Da ne bude opet, u finale ide, odnosno turnir osvaja ekipa koja, recimo postigne više golova lijevom nogom.babilonTM je napisao/la:Željo učestvuje na Bajramskom turniru
Fudbalski klub Željezničar će učestvovati na jubilarnom 20. tradicionalnom malonogometnom Bajramskom turniru koji će se 29. i 30. novembra održati u Skenderiji. Željo će kao nosilac grupe A, za protivnike imati Čelik, Velež i Olimpic. U grupi B će nastupiti Sarajevo, Novi Pazar, Travnik i Vrbanjuša.
Turnir će otvoriti Željezničar i Olimpic, koji brani naslov iz prošle godine. Utakmica je na rasporedu sutra od 10.00 sati.
Željezničar će na ovom turniru nastupiti u najjačem sastavu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- diplomatija
- Kontakt:
nemojte se nadati tituli na Bajramskom turniru, ove godine muslimanski klub osvaja haha, najvjerovatnije F.C. S AHHA
Na bajramskom turniru zeljo ce igrat ce Zeba,stanic,Svraka,B.ColicSmajic,Jamak,,Zolotic,Bukvic i jos ce zvat neke juniore 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma zajko je tu, bit ce iznenadjenje sve osim naseg prvog mjesta, realno, i jos samo da ne bude kakvih povreda i svi smo zadovoljniZeljo.ba je napisao/la:Na bajramskom turniru zeljo ce igrat ce Zeba,stanic,Svraka,B.ColicSmajic,Jamak,,Zolotic,Bukvic i jos ce zvat neke juniore
Za zivot cijeli!
Kazu u upravi da vaze i godisnje a i one od Hajduka
[/quote]
ja imam kartu od kupa sa leotarom, imam i sa repkom i jos neke ligaske sam sacuvao, hocu li moci mozda uci na bajramski besplatno ?[/quote]
Kazu za takav asortiman dobijes i karte za Enesa Begovica ako opet bude nastupao
ja imam kartu od kupa sa leotarom, imam i sa repkom i jos neke ligaske sam sacuvao, hocu li moci mozda uci na bajramski besplatno ?[/quote]
Kazu za takav asortiman dobijes i karte za Enesa Begovica ako opet bude nastupao
i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
"Sagrađen je tridesetih godina i sve je na njemu, osim terena koji je bio posut šljakom, bilo od drveta. Čelik ga je koristio do 1960., kada se preselio na Blatušu, a na Bilinom polju su ostali igrati ZSK i Željezničar."
http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
jel fakat isitna ovo
"Sagrađen je tridesetih godina i sve je na njemu, osim terena koji je bio posut šljakom, bilo od drveta. Čelik ga je koristio do 1960., kada se preselio na Blatušu, a na Bilinom polju su ostali igrati ZSK i Željezničar."
http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
sumnjam da je to istina... mislim da postoji i nk Željezničar Zenica pa mozda su oni igrali ...Šofa je napisao/la:i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
http://****/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
- diplomatija
- Kontakt:
prebacite na OBN
to je Željezničar iz ZeniceŠofa je napisao/la:i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
http://****/vijesti.aspx?id=29442" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
znam da je Grbavica napravljena nekad poslije drugog svjetskog, tako da ovo nema logike da ste tamo igrali iza 1960.nime_tm87 je napisao/la:sumnjam da je to istina... mislim da postoji i nk Željezničar Zenica pa mozda su oni igrali ...Šofa je napisao/la:i tako pricajuci o bilinom polju zakacise se i za vas hehehehehhehe
jel fakat isitna ovo
Al eto mozete kritikovati novinara sto nije bio odredjeniji, ipak nikkoo ne zna za taj tamo neki klub.
Da nije Kramarić?pile87 je napisao/la:Ma nesekiraj se nece niko nigdje preko noci, nema osnova po kojem bi otisao a da ga ovi iz kluba ne puste i to uz odstetu! A vec se spominje i neki igrac koji je igrao za dinamo mladji je momak u pitanju napadac ne znam ime...avlami97 je napisao/la:Osim je još dodao da je rano govoriti o eventualnim pojačanjima ili odlascima.
"Još nismo analizirali polusezonu, međutim, moramo biti spremni i na iznenadne odlaske, jer se kod nas zna desiti da igrač preko noći ode u inostranstvo. U tom slučaju bismo morali razmišljati o zamjenama. Međutim, još je rano govoriti o tome. Tim koji sada imamo je dovoljno kvalitetan za naše ciljeve na proljeće, a svakako da neko pravo pojačanje uvijek dobro dođe", kazao je Osim.
- SarajlijaTM
Jel ovo Karić u Belgiju otišao???
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
zeljosampion
- Kontakt:
Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a.
Pita ga novinar : 'Moze li Borac stici Zeljeznicar ? '
Kaze Amar : 'Moze ,al' nece
'
KRALJ !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Kaze Amar : 'Moze ,al' nece
KRALJ !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a nesto ga je pitao kao da li ste zadovoljni sto je zeljo ispred borca, on kratko i jasno DAzeljosampion je napisao/la:Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a.![]()
![]()
Kaze Amar : 'Moze ,al' nece![]()
![]()
'
KRALJ !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Za zivot cijeli!
-
zeljosampion
- Kontakt:
Al pito ga je i moze li Borac stici FKZ ,al odgovora : moze al neceThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a nesto ga je pitao kao da li ste zadovoljni sto je zeljo ispred borca, on kratko i jasno DAzeljosampion je napisao/la:Kako ga Amar spusti onom sa OBN-a.![]()
![]()
Kaze Amar : 'Moze ,al' nece![]()
![]()
'
KRALJ !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Rođo,čitaj malo forum.To piše 2-3 posta iznad.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- spielführer_21
- Kontakt:
Svi gosti emisije su se složili da je liga 16 prevelika kao i zimska pauza, te da je potrebno što prije reorganizirati ligu- što je posebno Amar naglasio. Dotakao se Amar i navijača, utvrdivši da je glavni problem što je iščezla navijačka kultura koja je postojala prije rata, a sada je to više trend ili furka. Eto, ko nije gledao to je najbitnije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
zeljosampion
- Kontakt:
Znam , i to sam gledo ,u vezi toga je i govorio da generacija od 40 god. ja msm voli Zelju ili sl.spielführer_21 je napisao/la:Svi gosti emisije su se složili da je liga 16 prevelika kao i zimska pauza, te da je potrebno što prije reorganizirati ligu- što je posebno Amar naglasio. Dotakao se Amar i navijača, utvrdivši da je glavni problem što je iščezla navijačka kultura koja je postojala prije rata, a sada je to više trend ili furka. Eto, ko nije gledao to je najbitnije.
tepsija je napisao/la:Rođo,čitaj malo forum.To piše 2-3 posta iznad.
Rodjo nek si ziv i zdrav al sam ja napiso taj post
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Nime hvala,i svaka cast momcino !nime_tm87 je napisao/la:@diegoTM i Ludlo
Evo slike naravno iz moje radionice.![]()
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Krpic mislim da je trenutno u Orasju!!!Aman je napisao/la:Da nije Kramarić?pile87 je napisao/la:Ma nesekiraj se nece niko nigdje preko noci, nema osnova po kojem bi otisao a da ga ovi iz kluba ne puste i to uz odstetu! A vec se spominje i neki igrac koji je igrao za dinamo mladji je momak u pitanju napadac ne znam ime...avlami97 je napisao/la:Osim je još dodao da je rano govoriti o eventualnim pojačanjima ili odlascima.
"Još nismo analizirali polusezonu, međutim, moramo biti spremni i na iznenadne odlaske, jer se kod nas zna desiti da igrač preko noći ode u inostranstvo. U tom slučaju bismo morali razmišljati o zamjenama. Međutim, još je rano govoriti o tome. Tim koji sada imamo je dovoljno kvalitetan za naše ciljeve na proljeće, a svakako da neko pravo pojačanje uvijek dobro dođe", kazao je Osim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.