ideja je odavde: http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=england" onclick="window.open(this.href);return false;
GPU - golova po utakmici
PPG - bodova po utakmici
%MB - % od mogucih bodova
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Gdje sam ja ovdje?legenda reala je napisao/la:Jedini ja i Edo se trudimo da popularizujemo ovu ligu.![]()
Pa dobro, al ti vrijeđaš.Bosco je napisao/la:Gdje sam ja ovdje?legenda reala je napisao/la:Jedini ja i Edo se trudimo da popularizujemo ovu ligu.![]()
![]()
@defender
Nove tabele su čudo jedno, savršene! Svaka čast majstore.
Nema dileme koje je Derbi kola.Faraon iz Visokog je napisao/la:Uvedena je nova opcija Derbi kola,svake sedmice ce se postavljati anketa,po jedna utakmica iz svake lige.
Emir ZENICA je napisao/la:I dalje slobodan![]()
![]()
![]()
Pa pogledaj mi avatarsamir_tm87 je napisao/la:
ja nisam, ali mozemo se upoznati
Emir ZENICA je napisao/la:Pa pogledaj mi avatarsamir_tm87 je napisao/la:
ja nisam, ali mozemo se upoznati
A ja sve mislio da si ti EmirEmir ZENICA je napisao/la:I dalje slobodan![]()
![]()
![]()
Mozes editovati rezultate,sve do krajnjeg roka odigravanja utakmica,tj. u tvom slucaju do subote do 12:00.pintol_TM87 je napisao/la:do kad se mogu editovati rezultati tj post i da li je to moguće? ako su tekme u subotu da li bi ja sutra mogao da popravim neki rezultat iz nekog razloga...hvala

To ćemo na kraju, kad' se bude birao MVP sezone i Flop sezonelegenda reala je napisao/la:Pipita trebao si napisati i neki tekst o nekad velikim, a danas propalim talentima, evo ti prvog primjera EdinTM87![]()
, a možeš i o klubovima, glavni primjer uzmi Bakspace ili ti Mafija United
![]()
![]()
![]()
Sad se bore za opstanak u trećoj ligi![]()
![]()
Joj kad se sad nalože Edo i Bosco![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.