FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 28 nov 2011, 17:46

babilonTM je napisao/la:Željo učestvuje na Bajramskom turniru

Fudbalski klub Željezničar će učestvovati na jubilarnom 20. tradicionalnom malonogometnom Bajramskom turniru koji će se 29. i 30. novembra održati u Skenderiji. Željo će kao nosilac grupe A, za protivnike imati Čelik, Velež i Olimpic. U grupi B će nastupiti Sarajevo, Novi Pazar, Travnik i Vrbanjuša.

Turnir će otvoriti Željezničar i Olimpic, koji brani naslov iz prošle godine. Utakmica je na rasporedu sutra od 10.00 sati.

Željezničar će na ovom turniru nastupiti u najjačem sastavu.
Da ne bude opet, u finale ide, odnosno turnir osvaja ekipa koja, recimo postigne više golova lijevom nogom. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 28 nov 2011, 17:49

nemojte se nadati tituli na Bajramskom turniru, ove godine muslimanski klub osvaja haha, najvjerovatnije F.C. S AHHA

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 28 nov 2011, 17:51

Na bajramskom turniru zeljo ce igrat ce Zeba,stanic,Svraka,B.ColicSmajic,Jamak,,Zolotic,Bukvic i jos ce zvat neke juniore ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 nov 2011, 17:54

Zeljo.ba je napisao/la:Na bajramskom turniru zeljo ce igrat ce Zeba,stanic,Svraka,B.ColicSmajic,Jamak,,Zolotic,Bukvic i jos ce zvat neke juniore ;)
ma zajko je tu, bit ce iznenadjenje sve osim naseg prvog mjesta, realno, i jos samo da ne bude kakvih povreda i svi smo zadovoljni :)
Za zivot cijeli!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 28 nov 2011, 18:16

Kazu u upravi da vaze i godisnje a i one od Hajduka :D[/quote]
ja imam kartu od kupa sa leotarom, imam i sa repkom i jos neke ligaske sam sacuvao, hocu li moci mozda uci na bajramski besplatno ?[/quote]
Kazu za takav asortiman dobijes i karte za Enesa Begovica ako opet bude nastupao :D

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 28 nov 2011, 19:09

i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
"Sagrađen je tridesetih godina i sve je na njemu, osim terena koji je bio posut šljakom, bilo od drveta. Čelik ga je koristio do 1960., kada se preselio na Blatušu, a na Bilinom polju su ostali igrati ZSK i Željezničar."

http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 nov 2011, 19:23

Šofa je napisao/la:i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
"Sagrađen je tridesetih godina i sve je na njemu, osim terena koji je bio posut šljakom, bilo od drveta. Čelik ga je koristio do 1960., kada se preselio na Blatušu, a na Bilinom polju su ostali igrati ZSK i Željezničar."

http://****/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
sumnjam da je to istina... mislim da postoji i nk Željezničar Zenica pa mozda su oni igrali ...

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 28 nov 2011, 19:26

prebacite na OBN

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 nov 2011, 19:34

Šofa je napisao/la:i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo

http://****/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
to je Željezničar iz Zenice ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 28 nov 2011, 19:42

nime_tm87 je napisao/la:
jel fakat isitna ovo

sumnjam da je to istina... mislim da postoji i nk Željezničar Zenica pa mozda su oni igrali ...
znam da je Grbavica napravljena nekad poslije drugog svjetskog, tako da ovo nema logike da ste tamo igrali iza 1960.
Al eto mozete kritikovati novinara sto nije bio odredjeniji, ipak nikkoo ne zna za taj tamo neki klub.

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 28 nov 2011, 19:48

pile87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Osim je još dodao da je rano govoriti o eventualnim pojačanjima ili odlascima.

"Još nismo analizirali polusezonu, međutim, moramo biti spremni i na iznenadne odlaske, jer se kod nas zna desiti da igrač preko noći ode u inostranstvo. U tom slučaju bismo morali razmišljati o zamjenama. Međutim, još je rano govoriti o tome. Tim koji sada imamo je dovoljno kvalitetan za naše ciljeve na proljeće, a svakako da neko pravo pojačanje uvijek dobro dođe", kazao je Osim.
Ma nesekiraj se nece niko nigdje preko noci, nema osnova po kojem bi otisao a da ga ovi iz kluba ne puste i to uz odstetu! A vec se spominje i neki igrac koji je igrao za dinamo mladji je momak u pitanju napadac ne znam ime...
Da nije Kramarić?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 nov 2011, 20:11

Jel ovo Karić u Belgiju otišao???

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 28 nov 2011, 20:15

Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a. :mrgreen: :mrgreen:

Pita ga novinar : 'Moze li Borac stici Zeljeznicar ? '
Kaze Amar : 'Moze ,al' nece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: '

KRALJ !

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 nov 2011, 20:23

zeljosampion je napisao/la:Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a. :mrgreen: :mrgreen:

KRALJ !

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
a nesto ga je pitao kao da li ste zadovoljni sto je zeljo ispred borca, on kratko i jasno DA :mrgreen:
Za zivot cijeli!

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 28 nov 2011, 20:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
zeljosampion je napisao/la:Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a. :mrgreen: :mrgreen:

KRALJ !

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
a nesto ga je pitao kao da li ste zadovoljni sto je zeljo ispred borca, on kratko i jasno DA :mrgreen:
Al pito ga je i moze li Borac stici FKZ ,al odgovora : moze al nece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 nov 2011, 20:31

Rođo,čitaj malo forum.To piše 2-3 posta iznad.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 nov 2011, 20:37

Svi gosti emisije su se složili da je liga 16 prevelika kao i zimska pauza, te da je potrebno što prije reorganizirati ligu- što je posebno Amar naglasio. Dotakao se Amar i navijača, utvrdivši da je glavni problem što je iščezla navijačka kultura koja je postojala prije rata, a sada je to više trend ili furka. Eto, ko nije gledao to je najbitnije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 28 nov 2011, 20:42

spielführer_21 je napisao/la:Svi gosti emisije su se složili da je liga 16 prevelika kao i zimska pauza, te da je potrebno što prije reorganizirati ligu- što je posebno Amar naglasio. Dotakao se Amar i navijača, utvrdivši da je glavni problem što je iščezla navijačka kultura koja je postojala prije rata, a sada je to više trend ili furka. Eto, ko nije gledao to je najbitnije.
Znam , i to sam gledo ,u vezi toga je i govorio da generacija od 40 god. ja msm voli Zelju ili sl.
tepsija je napisao/la:Rođo,čitaj malo forum.To piše 2-3 posta iznad.

Rodjo nek si ziv i zdrav al sam ja napiso taj post :roll:
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 nov 2011, 20:59

nime_tm87 je napisao/la:@diegoTM i Ludlo
Evo slike naravno iz moje radionice. :)
Nime hvala,i svaka cast momcino ! :) ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 nov 2011, 21:02

Aman je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Osim je još dodao da je rano govoriti o eventualnim pojačanjima ili odlascima.

"Još nismo analizirali polusezonu, međutim, moramo biti spremni i na iznenadne odlaske, jer se kod nas zna desiti da igrač preko noći ode u inostranstvo. U tom slučaju bismo morali razmišljati o zamjenama. Međutim, još je rano govoriti o tome. Tim koji sada imamo je dovoljno kvalitetan za naše ciljeve na proljeće, a svakako da neko pravo pojačanje uvijek dobro dođe", kazao je Osim.
Ma nesekiraj se nece niko nigdje preko noci, nema osnova po kojem bi otisao a da ga ovi iz kluba ne puste i to uz odstetu! A vec se spominje i neki igrac koji je igrao za dinamo mladji je momak u pitanju napadac ne znam ime...
Da nije Kramarić?
Krpic mislim da je trenutno u Orasju!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Azzuri, dark44, drzgemboadislic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], ZeljeznicarUberAlles i 62 gosta.