AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

phily
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la phily » 22 avg 2014, 21:14

Manuel je napisao/la:a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
zar Torres ne dolazi :lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 avg 2014, 21:20

phily je napisao/la:
Manuel je napisao/la:a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
zar Torres ne dolazi :lol:
Hahahahaha izgleda da nema nista od toga.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 avg 2014, 22:32

Pogba je napisao/la: Vratit će se, gloryhunteri su to, rekao sam već. :mrgreen:
Pogotovo Admir, taj mrzi Juve više nego što voli Romu :urnebes: , ako osvojite scudetto, a nadam se da nećete :mrgreen: , eto njih opet.

Šalu na stranu, Genius je jedan od boljih forumaša na ovom pdf-u, doduše, previše je fokusiran samo na Romu, možda kao i ja npr. na Juve pa rijetko pričam o ostalim ekipama, ali šteta je da se ne vrati.

Admir, s druge strane, je opsjednut Juventusom i mržnjom i s njim je nemoguća bilo kakva civilizirana diskusija.
Ma jok, neće se vratiti. Vidiš džaba anketa i molbe. Romanisti ljudi od riječi izgleda. Tako kod nas jedan na RB forumu naljutio se i otišao, nije se vratio.

@bavarac
Ima Roma love sigurno, a Mehdija nesmiju tako lako pustiti jer klubu nisu potrebne pare, a imamo jos kapitalaca u ekipi, tako da ko hoće da kupuje naše igrače morat će dobro da potroši. Znam da bi Bayern i ostali veći timovi voljeli da Roma Benatiju, Pjanića, Strootmana proda za 20milki, al ne može jbg, trebalo ih je istrpiti da dodju do ovog nivoa.
embrace the chaos

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 avg 2014, 23:30

Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2014, 01:14

AgentttB je napisao/la:Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
Predsjednik Rome je jucer potvrdio da ce novi stadion biti zavrsen 2016.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 23 avg 2014, 01:21

Manuel je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
Jel to onaj stadion sto se spominjao da ce kostat oko milijardu eura :?:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2014, 02:40

berardi25 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Jel to onaj stadion sto se spominjao da ce kostat oko milijardu eura :?:
Jeste

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 23 avg 2014, 10:24

Više bih volio da nam se vrate @Evil Genius i @Admir nego da Roma dovede Ronalda. Dajte vratite se U INAT onima ... :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2014, 19:28

A. S. Roma (4-3-3) – De Sanctis; Torosidis, De Rossi, Astori, Emanuelson; Nainggolan, Keita, Florenzi; Iturbe, Destro, Gervinho

Bez pravog kreativca pocinjemo tekmu :facepalm: :facepalm:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2014, 20:29

Poluvrijeme

Aek 0:1 Roma

Onaj osjecaj kad te ubije drugoligas iz Grcke

Jes da vodimo golcinom Iturbea al ljudi ovo je fakat lose.E moj Garsija nikad te necu shvatiti,pa ne moze ti Florenzi igrati kreativca a jedan Pjanic,Totti pa i Ucan su na klupi.Znam da treba probati sve prije pocetka sezone ali ostalo je jos sedmica do pocetka a Roma umjesto da se uigra Rudi pokusava sve i svasta a nema vise vremena za ove eksperimente.

Hajde valjda zna sta radi.

Ovo ne da je lose ovo je ocajno.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2014, 21:33

Kraj

Aek 1:2 Roma

Jako losa utakmica Rome ali eto nekako smo dobili golovima Iturbea i Keite.Na kraju su navijaci Aeka uletili na teren.Nista novo sto se tice Grka.
Hvala Bogu nema vise prijateljskih tekmi.
Iduce sedmice pocinje Serie A i to prva tekma protiv Fiorentine.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 avg 2014, 12:13

Jel to završeno, Benatia u Bauernu ? :sick:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 avg 2014, 13:10

IlPrincipe je napisao/la:Jel to završeno, Benatia u Bauernu ? :sick:
Nije jos oficijelno al izgleda da ce u ponedjeljak to biti potvrdjeno :( :(

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 avg 2014, 12:22

Ma koliko para toliko i muzike. Shvatite da će Roma svake godine po jednog ili dvojicu najboljih igrača pordavati. Pjanić je sav na iglama, jedva čeka da ode, Strootman samo čeka mig Van Gala i ode u United. Ako još neko bljesne tipa Ljajić, Iturbe... i oni će odmah dići sidro. Da bi se bribližili "velikim" europskim ekipama moraš u ekipi imati cirka 10 igrača s god. plaćom od 5+ mil., a Roma to nikada neće moći podnijeti (jedino da nas neki budalasti arap kupi). Tako da će vazda biti odljev najboljih igrača, a mi ćemo svakih 5 god. ubosti kup italije, a svakih 20 god. scudetto. Ali nije sreća para puna vreća, niti pune vetrine trofeja. ROMA PER SEMPRE !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 avg 2014, 13:16

Alen1987 je napisao/la:Ma koliko para toliko i muzike. Shvatite da će Roma svake godine po jednog ili dvojicu najboljih igrača pordavati. Pjanić je sav na iglama, jedva čeka da ode, Strootman samo čeka mig Van Gala i ode u United. Ako još neko bljesne tipa Ljajić, Iturbe... i oni će odmah dići sidro. Da bi se bribližili "velikim" europskim ekipama moraš u ekipi imati cirka 10 igrača s god. plaćom od 5+ mil., a Roma to nikada neće moći podnijeti (jedino da nas neki budalasti arap kupi). Tako da će vazda biti odljev najboljih igrača, a mi ćemo svakih 5 god. ubosti kup italije, a svakih 20 god. scudetto. Ali nije sreća para puna vreća, niti pune vetrine trofeja. ROMA PER SEMPRE !
Ma nikad od Rome velike ekipe to znamo mi koji odavno navijamo za ovu ekipu ali eto opet nas nesto vuce da je jos vise volimo.Uvijek ista prica,znaci napokon imamo sansu za skudeto i umjesto da se nekim igracima izadje u susret i poveca im se plata kako ne bi otisli i da bi imali ekipu od prosle sezone uprava naravno neda vise para a hoce da zadrze igrace,e ne moze brate.Ove sezone protivnici nikad slabiji a Roma umjesto da to iskoristi i napokon vise osvoji taj skudeto oni ce prodati Benatiju a nece dovesti pravog napadaca.I sta da vise kazem.

U medjuvremenu Sampdorija zatrazila od Rome pozajmicu Romanjolija na sta su ovi pristali isto kao i sa Jedvajem.Eno Jedvaj dominira i vjerovatno ce ga Lever otkupiti,isti ce slucaj biti i sa Romanjolijem.

Kako god jos 6 dana do tekme a Roma bez pravog napadaca jer Destro za mene nije pravi napadac.

Ali nema veze uvijek uz ROMU.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 avg 2014, 13:20

M.Sissoko (agent Benatije) :
"Mehdijev problem nije plata. Igracu su porasli apetiti i zeli da ode u klub koji ce se boriti za visoko mjesto u Evropi. To Roma ne moze da mu pruzi. U ovom trenutku Mehdi ne zeli da prica ni sa kim"

Idi sine ko te drzi.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 avg 2014, 16:56

http://sportsport.ba/ino_fudbal/marko-b ... ima/138822" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
04.10.2009 !!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2014, 20:10

Manolas sve blize Rimu,tako da je Mehdi sve dalje od Rima ;) steta :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 25 avg 2014, 22:07

Nit je istina da Benatija ne prica ni sa kim nit je istina da su Basa i Manolas novi igraci Rome. Roma je veliki klub a to ko osporava ne moze se ni nazvat navijacem/fanom iste. Dortmund nema 5+mil plate pa su par godina u vrhu evropskog fudbala, Atletico isto tako.

Cuj Pjanic ko na iglama a on odbio velike klubove i produzio ugovor. Strootman da je htio ic forsirao bi sada transfer kad ga Van Gal silno zeli.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2014, 00:54

Calcio7 je napisao/la:Nit je istina da Benatija ne prica ni sa kim nit je istina da su Basa i Manolas novi igraci Rome. Roma je veliki klub a to ko osporava ne moze se ni nazvat navijacem/fanom iste. Dortmund nema 5+mil plate pa su par godina u vrhu evropskog fudbala, Atletico isto tako.

Cuj Pjanic ko na iglama a on odbio velike klubove i produzio ugovor. Strootman da je htio ic forsirao bi sada transfer kad ga Van Gal silno zeli.
Ma laze sportsport samo tako,isto ko i prosli put za Kirikesa kad su objavili da je potpisao.Ja ne mogu da vjerujem da nesto objave da je gotovo a to nije oficijelno.

Pjanicu se ne ide nigdje iz Rome,nije lud ovdje mu dobro samo tako.Svi ga vide ko nasljednika a on nije pod pritiskom,odigra jednu dobru tekmu od tri tekme i sve tako i svi opet pricaju da je masina.Sto bi isao u Englesku ili Spaniju da se dokazuje da se pegla kad mu je u Romi predobro a jos mu se plata povecala.

Strootman bi 100% otisao da je igrao na svjetskom i da nije imao tesku povredu a ovako Manca nije htjela da rizikuje i daje velike pare.Da je bio fit on bi vec bio bivsi u to budi siguran.Znas i sam da Sabatini svako ljeto proda nekog igraca na kojem moze zaraditi dobre novce.Ove ce to biti Benatija a iduce vjerovatno Strootman.

Dortmund i Atletico imaju po meni najbolje trenere na svijetu dok je Garsija jos daleko iza toga,kad se pokaze u ligi sampiona za mene ce biti vrhunski trener jer Talijanska liga nije mjerilo jer je preslaba a Bogami ni Francuska.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.