samo da olimpiC odradi svoj dio posla, ne zbog jesenje titule vec zbog cinjenice da igramo sa sirokim slj tekmu pa bi se pobjedom odmah malo odlijepili, iako smo tek na pola puta do cilja. Sve ovo mirise na jos jedno lijepo proljece i posjetu na tribinama kao u sampionskoj sezoni :) Kalkulacije cemo ostaviti za proljece a sada "zimski san", toliko vremena za razne "supljake", teorije zavjere, price o pojacanjima, rekla-kazala.... :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 nov 2011, 17:34

Buu je napisao/la:Ona cokoladica sa dugom kosom bas se nesto bio nameracio na Smajica, dobro pa ga nije povrijedio.
Trening utakmica.
Al su mu zato Smajke i Zeba kicmu polomili dvaput kad je u one reklame otis'o. Zolotic je lijepo danas odigro a Kvesic izdominirao sve. Nego prica se da bi Zeba mogao u Poljsku, naravno jos nista nije dogovarano vec mi rece manager jedan da ima zainteresovanih klubova za "relativno" dobre pare (ne kao onih 700.000 sto je Sturm nudio ali tu negdje). Sto se Kvesica tice nudi neki tim 200.000 al kaze njegov manager nesmijem Amaru ni reci da su samo toliko ponudili poludice :lol:
Sve u svemu lijepa polusezona jos da nam hoce ostati igracki kadar isti bilo bi extra.
GAZI ZELJO SVE DO POBJEDE
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 26 nov 2011, 17:54

Al smo se pomamili, i ne slazem se sa jednim kolegom sa foruma da ovako nismo igrali i kad smo bili najjaci, jer ja mislim da smo sad najjaci, mada ima tu jos prostora za napredak sto ce se vidjeti u nastavku prvenstva, po meni je potrebno sacuvati ovih 12-15 igraca koji se rotiraju i mozda dovesti jos jednog ili dva igraca kao pojacanja,ali naglasavam samo kao pojacanja a ne da se dovede neko ko ce povremeno ulaziti, no ja vjerujem (kao i svi ostali navijaci) da ce AMAR povuci prave poteze kao i do sada
26.05.2010-TITULA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 nov 2011, 18:27

Rutinska pobjeda sa 30 % snage po veoma hladnom vremenu, i da nije bilo golmana Leotara i da nije podljednja utakmica u ovoj godini vec bi 60. minuti krenuo kuci sto je vecina i navijaca uradila.
Najaci je bio spiker na pocetku utakmice za klupu Leotara, i vec pomenuti golman kada mu je sa sjevera doletio sok u peterac, a on mrtav hladan podize plac gore i popi sok. Al definitivno najaci mi je lik koji je Sarabu zahebavao cijelo drugo poluvrijeme. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 nov 2011, 18:34

Žao mi što ne uđe ona Zebina iz mrtvog ugla u prvom, bio bi prelijep gol.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 26 nov 2011, 18:37

Čestitke za ovaj dio sezone.Od svih klubova,osim Širokog i Zrinjskog vas bi volio vidjeti kao prvake.Ima dosta normalnih forumaša i ne visite na nasoj temi kao pitari..Mi ako budemo prvi reci ce,red na Hrvate,e sad je problem sta ce biti ako vi budete prvi.Stanka je duga,valjda će glavonje nesto smisliti!!! :D :D
Zadnja izmjena: elche101, dana/u 26 nov 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 nov 2011, 18:42

elche101 je napisao/la:Čestitke za ovaj dio sezone.Od svih klubova,osim Širokog i Zrinjskog vas bi volio vidjeti kao prvake.Ima dosta normalnih forumaša i ne visite na nasoj temi kao pitari.Naravno tu bih izdvojio onog ljigavca Dino LJ ili tako nesto.Mi ako budemo prvi reci ce,red na Hrvate,e sad je problem sta ce biti ako vi budete prvi.Stanka je duga,valjda će glavonje nesto smisliti!!! :D :D
Mozda si imao neki nesporazum sa dinom lj ,ali vjeruj mi da je to jedan od normalnijih ljudi ovdije,ali opet ne znam sto je razlog tome,da mislis tako.Medjutim onoliko koliko sam ja pratio komentare tog covjeka,mogu ti reci da je dino lj jedan od realnijih ljudi,dosta miroljubiv i rijetko ,bas rijetko vrijedja i napada bez razloga.ALi eto ,mozda se i njemu omaklo jednom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 nov 2011, 19:04

Cestitke igracima i strucnom stabu na sjajno odigranoj polusezoni.
Zazmirt cu na one prve tekme polusezone :mrgreen:

Sto se danasnje tekme tice, po meni je igrac utakmice Zola. Momak je na pravom putu i zelim mu da tako nastavi a novi uspjesi ce sigurno doci sami po sebi. Momak zeli igrati i to se vidi. Trudi se, trci, borben je i sto mi je jako vazno, igra svih 90 minuta u istom ritmu. 10+
Takodjer, Kvesa je odigrao sjajnu partiju i jos jednom je dokazao da je istinsko pojacanje Zelje a ne ko Perica o kojem ne vrijedi pisati. Ljencina.
Zeba i Adilovic u svom folu... ubojiti svaki na svoj nacin!
Nyema danas solidan. Definitivno mu vise lezi uloga zadnjeg veznog nego stopera a to je nekako i za nas sigurnije. :mrgreen:
Benjo sve bolji i bolji. Svidjelo mi se sto je dobio kapitensku traku nakon izlaska Zebe.
Smajic takodjer danas dobar kao i u utakmicama do ove, a njega u odlicnom izdanju ocekujem tek na proljece.
Vasilic danas ispod svog prosjeka, vjerovatno sto mu je nedostajao drug Bogi :mrgreen: Istina, nije covjek ni imao puno posla.
Jamak danas takodjer nesto losiji u odnosu na par proslih tekmi.
Ramic je opet bio izgubljen! Lose primanje lopte u par situacija, lose pozicioniranje...
Stana sam sebe bacio na nos i dozivio ovacije publike...
Vernes solidan...
Bukvic solidan...
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 26 nov 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 26 nov 2011, 19:06

barbarez je napisao/la:
elche101 je napisao/la:Čestitke za ovaj dio sezone.Od svih klubova,osim Širokog i Zrinjskog vas bi volio vidjeti kao prvake.Ima dosta normalnih forumaša i ne visite na nasoj temi kao pitari.Naravno tu bih izdvojio onog ljigavca Dino LJ ili tako nesto.Mi ako budemo prvi reci ce,red na Hrvate,e sad je problem sta ce biti ako vi budete prvi.Stanka je duga,valjda će glavonje nesto smisliti!!! :D :D
Mozda si imao neki nesporazum sa dinom lj ,ali vjeruj mi da je to jedan od normalnijih ljudi ovdije,ali opet ne znam sto je razlog tome,da mislis tako.Medjutim onoliko koliko sam ja pratio komentare tog covjeka,mogu ti reci da je dino lj jedan od realnijih ljudi,dosta miroljubiv i rijetko ,bas rijetko vrijedja i napada bez razloga.ALi eto ,mozda se i njemu omaklo jednom.
Ma ne vrijeđa on kad su relacije između Želje i Sarajeva.Stalno poziva na neku bratsku povezanost pitara i manijaka.To ja postujem al bas se vidi da glumi nekog jugosa!!!Mozda ja i griješim,samnom nije nikada bio u svađi ali svaki njegov komentar je kako Sarajlije moraju biti zajedno a kako su svi ostali neprijatelji!!!Mogao sam ih izdvojiti jos,al njega sam bas upamtio,nek se ne sekira,mozda bi netko i mene tu stavio!!! Ja mu se ispričavam,vjerojatno sam ga uvrijedio,eto nek oprosti!!! Sretno na proljeće,nadam se da ce te ga docekati iza nas!!! ;)
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 nov 2011, 20:24

elche101 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Ma ne vrijeđa on kad su relacije između Želje i Sarajeva.Stalno poziva na neku bratsku povezanost pitara i manijaka.To ja postujem al bas se vidi da glumi nekog jugosa!!!Mozda ja i griješim,samnom nije nikada bio u svađi ali svaki njegov komentar je kako Sarajlije moraju biti zajedno a kako su svi ostali neprijatelji!!!Mogao sam ih izdvojiti jos,al njega sam bas upamtio,nek se ne sekira,mozda bi netko i mene tu stavio!!! Ja mu se ispričavam,vjerojatno sam ga uvrijedio,eto nek oprosti!!! Sretno na proljeće,nadam se da ce te ga docekati iza nas!!! ;)
Prvo nisi me uvrijedio jer meni nije bitno sta mi se kaze vec komi to kaze a tvoje misljenje mi je nebitno.
Drugo pitari i manijaci i jesu bratski povezani jer mi smo jedni od rijetkih gdje clanovi porodica navijaju za razlicite klubove,najveci grad BiH,dva najveca fudbalska kluba i imamo tu srecu da mozemo birati izmedju dva giganta za razliku od drugih
Trece uvjek cu vise zeljeti da Sarajevo,Celik Velez,Sloboda,Olimpik,Zvijezda ili Travnik budu bolji od vas jer ovu nasu drzavu nose u srcu za razliku od vas,a vidim da i su i tebi Siroki i Zrinjski najdrazi sto li Boze moj.
Cetvrto nisam Jugonostalicar jer sam u tom sistemu osjetio sta znaci represija prema nekome samo sto pripada Muslimanskom narodu i sto nije zelio da bude clan Komunisticke partije.
Peto najvecu ljigavost upravo pokazujete vi kada si tako fin zasto ti je Hrvatska draza od BiH a ovo je dokaz te ljigavosti:
Hrvatska gruda nam sveta već tisuć ljeta...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 26 nov 2011, 20:36

Željezničaru svaka čast! Manijaci 0 bodova.. Znali ste da je posljednja utakmica u prvom dijelu, i također ste znali da se smiješi 9 pobjeda, prošli u kupu i prvo mjesto na tabeli a vas nigdje. Umjesto da ste napravili ludilo i podgrijali atmosferu.. Sutra alle zusamen navijamo za Olimpic :D
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 26 nov 2011, 21:31

MaroonWhite1987 je napisao/la:Željezničaru svaka čast! Manijaci 0 bodova.. Znali ste da je posljednja utakmica u prvom dijelu, i također ste znali da se smiješi 9 pobjeda, prošli u kupu i prvo mjesto na tabeli a vas nigdje. Umjesto da ste napravili ludilo i podgrijali atmosferu.. Sutra alle zusamen navijamo za Olimpic :D
Termin nije kurcu valj'o ;) I vama je tako bilo nedavno kad vam se tekma igrala u 13:00 ;)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 26 nov 2011, 21:36

MaroonWhite1987 je napisao/la:Željezničaru svaka čast! Manijaci 0 bodova.. Znali ste da je posljednja utakmica u prvom dijelu, i također ste znali da se smiješi 9 pobjeda, prošli u kupu i prvo mjesto na tabeli a vas nigdje. Umjesto da ste napravili ludilo i podgrijali atmosferu.. Sutra alle zusamen navijamo za Olimpic :D
bitno je da ti pratis Manijake :)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 26 nov 2011, 21:50

Čestitke plavim momcima i Amaru, sve ste fino nanizali :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 nov 2011, 21:51

Ko voli gluposti može ih masu naći na ovoj temi od stranice 4400 pa nadalje, negdje od 20. avgusta. Nema kakvih folova nema. Od tjeranja Amara, Adilovića levata, borbe Veleža za titulu, pitarskih priča o dominaciji u prvenstvu, izgubljenoj šansi za titulu, propalom prvenstvu, a tek bila odigrana tri kola. Pitari, a Boga mi i ostali željomrsci isplivali na površinu, pa se dočepali tastature. Kome nije mrsko neka posjeti te stranice da se malo nasmije.

KAZNENA EKSPEDICIJA, čeka proljeće i akoBogda nastavlja sa sankcijama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 nov 2011, 22:51

Da uradimo rezime (odlične) polusezone.

Euro nastupi:
dvije odlične utakmice protiv Šerifa koji u zadnjih 5-6 nastupa u Europi nisu ispali u prvom kolu takmičenja. Izbacivši Šerifa uzeli smo njihov koeficijent i postali nositelji. Kurate sreće kakve jesmo ćelavi jad iz UEFE nam izvuče Makabija kao nenositelja :roll: Odigramo strašno poluvrijeme na Koševu. Umjesto da nakon prvog poluvremena bude barem 2:0 i tako sasvim sigurno promijenimo ishod dvomeča mi odemo na poluvrijeme 0:0 ; U drugom poluvremenu Marković zajebe stvar, primimo (pre)glup gol i tu nam negdje i bi kraj. Revanš je bio debakl.

Ligaški i kup nastupi:

Prvo kolo protiv Širokog. Široki je grčevito branio bod u drugom poluvremenu. Kontra, sebičnost Višće koji je htio da ide iz Želje, fula i kazna. Gol u sudijskoj nadoknadi. Nesreća prva.
Rudara dobijamo rutinski u drugom kolu.

Treće kolo i utakmica sa Travnikom. Travnik bolji u prvom poluvremenu, ipak odlazimo na poluvrijeme sa rezultatom 1:1; Željo bolji u drugom poluvremenu. Onda se dešava slučaj Varupa. Čovjek nam zabije gol iz Viteza. Ubio jadnog pauka. Nemoguć gol, jedan od milion. Nesreća druga. Pametnjakovići se javljaju da oni nešto objasne. Loša pojačanja. Amar je pročitan trener. Ta će Adilović. Loše, borba za Europu, vidi kako igra FKNJ, bla, bla, kukanje.
Četvrto kolo i utakmica sa Zrinjskim na Grbavici. Ljudi pređu četiri puta centar i zabiju nam tri gola. Nemoguća situacija. Nesreća treća u četiri odigrana kola. Debili već počinju da zvižde našim igračima. Ne može gore, Adilović je kloc, Karić je kloc.

Peto kolo i najbitnija utakmica ove sezone, OlimpiC Željezničar. Tri boda su imperativ. Loša atmosfera na tribini. Raja nadrkana. Adilović dobija crveni karton i postaje najomrženiji igrač Želje u tako kratkom periodu. Karić ga prati u stopu :mrgreen:
Na ovoj utakmici Amar vrši ključne izmjene u ekipi. Amar, sin božiji
Nijema počinje kao zadnji vezni igrač
Vasilić koji nije igrao počinje kao štoper
Kvesić i B. Čolić postaju nezamjenjivi bekovi
Jamak dobija priliku na poluvremenu iako nije odigrao ni jednu ligašku minutu do tada.

S druge strane iz ekipe ispadaju Savić, Stanić i Marković.

Utakmicu dobijamo sa igračem manje. Selimović je bio strijelac nemoguće važnog gola kako će se poslije ispostaviti.

Šesto kolo gostujemo Čeliku. Čelik nam zabija gol u prvom i jedinom napadu na utakmici. Željo pravi bezbroj prilika koje nisu bile dovoljne za pobjedu. Čelik nam otima bod na neobjašnjiv način. Još jednom dokazujemo da lošije igramo sa igračem više :roll: Nesreća četvrta.

Šest utakmica sa omjerom 2-2-2 pri čemu smo gostovali 4 puta i dva puta igrali na Grbavici je okarakterisano kao vrlo loš rezulat. Seratori su i dalje prisutni.

Nakon Čelika igramo sa Leotarom u kupu. Karić dobija glup crveni karton zbog pokušaja da stigne loptu koju ne bi stigao Usein Bolt. Bukvić je povrijeđen, Gušo staje na gol. Svi se pitaju koliko je on spreman jer je trener golmana i nije aktivno branio nekoliko godina(utakmicu sa sarajevskom Bosnom ne računam).Leotara dobijamo 2:0 sa igračem manje.

U sedmom kolu čekamo Zvijezdu. Gušo dokazuje da nije za staro gvožđe. Brani nekoliko 1:1 na jedan situacija i osvaja nam tri boda zajedno sa Ramićem koji je postigao pobjedonosni pogodak. Igra loša, igrači i dalje u grču, pritisak se osjeća i na tribinama.

Onda smo se naljutili. Mi smo ipak Željo :mrgreen: Moramo da začepimo usta levatima i dušmanima. Trebaju još više da se jedu i oboljevaju zbog naših uspjeha :mrgreen:

Osmo kolo i gostovanje u BL. Malo navijača očekuje da možemo uzeti bod. O tri se ni ne razmišlja. Gušo starter :mrgreen: Željo iznenađuje igrom. Lepršavo, jako, lijepo, borbeno. Adilović zabija gol iz manguspke akcije. Borac je potpuno nadigran. Ptičice iz ko zna kojeg razloga koriste kamenje koje je već bilo spremno, kamenjaju se i utakmica se prekida. 0:3 sa nas iako bi više volio da nije bilo prekida. Imam osjećaj da bi ih nadigrali kao niko do sada u BL;

Slobodu dobijamo 4:0 sa pola snage gdje nismo ni htjeli da igramo u drugom poluvremenu. Da smo htjeli imam osjećaj da bi ih zabili deset golova. Al ****, valja gostovati u Tuzli :mrgreen:
Deseto kolo i još jedna bitna utakmica u Gabeli sa GOŠK-om. Trebaju nam bodovi da održimo korak sa vodećim. GOŠK bolji u većem dijelu utakmice. Šogun opravdava da može da brani na PL nivou. Fizička sprema dolazi do izražaja, Bogičević u zadnjim minutama zabija za nastavak velikog niza. Bogi majstore.

Nakon toga redom padaju Velež (4:1), Slavija (1:5), FKNJ(1:0), Kozara(0:2) i Leotar(2:0). U kupu rutinski prolazimo naše stalne mušterije OlimpiCa(3:0, 1:1) i Čelika (2:0, 0:0);

35 osvojenih bodova iz 15 utakmica(7 kući i 8 gostujućih)
17 ligaških+ kup utakmica bez poraza sa omjerom 13 pobjeda i 4 remija(dva u kupu uz rutninsko odrađivanje utakmice)
9 ligaških pobjeda u nizu

plasman u 1/2 kupa
tri-četiri sezone bez poraza u kupu uz omjer 22 pobjede i 14 remija uz gol razliku 40:7, tako nekako :mrgreen:
Adilović najbolji strijelac lige sa 10 potignutih golova(onaj iz BL se ne računa)
Zeba najbolji asistent lige, ne znam broj asistencija :roll:
Najbolji napad lige: 33 gola
druga najbolja odbrana lige sa 10 primljenih golova(od kojih smo 7 golova primili u prve četiri utakmice)
Najbolja gol razlika: +23

Od narednih 6 utakmica igramo 4 utakmice kući i dvije u gostima(Prijedor i Zrinjski gdje se realno može igrati).

Također nam još par stvari ide u prilog. Široki ima poprilično težak raspored u drugom dijelu. Gostuju nama, Borcu, Zrinjskom, Kozari, GOŠK-u, Ruradu, Čeliku. Nakon 15 odigranih kola Široki ima 8 utakmica kući i 7 u gostima.
Ide nam u prilog ako Široki ne dobije OlimpiCa sutra. 1-2 boda razlike, pod pritiskom su da ne smiju da izgube na Grbavici. Ako izgube ode Željo na 4-5 bodova razlike i to je već belaj :mrgreen: Al to je domen špekulacija.

Borac i Sarajevo ne spominjem kao konkurente za titulu jer ono što sa gledao danas mi se čini kao da su obje ekipe za klasu slabije od Želje. Trenutno. Da ne letim pred rudu.

Za početak drugog dijela prvenstva bi trebali da dovedemo kvalitetnog štopera i golmana. Vasilić i Bogičević su odlični. Nijema se pokazao mnogo kvalitetnijim na poziciji zadnjeg veznog igrača. Priznajem da sam se smijao kada su neki ovo predlagali :mrgreen: Previše lako ispada kada je štoper. Što se golmana tiče, pa ****. Karić je evidentno ispao iz svih kombinacija, opravdano. Primio je par glupih i nesretnih golova u nezgodno vrijeme. Raja ga je uzela na zub i to ne može biti dobro na kraju. Iako je solidan golman U 1 na 1 siituacijama. Poprilično je loš u istrčavanjima kao i šutevima iz daljine. Ne vidi frajer :mrgreen: :roll: Bukvić je mladi reprezentativac i nada ali nisam siguran da je za prvog golmana. Ostaje nam Šogun :mrgreen: Jasno je da čovjek hladno može da brani u našoj ligi iako nije branio vijek. Uvijek je bio "dobar" golman koji je branio nemoguće a primao pacerske golove. Nije mu se to jednom desilo. Također nije znao da brani lopte po zemlji :roll: istrčavanje mu je također bilo nako. Nije znao ni da ispuca loptu :mrgreen: Sad se to promijenilo. Kompletan je golman. Mnogo bolji nego što je bio. Nema pristiska. Iskusniji. Zaradio je pare, ne mora da se prodaje, brani iz užitka i to se vidi. Sad, postavlja se pitanje, do kada može tako. Može li u Europi da drži nivo. Na sreću, to nije moj posao :mrgreen:

Na skoro svim pozicijama smo "popunjeni" osim golmanske i štopera, eventualno lijevog beka. Možda još kakvo krilo da dovedmo :roll: :mrgreen:

Sve u svemu, vrhunski. Prvih deset godina dominacije je najteže podnijeti. Posije bude lakše. Kako reče uvaženi kolega forumaš :mrgreen:

Rezime je onako kratak :mrgreen: al ****, bilo je par situacija koje su nam definisale ovu polusezonu. Ko hoće neka čita ko neće, ne mora 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 nov 2011, 23:02

nikad_izvini sve lijepo objasniouz to da bi ja ipak doveo jednog provjerenog golmana pa makar i pare dao ...ili u jos bolje slucaju Bukvica na gol ....takodje i jednog ofanzivnog veznog ...Stanceskom dat papire il ga prodat nekim levatima neka ide lik gdje ce igrat ovako da propada grijeh ima potencijala al ako se bude onako trudio zavrisice u mramoru. ista stvar i za Ramica. Onako mlad igrac ima predispozicije da postane igracina, ali ne vidim zelju kod njega i zalaganje .. :cry: tuzno stvarno, nadam se da ce se to promjenit na proljece ako Bog da....
dalje nadam se da ce se stvari u marketingu popraviti...nadam se novim sponzorima, istocnoj tribini (najmanje) ako Bog da bice to ok ...samo treba zalaganja
te da ce nam napraviti nove dresove, jos kvalitetnije i bolje sa original PLAVOM bojom i naravno novim dizajnom! Produziti ugovore sa Benjom, Nyemom, Vasilicem, BOGICEVICEM, Zebom ...ako treba i pod boljim uslovima. pogotovo za Zebu i BOGIJA.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 nov 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 26 nov 2011, 23:06

Svaka cast nasim momcima najvjerovatnije na jesenjoj tituli, a ako i ne budemo docekujemo Siroki prvo kolo da to potvrdimo.
Imam neki slikica na komp da postavim, pa ako mi neko moze objasniti kako da stavim posto sam novi na polusezone.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 nov 2011, 23:07

ZeLJooo je napisao/la:Svaka cast nasim momcima najvjerovatnije na jesenjoj tituli, a ako i ne budemo docekujemo Siroki prvo kolo da to potvrdimo.
Imam neki slikica na komp da postavim, pa ako mi neko moze objasniti kako da stavim posto sam novi na polusezone.
zaslike.com
Uploadujes ides copy image URL i ides ,ovo kopiras i taj url paste medju img, nadam se da me razmijes!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ristagrad i 38 gostiju.