Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Kad bi je mogao naci , tu opciju 

-
- Kontakt:
Najjaci su pogotovo ona epizoda sa huliganimaMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam da li ste imali priliku gledati Gitak Tv(prije se emitovao zajedno sa show-om Joška Lokasa). Sve u svemu, momci su prva liga, nenad*ebivi, maestralni i ludi.

i ovo je prejako
odoh ja u teretanu, imam ja vaznijih poslova nego se prepucavat sa vama
hairlija, ne boj se, nemam ja profila na facebooku (hvala Bogu)
a koliko vidim nas dragi Botko se vratio
taman razmisljam da kupim jednu krampu, ali necu, preci ce mi metamorfozom u trnokop

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ja belaja majko moja
Murija mi na vrata dosla,ja na prozoru kad ide marica,stade ispred mog ulaza i stoji jedno 3-4 minute,a u nutra sve nesto paipiri onaj motorolu izma pa ovo pa ono kad izlaze ni manje ni vise nego njih cetvorica
i ja lagano zatvorim prozor,spustim roletne i upalim tv...nisu prosle 3 minute neko kuca na vrata,ja sta cu otvorim..Jesil ti taj,reko jesam...tamo vamo...zapisa me kaze doci cemo mi opet..kontam sta sam sad uradio majko moja..kad on rece..ali jbg...kazna ako bude dosla nece doci veca od 150 km
e hajmo sad dobrovoljci saljite te eura
(salim se) ma jbg..bezveze dobi kaznu...
Kad smo kod murije..imao sam komsiju ludog,ali totalno ludog (pozitivno ludog) ali brate kad je ljut ne pristaj mu na muku ili kad radi nesto,onda ga ne ometaj..i sad ja u kuci gledam Manchester United i jos neko,sjecam se grupna faza je bila..i sad se on napio i dolazi kuci (stan pored mene) i poce lupat razbijati i tako to...i kcerka mu nazvala muriju (a sve to radi kcerke radi,cura problem,pusi,pije,pola zgrade je guzilo
)i dolazi murija on otvara vrata i sad oni tako njemu govore kako treba poci u stanicu a on nece,a sve im govori kako nemaju nalog (a bez naloga se ne moze ulaziti),bio je upravu jbg..i sad stali se oni gurat,murija ga vuce napolje on njih gura,a sve u moja vrata udaraju...ja se istrz'o
i sad opet oni njemu izadji zvat cemo pojacanje on govori iz sobe : Necu gledam Manchester,a vodit me necete,jedino ako ce te mi u stanici pustiti utakmicu .Ja sam se valjao od smjeha...murija sjedila na stepenicama dok nije tekma zavrsila i odveli ga
Isto tako se jednom vracao pijan i nosio neke kolace u kesi
i sad prelazi on prugu i sad se treba spustiti kroz prolaz (od zemlje) da bi sisao na cestu i on kako se spusta,pijan,padne dole i sve one kolace u blato..i dolazi on gore i kuca meni na vrata..ja otvorim,kaze de buraz uzmi dva kolaca za tebe i staru ti kaze sad ja kupio..jbg morao sam uzeti,mada su poslije letili u smece...
Eno ga sad u KPD odlezao jednu godinu ima jos jednu... 

Kad smo kod murije..imao sam komsiju ludog,ali totalno ludog (pozitivno ludog) ali brate kad je ljut ne pristaj mu na muku ili kad radi nesto,onda ga ne ometaj..i sad ja u kuci gledam Manchester United i jos neko,sjecam se grupna faza je bila..i sad se on napio i dolazi kuci (stan pored mene) i poce lupat razbijati i tako to...i kcerka mu nazvala muriju (a sve to radi kcerke radi,cura problem,pusi,pije,pola zgrade je guzilo

Isto tako se jednom vracao pijan i nosio neke kolace u kesi

A C A B !
Emir_ZENICA je napisao/la:ja belaja majko mojaMurija mi na vrata dosla,ja na prozoru kad ide marica,stade ispred mog ulaza i stoji jedno 3-4 minute,a u nutra sve nesto paipiri onaj motorolu izma pa ovo pa ono kad izlaze ni manje ni vise nego njih cetvorica
i ja lagano zatvorim prozor,spustim roletne i upalim tv...nisu prosle 3 minute neko kuca na vrata,ja sta cu otvorim..Jesil ti taj,reko jesam...tamo vamo...zapisa me kaze doci cemo mi opet..kontam sta sam sad uradio majko moja..kad on rece..ali jbg...kazna ako bude dosla nece doci veca od 150 km
e hajmo sad dobrovoljci saljite te eura
(salim se) ma jbg..bezveze dobi kaznu...
Kad smo kod murije..imao sam komsiju ludog,ali totalno ludog (pozitivno ludog) ali brate kad je ljut ne pristaj mu na muku ili kad radi nesto,onda ga ne ometaj..i sad ja u kuci gledam Manchester United i jos neko,sjecam se grupna faza je bila..i sad se on napio i dolazi kuci (stan pored mene) i poce lupat razbijati i tako to...i kcerka mu nazvala muriju (a sve to radi kcerke radi,cura problem,pusi,pije,pola zgrade je guzilo)i dolazi murija on otvara vrata i sad oni tako njemu govore kako treba poci u stanicu a on nece,a sve im govori kako nemaju nalog (a bez naloga se ne moze ulaziti),bio je upravu jbg..i sad stali se oni gurat,murija ga vuce napolje on njih gura,a sve u moja vrata udaraju...ja se istrz'o
i sad opet oni njemu izadji zvat cemo pojacanje on govori iz sobe : Necu gledam Manchester,a vodit me necete,jedino ako ce te mi u stanici pustiti utakmicu .Ja sam se valjao od smjeha...murija sjedila na stepenicama dok nije tekma zavrsila i odveli ga
![]()
Isto tako se jednom vracao pijan i nosio neke kolace u kesii sad prelazi on prugu i sad se treba spustiti kroz prolaz (od zemlje) da bi sisao na cestu i on kako se spusta,pijan,padne dole i sve one kolace u blato..i dolazi on gore i kuca meni na vrata..ja otvorim,kaze de buraz uzmi dva kolaca za tebe i staru ti kaze sad ja kupio..jbg morao sam uzeti,mada su poslije letili u smece...
Eno ga sad u KPD odlezao jednu godinu ima jos jednu...
Zbog cega te kaznise crni Emire

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

150 markica, to bi moglo bit davanje lažnih podataka. 

Sa lijeve strane od play imas suffle i repeatbavarian_bk je napisao/la:Kad bi je mogao naci , tu opciju

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nisu lazni podaci,bezveze neka frka bila nista strasno,obicna tuca gdje komsiluk svoje oci zabada i policiju zove
ali nista strasno
al odakle pare 
A Monologa,pa nisam ja seksualni manijak

A Monologa,pa nisam ja seksualni manijak

Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 16 avg 2010, 17:14, ukupno mijenjano 3 puta.
A C A B !
Nije valjda da si dobio otkazEmir_ZENICA je napisao/la:Nisu lazni podaci,bezveze neka frka bila nista strasno,obicna tuca gdje komsiluk svoje oci zabada i policiju zoveali nista strasno
al odakle pare
btw imas PP i odgovori na PP

-
- Kontakt:
Za njega nisu bile samo koke slatke, ne, taj je skak'o i na guske i na patke.. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma kakav otkaz,ustelio sam ja tacnu na prst (pored kaziprsta)Hairlija je napisao/la:
Nije valjda da si dobio otkaz
btw imas PP i odgovori na PP

Odgovorio sam

A C A B !
emire, za tu curu i pola zgrade sto si spominjao, jesi li ti medju tih pola zgrade

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Samo da znate da je analiticar djete od 12 godina,ovo vam sa sigurnosu kazem
jos piski u gace i ovaj forum mu dodje kao igraonica
Slusajte ga i dalje al samo da znate njegov broj godina
Nemojte mu ovo reci da sam vam je rek'o

jos piski u gace i ovaj forum mu dodje kao igraonica

Slusajte ga i dalje al samo da znate njegov broj godina

Nemojte mu ovo reci da sam vam je rek'o

jbg, cuo te je, trebao si tise govoritiHairlija je napisao/la:Samo da znate da je analiticar djete od 12 godina,ovo vam sa sigurnosu kazem![]()
![]()
jos piski u gace i ovaj forum mu dodje kao igraonica![]()
Slusajte ga i dalje al samo da znate njegov broj godina![]()
Nemojte mu ovo reci da sam vam je rek'o![]()

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
CeMa je napisao/la:emire, za tu curu i pola zgrade sto si spominjao, jesi li ti medju tih pola zgrade![]()
Necemo o tome ovdje

A C A B !
nepotpun odgovorEmir_ZENICA je napisao/la:CeMa je napisao/la:emire, za tu curu i pola zgrade sto si spominjao, jesi li ti medju tih pola zgrade![]()
Necemo o tome ovdje

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nisam ja Allahami,nisam matere mi,ON JECeMa je napisao/la: nepotpun odgovorDA ili NE
![]()
pretpostavljam ovo prvo

A C A B !
mislis, oni suEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam ja Allahami,nisam matere mi,ON JECeMa je napisao/la: nepotpun odgovorDA ili NE
![]()
pretpostavljam ovo prvo
![]()
ma necemo o tome ovdje,mozda jesam a mozda nisam

Najebacemo zbog slike i citiranja

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.