Hahah a to. Pa zna da nema mjesta u najvećem klubu pa izabrao klub gdje će dobijati prilikuBabayaro je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:19Nisi me skonto, supak je sto je odbio najveci klub u BiH a vjerovatno i sire.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:14Nije da mu se nešto radujemo, ali valjda bude od koristi.
Odavno ne igra fudbal na nekom nivou, statistika je preloša ali eto obzirom kakva nam je liga možda oživi karijeru.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- ExchangeOffice
Odkud Trako kod Ibrakovica ?
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
To prizivaš našeg Husu?
Nemoj to "konobara"...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:12Nema veze, čekat ćemo i mi vaše reakcije kada budete ispadali od ribara, konobara i sl.maliboro je napisao/la: ↑06 jul 2023, 05:36neka dovoljna ti je sramota sto navijas za tuzla s.moras shvatiti da borac dovodi provjerena pojacanja na pozicijama koja ne mogu da omanu.dodo vico tegeltija gigara i prodana dusa cetaljima sabrija topalovic.ima tu jos ali oni su iz sjene.moramo samo dobrog spica naci tu da se setka po sesnaestercu da moze padati da nam sviraju penale i da zna dati gol iz ofsajda.jedva cekamo vase reakcijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:13
Pa dobro mene bi bilo sramota ponositi se time, ali nemamo svi istu tačku gledišta.
Tebi ako je to ok, onda ništa. Uzivaj![]()
![]()
Iako podržavam sve naše predstavnike u Evropi, vašem se brukanju radujem. Jer ste takvi i jer ste na takav način izborili Evropu.![]()
![]()
Da se ne naljute iz jednog naseg kluba, to je njihova eksluziva.
Ako izbace koga da ih zjebavaju kako su ispali od ugostiteljskih radnika
A zeljeznicari ga vec u sastave i kombinacije uvrstili.
Izdao ih je
- FKS -
Ako ga budete mogli plaćati kao i ostale igračemaliboro je napisao/la: ↑06 jul 2023, 05:36neka dovoljna ti je sramota sto navijas za tuzla s.moras shvatiti da borac dovodi provjerena pojacanja na pozicijama koja ne mogu da omanu.dodo vico tegeltija gigara i prodana dusa cetaljima sabrija topalovic.ima tu jos ali oni su iz sjene.moramo samo dobrog spica naci tu da se setka po sesnaestercu da moze padati da nam sviraju penale i da zna dati gol iz ofsajda.jedva cekamo vase reakcijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:13Pa dobro mene bi bilo sramota ponositi se time, ali nemamo svi istu tačku gledišta.maliboro je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:36
Ta trojica tempiraju formu.kad vam najsladje bude oni vam ga zavuku a gigara dzokers klupe.i onda plac krece i protesti po forumu.ali samo po forumu uzivo slabijepa kad krenu kompilacije spremne za sud u lozani
ajmo ljudi pred savez ne moze vise ovako cetalji su nam preuzeli sve
Tebi ako je to ok, onda ništa. Uzivaj![]()
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Izvinjavam se zaista. Radujem se ispadanju od poštara, estradnih umjetnika, Glovo dostavljaca i slično.Vanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:49Nemoj to "konobara"...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:12Nema veze, čekat ćemo i mi vaše reakcije kada budete ispadali od ribara, konobara i sl.maliboro je napisao/la: ↑06 jul 2023, 05:36
neka dovoljna ti je sramota sto navijas za tuzla s.moras shvatiti da borac dovodi provjerena pojacanja na pozicijama koja ne mogu da omanu.dodo vico tegeltija gigara i prodana dusa cetaljima sabrija topalovic.ima tu jos ali oni su iz sjene.moramo samo dobrog spica naci tu da se setka po sesnaestercu da moze padati da nam sviraju penale i da zna dati gol iz ofsajda.jedva cekamo vase reakcije![]()
Iako podržavam sve naše predstavnike u Evropi, vašem se brukanju radujem. Jer ste takvi i jer ste na takav način izborili Evropu.![]()
![]()
Ako izbace koga da ih zjebavaju kako su ispali od ugostiteljskih radnika![]()
-
letsgofighter
- Kontakt:
FC Milsami OrheiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:12Izvinjavam se zaista. Radujem se ispadanju od poštara, estradnih umjetnika, Glovo dostavljaca i slično.Vanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:49Nemoj to "konobara"...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:12
Nema veze, čekat ćemo i mi vaše reakcije kada budete ispadali od ribara, konobara i sl.
![]()
Ako izbace koga da ih zjebavaju kako su ispali od ugostiteljskih radnika![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kad igras 4 playoffa za grupe,sto je za vas naucna fantastika,desi se i neki Milsami,mada vama je to standard jer ste mal i smjesan politicki tim,pa vas nogama ubiju irci i konobari,natrpaju vam sa vanago usta za cijeli zivot hahaletsgofighter je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:28FC Milsami OrheiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:12Izvinjavam se zaista. Radujem se ispadanju od poštara, estradnih umjetnika, Glovo dostavljaca i slično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
letsgofighter
- Kontakt:
Desi se i da pobjediš Cluj u Banja Luci i budeš prvi tim u evropi koji je ispao jer se prestao gledati gol u gostima !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:37Kad igras 4 playoffa za grupe,sto je za vas naucna fantastika,desi se i neki Milsami,mada vama je to standard jer ste mal i smjesan politicki tim,pa vas nogama ubiju irci i konobari,natrpaju vam sa vanago usta za cijeli zivot hahaletsgofighter je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:28FC Milsami OrheiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:12
Izvinjavam se zaista. Radujem se ispadanju od poštara, estradnih umjetnika, Glovo dostavljaca i slično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko para je naš Željkan inkasirao za transfer ovog normalnijeg Armina Hodžića? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Wow zadivljeni smo. Nas je milimetsr dijelio da iste izbacimo u udjemo u grupe,vi jedino cime se mozete hvaliti je porazima. Nas protiv Bresta za 3 pretkolo LP pokrade u jednoj tekmi zbog korone tj ponisti gol jer je ofsajd tj izmislio isti pa nikom nista.letsgofighter je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:40Desi se i da pobjediš Cluj u Banja Luci i budeš prvi tim u evropi koji je ispao jer se prestao gledati gol u gostima !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:37Kad igras 4 playoffa za grupe,sto je za vas naucna fantastika,desi se i neki Milsami,mada vama je to standard jer ste mal i smjesan politicki tim,pa vas nogama ubiju irci i konobari,natrpaju vam sa vanago usta za cijeli zivot haha
-
letsgofighter
- Kontakt:
Uh pa ja zaboravio sa kim se prepisujem, to si ti, deklarisani glupan ovog foruma, izvini !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:46Wow zadivljeni smo. Nas je milimetsr dijelio da iste izbacimo u udjemo u grupe,vi jedino cime se mozete hvaliti je porazima. Nas protiv Bresta za 3 pretkolo LP pokrade u jednoj tekmi zbog korone tj ponisti gol jer je ofsajd tj izmislio isti pa nikom nista.letsgofighter je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:40Desi se i da pobjediš Cluj u Banja Luci i budeš prvi tim u evropi koji je ispao jer se prestao gledati gol u gostima !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:37
Kad igras 4 playoffa za grupe,sto je za vas naucna fantastika,desi se i neki Milsami,mada vama je to standard jer ste mal i smjesan politicki tim,pa vas nogama ubiju irci i konobari,natrpaju vam sa vanago usta za cijeli zivot haha
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nemam ja veze sa ispadanjem od Milsamija. Moji su izbacili rutinski Tre Penne a časno izgubili od tima koji je dogurao do polufinala.letsgofighter je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:28FC Milsami OrheiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:12Izvinjavam se zaista. Radujem se ispadanju od poštara, estradnih umjetnika, Glovo dostavljaca i slično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ode džaba, a nade polagali.
Suza.
Suza.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da su barem vec masinu hajrovali
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svaka čast, ne uzme se svaki dan za najboljeg igrača ekipe takva cifra!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da su bar za drugog najboljeg nešto uzeli, al ode i on isto ko i najbolji.
Nikad poraz, samo lekcija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ANamelessGhoul, aqarius, Beli98, BetonskiMozgovi, bvsic, Hrammm1921, kogmagie46, Maestro^^, Nemanja99, Redfire16, Samba71, Silvester071, tutankamon1905, zastitaIdentiteta i 115 gostiju.