secer je napisao/la:
kolega geronimo(tb) me handri sto u idealnu postavu bayerna slazem igrace koje bayern ne moze dovesti. evo tima koji je prilicno lahko sloziti. povuci par pametnih poteza i trampiti ova dva igraca uz neku doplaticu.
-------------butko(od 2011 neuer)---------------
lahm-----boyten(demiklis)---badst.-----schäfer
---------------------kap´ten-----------------------
-------------krooso--------------svajni------------
--robben---------------------------------a. turan--
------------------------müller------------------------
ne moze on bez turcina.

vidim buttko bi trebao ostati, haj neka ga, dalje...posto sam za radikalne promjene

prodati michu dok se jos moze koji pinez uzeti za njega. tarzan je produzio, njega moramo gledati jos neko vrijeme (al' ne mora znaciti). schaefera za lijevog beka, hmm, moram priznati da je "lepi" imao dobru proslu sezonu, ove sezone ga malo povrede izhandrile. ali momak nije los, naprotiv.
ali gdje ono tvoje, da ce contento u sljedecoj sezoni biti standardan? treba tu biti pametan pa odluciti, da li pruziti sansu svom djetetu (koji obecava..al mrzim ovaj izraz

) ili kupiti nekog koji (mozda) nije puno bolji.
ja bih izabrao prvu soluciju. ali zbog tanke klupe...daj i schefera 'vamo!
k'ten ostaje gdje je i bio, mozda malo povucenije. jer mu se zna desiti da milimetarski pogodi igraca u trepavicu, sa nekih 50-60 metara.
trazis misketa, pa eto ti ga u kroosu. gotov potpuno isti igrac. smijem se kladiti da si zaboravio na njega kad si trazio veznjaka.
turcin dobar igrac, dijelim tvoje misljenje da bi bio pun pogodak. a je li realna opcija....
"ovi" vise vole provjerenu robu, tj. onu koju su gledali iz kola u kolo. tako da bi i ovom slucaju mogli ostetiti lucane sa sjevera njemacke. mada ja vise ne vjerujem u onu poznatu....oslabi konkurenciju kupujuci njihove igrace.
i gdje smo ono stali seceru (dz.b), ah ja u spicu napada. tu si postavio mulca.
ko biva nista od dzeke, marija ne mogu smisliti, klose u prekomandu...olic na klupu i imamo naseg decka koji moze sve igrati u napadu, ali ga ti zelis vidjeti u samom spicu.
dobro herr lattek, bice od tebe nesto. sad samo pokusati naci sredinu, niti cemo maicone a vala nit schefere.
ps: evo ja i hare se konsultovali i dosli smo do zakljucka da ne treba zaliti za riberyjem.
nista nam nije pruzio u ovoj sezoni, za razliku od pravog kinga koji nas nosi sam na svojim plecima.