Žao mi je, al' takve scene možeš samo vidjeti na Koševu.pitic je napisao/la:Nećemo nigdje, čekat ćemo stream kako klofate Deju, Slavicu i štrebere, radi neuspjeha. To je zanimljivije.Raonffa je napisao/la:Zna li se koliko navijača HŠK Sarajevo putuje na proslavu titule u Mostar?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bar ne postavljamo bombe na tribine stadiona.Raonffa je napisao/la:Žao mi je, al' takve scene možeš samo vidjeti na Koševu.pitic je napisao/la:Nećemo nigdje, čekat ćemo stream kako klofate Deju, Slavicu i štrebere, radi neuspjeha. To je zanimljivije.Raonffa je napisao/la:Zna li se koliko navijača HŠK Sarajevo putuje na proslavu titule u Mostar?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Više preferirate prijetnje trudnicama, mangupi since 1987joker90 je napisao/la:
Bar ne postavljamo bombe na tribine stadiona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Manje zlo opet od bacanja bombe na dječje igralište. Bombaši since 1987!Raonffa je napisao/la:Više preferirate prijetnje trudnicama, mangupi since 1987joker90 je napisao/la:
Bar ne postavljamo bombe na tribine stadiona.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znamo svi da dinastija neće otići milom, a povratak Amara i njegove uprave će se desiti silom.
SRETAN BROJ - 1725
A uništavanje stadiona koji je simbol odbrane ove države? Pa to vam čak ni braća iz mostarskog HŠK-a ne radejoker90 je napisao/la:Manje zlo opet od bacanja bombe na dječje igralište. Bombaši since 1987!Raonffa je napisao/la:Više preferirate prijetnje trudnicama, mangupi since 1987joker90 je napisao/la:
Bar ne postavljamo bombe na tribine stadiona.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko hiljadu, ocekujemo dolazak i UD.Raonffa je napisao/la:Zna li se koliko navijača HŠK Sarajevo putuje na proslavu titule u Mostar?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znao sam da ćemo nekako završiti na ratu i patetici o ratnim dešavanjima..Raonffa je napisao/la: A uništavanje stadiona koji je simbol odbrane ove države? Pa to vam čak ni braća iz mostarskog HŠK-a ne rade
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Patetika, since 1921joker90 je napisao/la:Znao sam da ćemo nekako završiti na ratu i patetici o ratnim dešavanjima..Raonffa je napisao/la: A uništavanje stadiona koji je simbol odbrane ove države? Pa to vam čak ni braća iz mostarskog HŠK-a ne rade
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tako ti je to uvijek kada štrumfovi nemaju više argumenata, kada dožive rezultatsku katastrofu i kada ih tlačiš gif-ovima i šprdancijom.joker90 je napisao/la:Znao sam da ćemo nekako završiti na ratu i patetici o ratnim dešavanjima..Raonffa je napisao/la: A uništavanje stadiona koji je simbol odbrane ove države? Pa to vam čak ni braća iz mostarskog HŠK-a ne rade
SRETAN BROJ - 1725
Fol patetika, ja odgovaram da neće biti nikakvog "klofanja" niti "udaranja" naše uprave u nedjelju, i postavljam snimak kako to rješavaju navijači Sarajeva, i dalje govorim da to nećete doživjeti na Grbavici.
Stiže citat parafraziram "bar ne postavljamo bombe na stadion"? Uredu, ne postavljate bombe na stadion, al' ga zato rušite
Ujedate, ujedeni ste, naučite primiti udarac kad ga već znate dati.
Stiže citat parafraziram "bar ne postavljamo bombe na stadion"? Uredu, ne postavljate bombe na stadion, al' ga zato rušite
ja sam reko da mi pojača janjetinu malo, gladne vas cekamoMortemHz je napisao/la:Oko hiljadu, ocekujemo dolazak i UD.Raonffa je napisao/la:Zna li se koliko navijača HŠK Sarajevo putuje na proslavu titule u Mostar?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
vi ne primate udarce, vec kurcinu od 30 centi vec peti dan evoRaonffa je napisao/la:Fol patetika, ja odgovaram da neće biti nikakvog "klofanja" niti "udaranja" naše uprave u nedjelju, i postavljam snimak kako to rješavaju navijači Sarajeva, i dalje govorim da to nećete doživjeti na Grbavici.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sto tjeraju samprasa? Pa nije on kriv sto hadzikamatarevic nije kupio sudije u zadnja 2 kola. Cak je sa onom ekipom penzionera uspio krupi otkinuti bod. Bas su nezahvalni.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da najtrofejniji klub "osvoji nesto"? Ne shvatam.pitic je napisao/la:Uvesti trokružni sistem da Željezničar osvoji nešto
Životni saputnik! 1921
Iftar je oko 9 pa reci nek ne rani s pečenjem. Ima vremena.Rigoletto je napisao/la: ja sam reko da mi pojača janjetinu malo, gladne vas cekamo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nemoj im masnoće punoRigoletto je napisao/la:ja sam reko da mi pojača janjetinu malo, gladne vas cekamoMortemHz je napisao/la:Oko hiljadu, ocekujemo dolazak i UD.Raonffa je napisao/la:Zna li se koliko navijača HŠK Sarajevo putuje na proslavu titule u Mostar?
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Taman iza utakmicewobly92 je napisao/la:Iftar je oko 9 pa reci nek ne rani s pečenjem. Ima vremena.Rigoletto je napisao/la: ja sam reko da mi pojača janjetinu malo, gladne vas cekamo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
It's a brand new day

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.