zna li neko jos ovu stvar, mislim da je u isto vrijeme se vrtila po radiostanicama i mtv-uVensanKasel je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:43CHR je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:40VensanKasel je napisao/la: ↑07 apr 2026, 23:10
I meni je kada je harala bolja druga verzija , sada kad se stari bolja prva
Ne znam zašto , ali sam bio ubjeđen da Nana pjeva Johhny B ...
Kako przi.![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
meni najjaca fifa ikad, jos si mogao igrati neke tamo egzoticne lige kao malajzija, a najjace mi bilo sto si mogao igrati u dvorani i kvalifikacije za svijetsko u francuskoj, znalo se citavu noc bez spavanja, pa i do podne igrati...PikachuSA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 01:35Prva FIFA sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.
Ako se ne varam, jedina FIFA sa svim reprezentacijama na svijetu.
Zahvaljujući FIFA 98 sam počeo slušati Blur.![]()
Evo još jedne njihove dobre:
a ja sam se navukao na ove genijalce
- VensanKasel
- Kontakt:
Eto vidiš , samo činjenice .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
Na dva rezervoara , jedan gratis u odnosu na dizel .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- bavariapivo
- Kontakt:
neki dan se vratio iz bosne, potrosnja 5,1 lVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11Eto vidiš , samo činjenice .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
Na dva rezervoara , jedan gratis u odnosu na dizel .![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma nemoguće , to nije tačno .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:14neki dan se vratio iz bosne, potrosnja 5,1 lVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11Eto vidiš , samo činjenice .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51
evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
![]()
Po Bošnjama , dizel troši 4 litra a benzinac 12 litara , još ako je TDI onda troši 2 litra na 100 kilometara ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- bavariapivo
- Kontakt:
pa kad zive jos u devedestim i pocetkom 2000-ihVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:22Ma nemoguće , to nije tačno .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:14neki dan se vratio iz bosne, potrosnja 5,1 lVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11
Eto vidiš , samo činjenice .
![]()
Po Bošnjama , dizel troši 4 litra a benzinac 12 litara , još ako je TDI onda troši 2 litra na 100 kilometara ...
- invincible1921
- Kontakt:
Kad smo od auta, isplatil se dat 50/60 k za hyundai tucsonVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11Eto vidiš , samo činjenice .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
=\_1921_/=
Pretpostavljam da vazi 10 godina ili 100 hiljada milja garancija i u BiH? Ja sam sad zeni uzeo (u subotu) Hyundai Kona, ma auto fantazija prica s tobom bukvalno.invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:41Kad smo od auta, isplatil se dat 50/60 k za hyundai tucsonVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11Eto vidiš , samo činjenice .bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51
evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
ili da trazim nesto polovno u tom rangu
![]()
Ne mozes protiv te garancije (najbolje na trzistu), 5 godina ili 60 hiljada milja sve pokrivaju, sta god da se desi, i 10 godina ili 100k na motor i transmisiju.
Primirje nije trajalo ni 12 sati. Izrael logicno krsi jer njima se moze...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Oktavija je fina vozilica. Nek' je sa srecombavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
Glede prodaje novih modela na bh tržištu, Hyundai Tucson bio je na drugom mjestu, odmah iza Skode Octavije.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:52Pretpostavljam da vazi 10 godina ili 100 hiljada milja garancija i u BiH? Ja sam sad zeni uzeo (u subotu) Hyundai Kona, ma auto fantazija prica s tobom bukvalno.invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:41Kad smo od auta, isplatil se dat 50/60 k za hyundai tucsonVensanKasel je napisao/la: ↑08 apr 2026, 13:11
Eto vidiš , samo činjenice .
ili da trazim nesto polovno u tom rangu
![]()
Ne mozes protiv te garancije (najbolje na trzistu), 5 godina ili 60 hiljada milja sve pokrivaju, sta god da se desi, i 10 godina ili 100k na motor i transmisiju.
Garancija na Hyundai u BiH je pet godina.
Vrhunski proizvodjac, čiji modeli u EU ipak nisu toliko popularni, poput recimo drugih Azijata, tačnije Japanaca sa Yarisom.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Wilshere10
- Kontakt:
Punim jutros Teslu kad nestade struje. Sekunda je falila da je prodam. 
Benzinci ili dizel u BiH?Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:54
Glede prodaje novih modela na bh tržištu, Hyundai Tucson bio je na drugom mjestu, odmah iza Skode Octavije.
Vrhunski proizvodjac, čiji modeli u EU ipak nisu toliko popularni, poput recimo drugih Azijata, tačnije Japanaca sa Yarisom.
2020 i mladja su im beton, do 2018 su imali probleme ali su ispravili. Samo na benzincima gledati da nije turbo i da nije dct transmisija i to je to.
evo na Petrolu spustili dizel na 2.98
Tucson u BiH u ponudi ima 1.6 T-GDI turbo benzince te turbo dizelase 1.6 CRDI. Onda hibrid i plug-in hibrid.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:27Benzinci ili dizel u BiH?Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:54
Glede prodaje novih modela na bh tržištu, Hyundai Tucson bio je na drugom mjestu, odmah iza Skode Octavije.
2020 i mladja su im beton, do 2018 su imali probleme ali su ispravili. Samo na benzincima gledati da nije turbo i da nije dct transmisija i to je to.
Ovo su nova vozila.
Ko hoće novog Hyundaija, a da ne voza ove Tucsone od preko 55000 KM, moj savjet je Huyndai i30, 1.5 dpi atmosferski benzinac. Izađe oko 41000 KM sa premium opremom, snage 96 ps.
Meni su nejasne i ove berze sto idu gore i ovi sto spustaju cijene goriva, zbog dila nekog politickog retarda koji pojma nema o politici niti sta radi.
Evo sta se desilo. Dogovorio sporazum sa Irancima, bez ukljucivanja Izraela, te dogovorio i primirje u Libanonu. Sto je potvrdio i pakistanski premijer kao posrednik koji je izricito naglasio da se primirje odnosi na Libanon.
Onda nakon sto je vec sklopio sporazum sa Iranom i u vezi Libanona zove Izraelce. Ovi razocarani kazu da se nastavlja rat sa Hezbolahom i da nema primirja. Zuti idiot kaze ok i danas u izjavi kaze da se sporazum ne odnosi na Libanon.
Rat ce se nastaviti i onda ce sekta ovog retarda kriviti Iran.
Dabogda umro.
Evo sta se desilo. Dogovorio sporazum sa Irancima, bez ukljucivanja Izraela, te dogovorio i primirje u Libanonu. Sto je potvrdio i pakistanski premijer kao posrednik koji je izricito naglasio da se primirje odnosi na Libanon.
Onda nakon sto je vec sklopio sporazum sa Iranom i u vezi Libanona zove Izraelce. Ovi razocarani kazu da se nastavlja rat sa Hezbolahom i da nema primirja. Zuti idiot kaze ok i danas u izjavi kaze da se sporazum ne odnosi na Libanon.
Rat ce se nastaviti i onda ce sekta ovog retarda kriviti Iran.
Dabogda umro.
Ne valja im taj 1.6 turbo motor benzin, zato su izdali/napravili ovaj 2.0 4x4. Na 1.6 je dct transmisija a na 2.0 cvt. I to su zamijenili/popravili.Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:49Tucson u BiH u ponudi ima 1.6 T-GDI turbo benzince te turbo dizelase 1.6 CRDI. Onda hibrid i plug-in hibrid.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:27Benzinci ili dizel u BiH?Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:54
Ovo su nova vozila.
Ko hoće novog Hyundaija, a da ne voza ove Tucsone od preko 55000 KM, moj savjet je Huyndai i30, 1.5 dpi atmosferski benzinac. Izađe oko 41000 KM sa premium opremom, snage 96 ps.
U zadnjoj generaciji Tucsona msm da nemas benzinca 2.0. Pricam o novim modelima.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 18:12Ne valja im taj 1.6 turbo motor benzin, zato su izdali/napravili ovaj 2.0 4x4. Na 1.6 je dct transmisija a na 2.0 cvt. I to su zamijenili/popravili.Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:49Tucson u BiH u ponudi ima 1.6 T-GDI turbo benzince te turbo dizelase 1.6 CRDI. Onda hibrid i plug-in hibrid.
Ovo su nova vozila.
A kada proizvodjac ima hronicni problem npr sa 1.6 turbo, onda obicno to rijese opozivom.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Jabroni i 6 gostiju.