Moja greska. Nisam dobro pogledao ugovore. To je iznos dodatnih radova. 195.581,19KM + PDV je procijenjena vrijednost radova na tribini. Sa stolicama i ogradom ce to sve izaci preko 300.000KM s PDV-om.badblueboylivno je napisao/la:Nema šanse.Signore je napisao/la:28.644,38KM s ukljucenim PDV-om. Nije mi neka velika cifra. Ograda i stolice nisu u toj cijeni. Otprilike je slicna cijena bila i na stadionu Mladosti u DK. Za maksimalno 50.000KM se moze napraviti dobar nizeligaski stadion, tj. tribina.badblueboylivno je napisao/la:Ogromna je, ovo je sigurno puno koštalo.
Kod nas stavljanje novog sloja betona (pet redova duž terena - ovdje je 15-ak redova na trećinu terena + galerija kod ulaza, jasno se vidi s ove slike) i 1000 stolica koštalo oko 100 tisuća maraka.
Sjećaš se kad sam postavljao slike nove tribine prije nego smo ušli u Prvu ligu Federacije, pet redova na sto metara, samo tribine - sklužbena procjena je bila 186 ili 196 tisuća maraka. Ništa nije trebalo raditi osim nalijevanja betona.
Sad nadjoh da je u Kaknju izgradnja dijela od 1.200 sjedecih mjesta i jedne svlacionice kostala 147.432,00KM. Bio sam uvjeren da je ta cifra bila za veci kapacitet, ali moje greska. Ne ide me danas nista