Da,na trgu se slavilodubrava je napisao/la:Siamo Noi, ja sinoć oko 21h prolazim Zrinjevcem i čujem navijanjeono je bilo da se naježiš
[youtube][/youtube]
Da,na trgu se slavilodubrava je napisao/la:Siamo Noi, ja sinoć oko 21h prolazim Zrinjevcem i čujem navijanjeono je bilo da se naježiš
Sve to u redu, ali to je idealisticki postulat po meni, nema ti toga bas danas u nogometu.Signore je napisao/la:@BurningLegion
Kakva Barca? Kakav Manchester? Kakav Real? Kakav Inter? Kakva pm? Nekome je Dinamo na prvom mjestu. Da nije svi bi navijale za ovo smece sa zapada.
I de shvati. Ti si igrac, igras za klub, doprinosis. Ti si dakle zasluzio te pare kojim te klub placa i sve to sto nabrajas. Korist je obostrana i obe strane imaju pravo rijeci. Prema svim zakonima drzave ugovor se prekida ukoliko to obe strane zele ili ako jedna strana taj ugovor prekrsi. Ni jedan je*eni klub nema pravo da izmjeni ugovor ako to igrac ne zeli. Makar to bilo i u igracevu korist.
Ako igrac zeli ostat on ce ostat. Ne mora citav zivot, moze koju godinu duze i onda nek se goni gdje oce. Problem je pohlepa, zelja za novcem. Kao da ce im ti novci pobjec. U 90% slucajeva nije problem pohlepa igraca nego pohlepa njihovih menadzera ili jos cesce njihovih roditelja.
Nitko me ne moze uvjeriti da igrac mora otici ako klub to zeli. Klub mu moze zaprijetit tribinama, klupom ili tako necim, al igraca ne mogu prodat. Nekome je mozda bolje 200 tisuca u Dinamu nego 600 tisuca u Interu.
I nisi ni svjestan koliko sam puta procitao clanak da je upravo Dinamo vodio pregovore s nekim igracem i na kraju se nije nagodio. Nije ga mogao placati ili nesto slicno. Jednostavno su pregovori kluba i igraca propali. I sta bi sad tu trebao napraviti klub tog igraca? Objesit ga? Zelim rec da igrac jednostavno moze postavit previsoke standarde i da se taj klub koji mu je ponudio ugovor moze je*at.
SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Torci ni do člankagerdmuller je napisao/la:Blue hell is back![]()
Najjaca grupa ne na Balkanu vec u Europi![]()
Podrska svim pravim Dinamovcima,samo nastavite ovako i nikad ne odustajte od borbe za VAŠ Dinamo
Nije forum za toga, al' ono, ne mozes to rec' i bit ozbiljan nikako. Pogledaj malo povijest, pa ovih 20 godina jedne i druge grupe. Ko zna di bi Torca bila da im se radi ovo sto se radi plavima...RiverPlate je napisao/la:Torci ni do člankagerdmuller je napisao/la:Blue hell is back![]()
Podrska svim pravim Dinamovcima,samo nastavite ovako i nikad ne odustajte od borbe za VAŠ Dinamo
U Europi neces naci ravnih BBB-ima, kamoli u vlastitoj drzavi.RiverPlate je napisao/la:Torci ni do člankagerdmuller je napisao/la:Blue hell is back![]()
Dobili smo puno upita o simbolici broja 6 na majici za članove. Kao što sigurno znate, futsal se igra s 5 igrača (4+vratar). Broj 6 je igrač više koji će igrati za Klub pružajući mu potporu u svakom pogledu.
Taj broj je umirovljen i pripada svim članovima Kluba, jer Dinamo-to si ti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.