Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
napokon da sarajlije vide i shvate zasto Slobodasi kukaju zdjih 10 kola!!
DRŽAVA TUZLA!!
Virto je u inostranstvu, ne možeš ga nahvatati. A kad dolazi u balkanske krajeve onda ide na svoje Prokletije.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
olakotna okolnost im je sto su gadjali i svoje je li. Znaci samo novcana kazna logikom naseg saveza, i nasih forumasa.
mozda jedna utakmica jer su malo kačili i goste.
mozda jedna utakmica jer su malo kačili i goste.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bila je vika na Zeljeznicar, cinjenica je da su sudije gurale njih, al ovo sta se svira Zrinjskom nadmasilo je ljudsku intelektualnost. Ono sto je Bandic sviro u Bijeljini je nista sta je Bjelica danas uradio. I jos nesto stanovnici zapadnog mostara su pokazali da oni jos uvijek nisu dorasli da se zovu gradjanima i definitivno su za povratak u onaj krs i sela srednje bosne odakle su se u ratu naselili

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eno organizuju proteste ispred saveza. Pravda za divove. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem J*** te usta balava!Virtu4l je napisao/la:SNSa je napisao/la:Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!Virtu4l je napisao/la: ne znam zašto kmeče ovoliko, penal čist kao suza
slobodu unakazili, a sad svi protiv njih
Nas da su sudije gurale mi bi imali koju titulu više, to je činjenica. Manite se gluposti "niste sposobni".esprit24 je napisao/la:Bila je vika na Zeljeznicar, cinjenica je da su sudije gurale njih, al ovo sta se svira Zrinjskom nadmasilo je ljudsku intelektualnost. Ono sto je Bandic sviro u Bijeljini je nista sta je Bjelica danas uradio. I jos nesto stanovnici zapadnog mostara su pokazali da oni jos uvijek nisu dorasli da se zovu gradjanima i definitivno su za povratak u onaj krs i sela srednje bosne odakle su se u ratu naselili![]()
Zna se koga ovdje sudije guraju.
Smiri hormoneSNSa je napisao/la: Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prijavljujem ti mrtvu nanu picko ofucana.Virtu4l je napisao/la:Eno organizuju proteste ispred saveza. Pravda za divove.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ne, Velez je primitivan klub iz totalitarizma, bravarski, mrtvi k'o broz.Osim13 je napisao/la:Ma sve to potajno za Velež navijacrozla je napisao/la:Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
.
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 10 nov 2018, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
NOSIOCI EUROPSKIH VRIJEDNOSTI 1/1

- akisarajevo92
- Kontakt:
Tek sad vidim sta je ovaj svirao za penal
Bruka i sramota
Bruka i sramota
Don't believe the hype.
ju što se psuje, a ja kontao multietničko sarajevo....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nositelji europskih vrijednosti, uistinu. Europe iz vremena kamenog doba.Osim13 je napisao/la:NOSIOCI EUROPSKIH VRIJEDNOSTI 1/1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ona kockasta glava u polo majici dignute kragne je reper prosječnog kamenjarskog covjeka koji se sljego u Mostar...radi u eronetu,istetovirano mu na ruci "mi rvati",6 zuba u dva reda.....prije rata tucao kamen u nekoj vukojebini zapadne Hercegovine (kojih ima u izobilju)...lijegao sa mrakom jer struje nije bilo a eo ga sad cetvrt vijeka poslije pod reflektorima stadiona....na ogradi... prijeti..... hahahhaha
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 10 nov 2018, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Bas vala. Bez obzira sta Kolina pise, ovaj penal sto je poklonio Sarajevu je za baciti ga lavovima.akisarajevo92 je napisao/la:Tek sad vidim sta je ovaj svirao za penal![]()
![]()
![]()
Bruka i sramota
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 10 nov 2018, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Ovo ako nije za prazne tribine do kraja sezone onda ne znam šta je. Da je sreće bili bi izbačeni u neki niži rang, pa bi šutali krpenjaču sa onim klubom iz Ljubuškog 
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko je velik klub F.K.ZELJEZNICAR
Jedino njemu na njegovom stadionu se protiv njega sudi penal u 95 min.
Pri rezultatu 1:1
GOLEM SI ZELJO
Jedino njemu na njegovom stadionu se protiv njega sudi penal u 95 min.
Pri rezultatu 1:1
GOLEM SI ZELJO
Ako se nakon ovom odvratnom Zrinjskom ne da suspenzija na najmanje 5 utakmica onda treba ugasiti ligu. Smijurija ziva.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.