FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zeljo pobijedi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bogami bi danas moglo biti ebeno na Grbavici.Olimpik sa Rajovicem,Spalevicem i Pelakom nije nimalo naivna ekipa cak sta vise..........Dok Zeljeznicar u posljednjim utakmicama osvaja bodove i pobjedjuje (KUP) ali mi je igra katastrofa.Ako se nesto danas ne popravi igra neznam kakocemo na kraj sa Olimpikom.
Nadam se pobjedi a ocekujem oko 7-8 hiljada gledalaca jer u Sarajevu je prohladno ali ipak suncano.Taman do 14h da se malo temperatura popne.
I da evo u zadnji desetak dana treci put moram kupovati kartu za Grbavicu iako imam godisnju.Prvo KUP Velez i Rudar pa sad Olimpik domacin.
Nadam se pobjedi a ocekujem oko 7-8 hiljada gledalaca jer u Sarajevu je prohladno ali ipak suncano.Taman do 14h da se malo temperatura popne.
I da evo u zadnji desetak dana treci put moram kupovati kartu za Grbavicu iako imam godisnju.Prvo KUP Velez i Rudar pa sad Olimpik domacin.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
hajde zeljo pobjedi,bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ZELJO-OLIMPIK/INTER-MILAN
Danas u kladionicam blokirana utakmica Olimpik-Zeljeznicar,cudno mi je to,haman bi Zeljo mogao danas uzet 3 boda od Olimpika u gostima 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
SIKTER!!harry_90 je napisao/la:Danas u kladionicam blokirana utakmica Olimpik-Zeljeznicar,cudno mi je to,haman bi Zeljo mogao danas uzet 3 boda od Olimpika u gostima
500...
Hoćemo pobjedu
Hoćemo pobjedu
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
jeli ima organizovan prevoz za ovu gostujucu utakmicu

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
vidimo se na utakmici 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- RK Gradacac
- Kontakt:
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
1:0 Mesanovic
1:0 Mesanovic

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
imate odlican raspored danas savladate olimpik,sarajevo kuci,pa laktasima u goste ,tamo svatko dobiva,raspali se dodikovi puleni,pa kuci leotar borba za evropu i kroz prvenstvo i kroz kup,bas kao i mi
sretno zelji!

sretno zelji!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Željo ba igra kod kuće, ne znam ko ovo računa kao gostovanje
I baš zanimljivo, nikad na lakši način do gostujućih bodova (jest da je protivnik nimalo lagan) 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ZRINJSKI-MOSTAR
0-2 zadovoljan rezultatom, ali brate ne mogu da vjerujem da opet sa igracem vise nismo moggli izvrsiti dodatni pritisak i ranije utakmicu privest kraju...cak sta vise olimpik nas je stisnuo
sime najbolji bio 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
joooj simeta nije normalan majke mi 

-
- Kontakt:
Cudo pa ste imali igraca vise.....19TM87 je napisao/la:0-2 zadovoljan rezultatom, ali brate ne mogu da vjerujem da opet sa igracem vise nismo moggli izvrsiti dodatni pritisak i ranije utakmicu privest kraju...cak sta vise olimpik nas je stisnuo
Ja maloprije sa tekme dosao...
Utakmica bila OK.
Nista posebno ,ali sve u svemu ja sam zadovoljan razultatom 2-0 .. Igrali smo sstvarali sanse ,ali kad lopta nece u go i nece.
A sadŽELJEZNICAR-Sarajevo
Utakmica bila OK.

A sadŽELJEZNICAR-Sarajevo

sta hoces da kazes, svaki crveni do sad je bio zasluzen na grbavici, a druga stvar nijednom nam nije donjeo neku vecu prevagu taj igrac vise cak sta vise igramo losije sa igracem visederby county je napisao/la:Cudo pa ste imali igraca vise.....19TM87 je napisao/la:0-2 zadovoljan rezultatom, ali brate ne mogu da vjerujem da opet sa igracem vise nismo moggli izvrsiti dodatni pritisak i ranije utakmicu privest kraju...cak sta vise olimpik nas je stisnuo

ma puko se sime necim19TM87 je napisao/la:joooj simeta nije normalan majke mi

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho i 26 gostiju.